2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım kaç yaşında oğlun bizde halı yıkama makinasıyla halıları yıkadık oğlum hemen kalemlerle üzerinden geçmeyi başardı bize temizlik yaramıyor benim oğlan 2 yaşında bu arada

ilk başlarda 3 haftada bir çağırıyordu ama artık 1 ayda çağırıyor ama ben dayanamayıp 3 haftada gidiyorum. ama bu sefer sabrettim 1ay doldugunda gidicem

kızlar sizinde karnınız aşağıya indi mi beni her gören karnın aşağıya inmiş artık doğurursun diyor ama daha 2 haftam var

bence o bayan ilk 3 ay baska bir sebepten dolayi regl olmamis, kendini o zamandan beri hamile zannetmis :)

hayirli olsun tatlim bartin cok guzel bir yermis kardesim in arkadasi doktordu orda en son cok sevmisti orayi dilerim sans getirir:Saruboceqpuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım bende ilçesi olan amasraya gitmiştim çok güzel biyerdi benim tek korkum merkeze yakın olmayan sapa köye düşersek diye inşl merkeze yakın düşeriz birde doğumuma 4 hafta var nasıl taşınıp nerde doğurcam derdi doğum izni üçgünmüş öle olursa izmitte doğursam sezeryanlı hemen oraya nasıl giderim burdada kocasız kalmak istemiyorum hayırlısı olsun

canım kaç yaşında oğlun bizde halı yıkama makinasıyla halıları yıkadık oğlum hemen kalemlerle üzerinden geçmeyi başardı bize temizlik yaramıyor benim oğlan 2 yaşında bu arada

senindemi oldu ama senin daha küçük oğluşun benimki 4 yaşında 1.5 yaşından beri elinle kalemle dolaşır daha bilmem böle duvar çizceni normal zaman olsa üzülmüycemde bu halimle okadar uğraştım aradan bi gün geç sen ducrı çiz ay hala sinirleniyorum

kızlar sizinde karnınız aşağıya indi mi beni her gören karnın aşağıya inmiş artık doğurursun diyor ama daha 2 haftam var

benim hep aşağıdaydı şimdi iyice düştü benide gören karnın çok inmiş doğumun yaklaştı heralde diyor ama bugün dr gittim dr bebek çok aşağıda değil iyi dedi ama ben hep kasıklarımda hissediyorum

günaydınnnnnnnn acaip uykum var ya uyuyamadım gece koca göbeemle dönemiorum sağa sola:)

günaydın tontişş uykusuz anneler...
bende gece kaç kere kalktım zor uyuyorum kalkınca yaşlılar gibi ayaklarım yanıyo topuklarıma basamıyorum yorulmuşummm ufff uffff herşey bebişleriçin napalımmm gülü sevince dikenini görmüyoruzzz...

günaydın hanımlar yeni bitirdim geçmişi nasılsınız bakalım cmts günü nasıl geçiyor ben işteyim 4,30 çıkıcam annemlere gidicem yarında emirgana gezmeye gidicez bu mevsimde mükemmel oluyor lalelerle dolu bayılıyorum birdaha gidemem ancak seneye neyse. salı işte son günüm çarşamba raporumu alıcam perşembede kontrolum var dr da bakalım. aynı kattaki doktorlardan biri katı meyve sıkıcağı almış bana sabah odama koymuş essenso diye bir marka esse mağzalarından almış hiç duymamıştım daha önce ben bebek doğduktan sonra philps almayı düşünüyordum bileniniz varmı kullanışlı olurmu acaba.

herkese merhaba....dün geceden beri kalça kemiklerim ve leğen kemiklerim ağrıyor,sizlerdede var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…