2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun, ne güzel bebeğini görmüşsün rüyanda boshayallersmile ben de dün gece kulak ağrısından uyuyamadım.

nasılsınız kızlar ayse sinem nasıl güzel olmuşmu boya işleri kaynanan napmış dün ipeknil sanada günaydın.

idare ediyoruz canım, günaydın zemuszemus

nasılsınız kızlar ayse sinem nasıl güzel olmuşmu boya işleri kaynanan napmış dün ipeknil sanada günaydın.
valla çekmişler herşeyi yarısı bitmiş ama boyacı düzeltmeyin burayı dediği için asıl iş bugün olacak galiba ve yarın temizliği vs vs annemi de arycam da gelmem faln derse bozulurum üzülüğürm diye korkuyorm arayamıyorum, kayınvalideme de günah diyorum ama kadın çağıralım dedim bizim işimizi kadın ne bilsin ben varım kzım var sen de başımıza müdürlük yaparsın yeter dedi bilmiyorum ki :CüvCüv:

rahatsızlanan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun...
sezeryan için tarihi belli olanların da gözü aydın, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

işi yarılamışsınız en azından, annenin bir işi ya da rahatsızlığı yoksa gelir bence, iyi de olur... kayınvaliden de sağolsun baya yardım ediyor galiba sana...

sinirlerim bozuldu yaa. kocam facebooktan sürekli bir yazılar sözler bulup yayınlıyor. aşk sözleri özelliklede ayrılık sözleri. bende açtım kendi facebook evli olan profilimi ilişkisi yok olarak değiştirdim. sinirlendim kaç kere uyardım onu ama anlamıyor ki.çıldırttı beni. akşama kavga var bizde anlayacağınız sabah sabah sinirlerim tepeme çıktı

biri daha mı doğurmuş nolmuş nasıl olmuş?
biri anlatsa ya burda da
geçimş olsun mu diyim canım Allah gerçeğini nasip etsin mi şanslısın ama ben olsam üstüne bi daha sancılandım doğuruyorum diyemezdim gülmekten de uyuyamazdım kendime, ben bıraksam eşim dalga geçerdi kesin seininki yine anlamış seni de bişey dememiş

geçmiş olsun, ne güzel bebeğini görmüşsün rüyanda boshayallersmile ben de dün gece kulak ağrısından uyuyamadım.

idare ediyoruz canım, günaydın zemuszemus

geçmiş olsun canım deniz havası çarpıyor tabi, dikkat etmek lazım siz oralar sıcak diye hemen salıvermeyin kendinizi son zamanlarda ağrı kesici yada antibiyotik kullanmak zorunda kalmayalım

ahh bide bizde başlasa badana boya az bir yer var ama olsun. yapılcak işte. beni iş yapmaktan çok şunu getir bunu götür işleri yoruyor. iş yapınca bu kadar yorulmam yani.

bizim topicten ama sürekli gelmeyen birisi ismini unuttum şimdi o doğum yapmış inciminiden sonra prematüre onunda bebeği henüz kuvezdeymiş. 4. kişi o canım

işi yarılamışsınız en azından, annenin bir işi ya da rahatsızlığı yoksa gelir bence, iyi de olur... kayınvaliden de sağolsun baya yardım ediyor galiba sana...
çok ya Allah razı olsun, ben öyle olamazdım ama hamilelik insanın elini kolunu bağlıyor yani bence evini düzeltip boya badana yaptıracak halin yoksa yaptırmazsın öyle ondan bundan yardım istenmez herkesin kendi evi düzeni var kimseinin de yardımına gerek yok ama işte gönül ve şartlar bir olmayınca değişiyor rahat edemiyorum okadar ilgili amam yavaş yavaş alışabilirim bu hizmete buyrunnnnnnnnn

senini için yayınlıyodur e hamilelik biraz mesafe koyyo araya öyle bi ayrılık diye düşünüp
hemen terse yorma, hatta bence facebooksa problem olan facebookta çözün
evde kavgaya gerek yok yaz duvarına aşkım bu sözleri her akşam yanında olan sevgili karına böyle sanal ortamlarda yaazmana gerek yok vs diyebilirsin
sonra da yok başka birine yazyosan ben seni tutmym die de tehdit edilebilir

günaydınnnnnnnnnnnnnn goca dobişlerrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bizim topicten ama sürekli gelmeyen birisi ismini unuttum şimdi o doğum yapmış inciminiden sonra prematüre onunda bebeği henüz kuvezdeymiş. 4. kişi o canım

ay Allah sağsalim evine gitmeyi nasip etsin inşallah son aya girmemize rağmen prematüre olması normal mi?

günaydınnnnnnnnnnnnnn goca dobişlerrrrrrrrrrrrrrrrr zemuszemuszemuszemuszemuszemus

sanada günaydın.

vallaha benim için yayınlancak gibi değil güzel buluyorum yayınlıyorum diyo ama sinirlerim tepeme çıkıyor benim kaç kere uyardım. kendi bilir. kavgayıda ben değil o çıkartıcak evli kısmını değiştirdim diye. eee kendisi arandı. :umursamaz:

ay Allah sağsalim evine gitmeyi nasip etsin inşallah son aya girmemize rağmen prematüre olması normal mi?

daha erken doğum yapmış demek ki.

neyse ben biraz yatıp uyuyaım gece doğuramadım ama uykusuz kaldım. dinleneyim akşama enerji lazım bana alsanaalsanasmile

canım o dördüncü dediğimiz arkadaşın bebeği topiğimizin ilk bebeği aslında. incimini'den önce doğum yapmış fakat bize haber verememiş.

Günaydın hamişler bu son günlerimiz özleyen olacaksa tadını cıkarsın ben ancak etraftaki ilgi alakayı özlerim sanırım

Günaydın hamişler bu son günlerimiz özleyen olacaksa tadını cıkarsın ben ancak etraftaki ilgi alakayı özlerim sanırım

Ben özliycem eminim.Düğünden sonra da şöhretimi kaybetmiş gibi hissetmiştim kendimi sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…