aminnn aynen benim de arzum o hayırlısıyla inş:)
hayırlı olsun doğum tarihiniz inş...temizlik konusunda benim gibi free olun kızlar uğraşmayın okadar...yorulmaya gerek yok nasıl olsa yine aynısı olucak kocişleri çalıştırın biraz...ben öyle yapıyorum..
benim de çıkmam lazım kızlar öpüyorum herkesi iyi bakın kendinize
ne güzel benimde doğum günüm 14 mayıs acaba dr la konuşsam da ogünmü olsam sezeryan
kızlar geçen yazmıştıom hatırlarsanız tayin meselemiz vardı belli oldu bartın bu hafta eşim gidip bakacak gideceğimiz yer kesin belli olacak ozaman hemen taşınmamız gerekecek nasıl olcak bilmem bir aydan azbir zamanım kalacak nasıl taşınacaz nerde doğum yapacam gittiğim yerde yapamam iazmitte snnemlerde kalsam eşim olmadan bu halde istemiyorum ay çok zor yaa bide bu halimla nasıl taşınacam
hayırlı olsun yeni yeriniz..valla nasıl olucak bilmiyorum ama sen başta duran olucaksın mecbur son ay yorulmaya gelmez..birileri yardımcı olur mutlaka...
sağol canım evet haklısın ama yardım konusu bizde muamma gelen yalvar yakar geliyo geldikden sonrada aman aman bişe olmuyo inşl rabbim yardım ederde hayırlısıyla kolay taşınırız
bende kacıyorummmmmm gorusuruzzz.....
9ay 10güne katlanamıyoruz..benim ablamın kaynanası gibi 12 ayda doğursak napardık acaba...kadın 12 ayda doğurduğunu idda ediyoda...kaydirigubbakcemile3...delikafadulden
valla bilmiyorum kzılar nezaman konusu açılsa vallahada billahada ben sonerimi 12 ayda doğurdum diyo...kaydirigubbakcemile3..nekadar olmaz günü geçse kakasını yiyo bebekler desekte yok kabul etmiyo..benden iyimi bilceniz diyo..
sağol canım evet haklısın ama yardım konusu bizde muamma gelen yalvar yakar geliyo geldikden sonrada aman aman bişe olmuyo inşl rabbim yardım ederde hayırlısıyla kolay taşınırız
ben çıokayım artık çok yorgun ve keyifsizim heyheyler üstümde gece oğlumun kulağı ağırdı sabahı sabah ettik uyumadan sabah dr gidip geldim o ararada eşime sinirlendim derken eve geldik mutfağı toplamaya koyuldum biara oğlabna bakayım dedim aman bakmasaymışım odasının duvarını çizmiş yarıdan aşağıya hiç yapmazdı öle şeyler ne olduysa bu gün kardeşine bişeler aldık opndanmı yaptı ne normalde kızmazdım bukadar ama bu ahlimle iki günde zor silmiştim bi gün temiz kaldı öle elle çıkacak gibi dedğil mecbur cifla fırçalanacak ay çok yazıp kafanızı şişirdim galiba ama çok üzüldüm kendinize iyi bakın hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?