canım o bodrumda ben ankaradayım ama nalet teknoloji var işde,telefon msn felan kaydirigubbakcemile3ben şanlı olanlardanım sanırımkayınvalideme uzağım...laf edenimde yok...boşu boşu sinir harbi yaratıyolar sanırım...
bizim ailede herkesin iç karnı geniş,2ablamın annemin,annem diyor zaten,bizim karınlarımız öyle çok çıkmaz diyor,şimdi ben içindekinin derdindeyim,estetik kaygıyla yaklaşmıycağım tek dönem gebelik,altı üstü 9ay,kocaman da olsa,100kilo da olsam,küçücük de kalsa,önemli olan sağlıkları,tabi bazı gebeleri görünce maşallah diyip içim geçerek bakmıyor değilim ama bebeği olamıyan bir sürü kadın da var,şükür demek lazım halimize
selam kızlar nasılsınız pek girip katılamıyorum aranıza ama geceleride olsa girip geçmişi okumaya çalışıyorum. hepiniz iyisiniz sanırım. okuduklarımdan öyle anlıyorum. bırakın kıskanç kaynanaları kudursun onlar ne halleri varsa görsünler. oğullarını size kaptırdılar diye kıskançlıkları. karın büyümüseni gelince benimde çok belli değil bilmeyen eskiden tanıyanlar kilo aldım sanırlar. ama kiloda alamdın iç karnım genişmiş öyle diyorlar.
özlem sizin resminizmi bayıldım bunaselam canım.
evet bazılarının iç karnı geniş oluyo çok belli olmuyo dışardan benimde heralde iç karnım çok dar
kızlar avatarımı değiştirim nasıl :)))
özlem sizin resminizmi bayıldım buna
böyle durumlar için söylenmiş bi atasözümüz var ama şimdi söylemiyim:))ayyy amma dolmuşum,ne zamandır kimseyle dedikodu yapamıyorum ya,vallaha rahatladım biraz,ah da etmedim ama kaynanamın otobüsü bozulmuş istanbula giderken,neyseki sağ salim varmış,aramış iyimiş,kadının dedikodusunu yaparken haberi geldi iyimi :)
hıı var böle modeller banada geçen bi akraba diyoki aa yüzün şişmiş kendi hamileliğinde 20 kilo almışta benim 5 kilo aldığımı duyunca dayanamadı gıcık edicekya alsanaalsanasmileyyaa takılmayın öyle yorumlara zaten herkesin kendine göre bir fiiği var çk çıkmayanlar bence şanslısınız çünkü doğumdan sonra uğraşmayacaksınızzzz..ne güzeelll ve bir arkadaşım demiş şükürler olsun biz bu duyguyu yaşayabiliyoruz yaşayamayanlar var allahhımm korusuunn.millet kıskanıyor geçen bir tanıdık geldi herkes bana hiç kilo almadın sadece göbek var diyor o da sordu kaç aylık 6 aylık dedim aaa maaşallah falan dedi iyisin yanii.......bende yok canım o kadar iyi değil aldım kilo dedim yok brnde onu diyorum 6. ayda böyleysen 9 ada napcan dedii...haydaa ilk onun yorumu buuu................kısskkaannnççç.....................
evet canım kocişle benim resmimiz :)
özlem cim bende çok beğendiimmmm.....
hemen kopyalarım bakkkk
merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı okudum galiba hepimiz gebeliğin vermiş olduğu sendromları yaşıyoruz. Benimde karnım çok belli değil ve inanınn halimden çok memnunum " aaaa hamilemisin" diyenleride takmıyorum verdiğim cevap ise "kibarız anacım"
Birde kızlar bugün sabah acillik oldumçok kötü iç daraltıları ve karnımda şişkinlik kasılmalar oldu çok korktum (((
merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı okudum galiba hepimiz gebeliğin vermiş olduğu sendromları yaşıyoruz. Benimde karnım çok belli değil ve inanınn halimden çok memnunum " aaaa hamilemisin" diyenleride takmıyorum verdiğim cevap ise "kibarız anacım"
Birde kızlar bugün sabah acillik oldumçok kötü iç daraltıları ve karnımda şişkinlik kasılmalar oldu çok korktum (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?