içicem nilay yaaa o kadarda olur ama demi yaniii:içelim:
selamlar bayanlar işten kafamı kaldırdım kaçamak yaptım birazkaydirigubbakcemile3 offf hava ne kadar güzel fırsatı olan çıksın lütfen bizim yerimize de gezin ....
hadi bırakın kızlar işleri gezelimmmmmmmm:roflol:kaydirigubbakcemile2
ekşi elma ve erik mide bulantısına iyi geliyo benimde midem çok kötü of ne zaman geçiçek her gün aynı şekilde uanmak allah mide bulantısı çekenlere sabır versin çok zor
ya ben domuz gribi vaakası nedeniyle okullar tatil edildi evdeyimmm 4 gündür
ama hiç çıkıp gezmedim d.bakırda havada güzel ama hiç çıkasım yok
evde olduğum zamanların tadını çıkarmak istiyorum
çünkü haftanın 5.5 günü işteyimmmmafoldumben
offf offf vallahi ne güzel olurdu bugün cumartesi olsa fırlar gelirdim kimse tutamazdı kaydirigubbakcemile3 çalışan arkadaşlara allah sabır versin hamile olup da çalışmak çook zormuş inanın insanın başına gelmeden anlamıyo şimdi tüm hamileleri çok çok iyi anlıyorum ne güzel bi tecrube daha ediniyoruz...
kızlar bebişşlerin cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra öğreniliyo bu belli olanlar için erken değilmi
kızlar bebişşlerin cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra öğreniliyo bu belli olanlar için erken değilmi
Ohh nilay ne güzel canım yaa fırsat bu fırsat yat uyu ye iç gezzzzz kaydirigubbakcemile2
genelde yat uyu iç ye kısmını yapıyorummm
ama bebişime güzel şeylerde aldım bu arada alışveriş yaptım birazzzz
:lepi::lepi::lepi:
sen kaç haftalıksın:uhm:
Ohh nilay ne güzel canım yaa fırsat bu fırsat yat uyu ye iç gezzzzz kaydirigubbakcemile2
genelde yat uyu iç ye kısmını yapıyorummm
ama bebişime güzel şeylerde aldım bu arada alışveriş yaptım birazzzz
:lepi::lepi::lepi:
neler aldın kıss koysana buraya da göster cicilerinihihoyyyt
9+4 ümde mide bulantılarım geçmedi hala bian önce 12 haftalık olsam allahım bu çok zor bi hamilelik oluyo:roflol:
herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş
herkese selam bende 2010 mayıs annesiyim!şuan 9hafta 4 günlük hamileyim :) dün bebeğimin kalp atışını duydum.Aranıza katılmak için bebeğimin kalp atışını duymayı bekliyodum bugüne nasipmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?