2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ıstanbul da olanlar için Eminönü Havuzlu hana gidip herşeyinizi alıp evinize dönebilirsiniz hem uygun fiyata hem hepsi bir arada, bizim yanımıza bir görevli verdiler arabayla dolaştık herşeyimizi aldık dönüşte de bebek şekerleri için toptancılara uğradık bir günde herşeyi hallettik, uyku setleri özellikle orda çok çeşitli ve çok güzel

ben bütün herşeyini chiccodan aldım..sadece göğüs pedini lansinoh aldım.. nuk ta çok iyiymiş birde bübchen..

evet gerçekten uzun süre gezmeye falan dayanamıyorum ben de artık.
biberon cam iyi olur sanırım, ben birini cam almıştım markası nuk

ben burun aspiratorü almadım kimisi al diyor kimisi alma. derece içinde ilk başlarda normal civali derece yeter dedi herkes alacaktım şimdilik onuda erteledim ben napsam acaba ya....

ben de üçlüsünü 12 ye aldım valla o fiyata kaçmazmış normal ıslak mendiller yok o fiyata biryerde denk gelirseniz bizede haber verin süpermiş

bebek şekerleri nasıl bende ay başında oraya gitmeyi düşünüyorum, bebek arabası puset de varmı orda..fiyatları uygunmu, birde yatak alıcaz karyolası için..peşin mi kredi kartıyla alabiliyomusun, canım ya bisürü soru sordum ama bende gidip eksiklerimi ordan tamamlıcam inşallah..

iyi ki hatırlattın, ben burun temizleme almayı hep unutuyorum...

ben burun aspiratorü almadım kimisi al diyor kimisi alma. derece içinde ilk başlarda normal civali derece yeter dedi herkes alacaktım şimdilik onuda erteledim ben napsam acaba ya....

canım burun aspiratörü çok fazla kullanılıyor bebek tıkanıyor içemiyor okyanus suyu yapıp aspiratörle açmak gerekiyor sümkürme olayını uzun süre bilemeyeceği için ben kızlarımda çok kullandım bence al ilk başlarda da çocukların burunlarında pislik çok oluyor bazan hapşırarak atıyorlar bazan atamıyorlar, derece için civalı yetmez anlayamazsın ancak dijital dereceler var ben onlardan almıştım yani kulaktan ölçen falan değil koltuk altına koyup dijital olarak bipleyip sana gösteriyor çok da ekonomik fiyatı ben memnun da kaldım

bende bu haftasonu alacağım,emziğini biberonunu...
çantamıda artık 33.haftadan sonra hazırlarım...çok üşengeç oldum hamileyken,eskiden daha tez canlıydım

ateş ölçer kulaktan mı alıyosunuzz benim o da eksik bak unutmuşumm:mymeka:

puset karyola aklına ne gelirse var canım. ama ödemeyi bilmiyorum biz peşin yapmıştık.kredi kartı da vardır mutlaka. yatak da vardı. yani aklına hayaline gelebilecek herşey var.biz arabayla gitmedik o yüzden taşımak zor oldu gördükçe alıyosun çünkü çeşit de bol:CüvCüv:

okyanus suyu dediğin tuzlu sumu yapıosun, bende aldımda burun aspiratörü, onun içine sumu konuluyor..

33.haftadayım.ben biraz geç kaldım alışverişte galiba.bu hafta sonu başlamam lazım galiba.park yataklar daha mantıklı geliyo ama sağlıklı olur mu çocuk için?cihicco nun park yataklarına baktık ama sallanmıyomuş.park yatak alan var mı ?aldıysanız hangi markayı tavsiye edersiniz?

canım herşey var bebeğin ve senin ihtiyacın olabilecek herşey, ben Anadolu yakasında oturuyorum gittik alışverişimizi yaptık döndük, ilk başta bebeğin banyosu için gerekli malzemeleri satan yere götürüyorlar, ordan çantası puseti, yani senin ve bebeğin ihtiyacı olan herşeyi alabiliyorsun, peşin de yüzde 10 luk bir indirim var tabiki kredi kartıyla da alabiliyorsun, sadece şekercide kredi kartı yoktu nakit de götürsen yanında iyi olur, fiyatlar gayet iyi yani çok ucuz şeylerde var günlük giydirebileceğin bir de çok fazla alternatifin var yani çok dolaşlmıyorsun, heryer senin gibi hamile dolu hatta bizim topikten varmı burda acaba diye aklıma gelmişti, acil çıkış setleri falan var gidip bakınca hak vereceksin bana, kapı süsleri falan Havuzlu han dan alabilirsin şekerleri Mefmet Efendi kuru kahvecisinin yanında bir sokak var oradan alabilirsin İstanbulun geneline orası dağıtıyormuş çok güzel şeyler var

ben bi tane bambu beşik aldım kendi odamıza koymak içn ilk aylarr
bir de karyolayla şifonyer alcaz yani yaptırıyoruz. park yatak almadık.
ama alışverişlerini geciktirme gerçekten ayakta gezip bakınmak artık çok yoruyo.. yürüyüş yapayım diyorum bazen ama çok çabuk yoruluyoruz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…