2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günü belli olanlar var ne güzell hayırlı olsun kızlar. ben normal doğum istiyorum bi terslik olmazsa bakalım nezaman gelmek isticek paşam:)

teşekkür ederim canım temizlik konusunda haklısın ama ben 5. ayımdan sonra doğru düzdgün iş yapamayınca baya batmıştı şimdi yaptık dip köşe temizlik ama bu ay gidecem boşuna yormuşum kendimi önceden bileydim yapmazzdım valla

hayırlı olsun yeni yeriniz..valla nasıl olucak bilmiyorum ama sen başta duran olucaksın mecbur son ay yorulmaya gelmez..birileri yardımcı olur mutlaka...

hayırlı olsun yeni yeriniz..valla nasıl olucak bilmiyorum ama sen başta duran olucaksın mecbur son ay yorulmaya gelmez..birileri yardımcı olur mutlaka...

sağol canım evet haklısın ama yardım konusu bizde muamma gelen yalvar yakar geliyo geldikden sonrada aman aman bişe olmuyo inşl rabbim yardım ederde hayırlısıyla kolay taşınırız

nidah ayşe sinem s-g çok teşekkür ederim annemler den gelen olurda kayınvaldemlerden zannetmiyorumyalvar yakar gelirlerse gelirler çok ,iyiler ama okadarda ağırlar taşınırsak üç haftaya taşınıcaz daha doğum yapmamış olcam eşim din görevlisi olarak atandı daha önce amasraya gitmiştim ilçesi galiba ama süper biyerdi

kızlar oto koltundan konuşmuşsunuz benim oğlumdan kalma fortbebem var fakat yaza gelceği için kullanamam oğlumdada bu aylarda bırakmıştım çok sıcak oluyo içi çünki onun için bende oto koltuğu alayım dedim el kadar bebe elde taşınmaz bebek arabasıyla bir olsun istedim bay bi aradım hem oto koltuğu hem araba hafif olsun araba kolay katlanıp taşınsın vs derken sunny baby nin storm bebekn arabasını buldum çok hoşuma gitti oto koltuğu acayip hafif netten alıcam normalde 300 ve üstü fiyatta ama minik babyde indirimde 239 tl oto koltuğu alacaklara tavsiye ederim çok hafif arabada öle link veya resim ekleyemedim

9ay 10güne katlanamıyoruz..benim ablamın kaynanası gibi 12 ayda doğursak napardık acaba...kadın 12 ayda doğurduğunu idda ediyoda...kaydirigubbakcemile3...delikafadulden

ciddimisin yahuu hahahahahaa 12 ay olurdum herhal delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

vallahi seker benim annem emekli ebe hayatinda ilk defa duydugunu soyluyo acaba alkollumuydu dermisimmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben çıokayım artık çok yorgun ve keyifsizim heyheyler üstümde gece oğlumun kulağı ağırdı sabahı sabah ettik uyumadan sabah dr gidip geldim o ararada eşime sinirlendim derken eve geldik mutfağı toplamaya koyuldum biara oğlabna bakayım dedim aman bakmasaymışım odasının duvarını çizmiş yarıdan aşağıya hiç yapmazdı öle şeyler ne olduysa bu gün kardeşine bişeler aldık opndanmı yaptı ne normalde kızmazdım bukadar ama bu ahlimle iki günde zor silmiştim bi gün temiz kaldı öle elle çıkacak gibi dedğil mecbur cifla fırçalanacak ay çok yazıp kafanızı şişirdim galiba ama çok üzüldüm kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar

sağol canım evet haklısın ama yardım konusu bizde muamma gelen yalvar yakar geliyo geldikden sonrada aman aman bişe olmuyo inşl rabbim yardım ederde hayırlısıyla kolay taşınırız

hayirli olsun tatlim bartin cok guzel bir yermis kardesim in arkadasi doktordu orda en son cok sevmisti orayi dilerim sans getirir:Saruboceqpuyorumnanaktan

kızlar bende kaçıyorum..herifimin gelmesine daha var ama saçlarımı falan düzleştiriyim...yarın sabah kontrolüm var ama hemen gelip yazamam sanırım ablam gelicek 1 haftalığına ayıp olur netin başında anlıcanız 4-5 gün yokum..kendinize ve bebişlere çookkk iyi bakın kendinizi yormayın...opuyorumnanaktan

canım kaç yaşında oğlun bizde halı yıkama makinasıyla halıları yıkadık oğlum hemen kalemlerle üzerinden geçmeyi başardı bize temizlik yaramıyor benim oğlan 2 yaşında bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…