bende tariş alıyorum canım :)
kızlar ben emzikte nuk biberonda dr brown aldım okuduğum tavsiyelerde bu ürünler vardı satıcıda tavsiye edince aldım.
valla iyiki önceden odasını falan almışız yoksa gezemezdim şimdi çünkü biraz ayakta kalınca ağrım çok oluyo
benim eksiğim bi bakım ürünleri bide biberon falan kaldı
biberon aldınızmı kızlar ben cam almayı düşünüyorum
hadi yaa şimdi daha çok üzüldüm salak gibi almadım, aman alırız sonra dedim..eve gelince aklıma geldi dedim 5 liraya keşke 4-5 paket alsaydım..ama artık geçti :)) millet de kapış kapış alıyordu :)))
İstanbul da olanlar için Eminönü Havuzlu hana gidip herşeyinizi alıp evinize dönebilirsiniz hem uygun fiyata hem hepsi bir arada, bizim yanımıza bir görevli verdiler arabayla dolaştık herşeyimizi aldık dönüşte de bebek şekerleri için toptancılara uğradık bir günde herşeyi hallettik, uyku setleri özellikle orda çok çeşitli ve çok güzel
emzik aldım bildik iyi bir markanın alırsın yani avent, chicco, burun temizleme aparatı alın mutlaka çok gerekli, biberon aslında ben ilk 6 ay hiç kullanmadım diğerlerinde ama bir tane bulunsun diye büyük aldım sonuçta ek gıdaya geçince vermek için
ben burun aspiratorü almadım kimisi al diyor kimisi alma. derece içinde ilk başlarda normal civali derece yeter dedi herkes alacaktım şimdilik onuda erteledim ben napsam acaba ya....
ya cahilliğimi bağışla ama tariş nasıl oluyo nerde satılıyo..
ben burun aspiratorü almadım kimisi al diyor kimisi alma. derece içinde ilk başlarda normal civali derece yeter dedi herkes alacaktım şimdilik onuda erteledim ben napsam acaba ya....
bebek şekerleri nasıl bende ay başında oraya gitmeyi düşünüyorum, bebek arabası puset de varmı orda..fiyatları uygunmu, birde yatak alıcaz karyolası için..peşin mi kredi kartıyla alabiliyomusun, canım ya bisürü soru sordum ama bende gidip eksiklerimi ordan tamamlıcam inşallah..
marketlerde var canım Tarişin ürünleri, güzel oluyor yağları. ben burada pazardan falan açık alıyorum genelde...
canım burun aspiratörü çok fazla kullanılıyor bebek tıkanıyor içemiyor okyanus suyu yapıp aspiratörle açmak gerekiyor sümkürme olayını uzun süre bilemeyeceği için ben kızlarımda çok kullandım bence al ilk başlarda da çocukların burunlarında pislik çok oluyor bazan hapşırarak atıyorlar bazan atamıyorlar, derece için civalı yetmez anlayamazsın ancak dijital dereceler var ben onlardan almıştım yani kulaktan ölçen falan değil koltuk altına koyup dijital olarak bipleyip sana gösteriyor çok da ekonomik fiyatı ben memnun da kaldım
evinin durumuna göre alırsın canım, yatak konusu tamamen senin beğenine kalmış. valla biz bir çoğumuz alışverileri kolayladık, çok az eksikler kaldı... o kadar çok alınması gereken şey var ki, kaç haftalıksın bilmiyorum ama bence alışverişi çok ağırlaşmadan yapsan daha iyi olur...
bebek şekerleri nasıl bende ay başında oraya gitmeyi düşünüyorum, bebek arabası puset de varmı orda..fiyatları uygunmu, birde yatak alıcaz karyolası için..peşin mi kredi kartıyla alabiliyomusun, canım ya bisürü soru sordum ama bende gidip eksiklerimi ordan tamamlıcam inşallah..
33.haftadayım.ben biraz geç kaldım alışverişte galiba.bu hafta sonu başlamam lazım galiba.park yataklar daha mantıklı geliyo ama sağlıklı olur mu çocuk için?cihicco nun park yataklarına baktık ama sallanmıyomuş.park yatak alan var mı ?aldıysanız hangi markayı tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?