2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında ben de ilk zamanlar bebe yağı falan kullanmayı düşünmüyorum, zeytinyağı ve pamuk kullanırım sanırım ama sonra bunlar da gerekir. bir de cilt ve saç için zeytinyağı kullanırken, ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor, biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...

kızlar şimdi fark ettim ayak bileklerim ödem yapmış ,baya bi şişmiş :((( napmak lazım bilen varmı?

aslında ben de ilk zamanlar bebe yağı falan kullanmayı düşünmüyorum, zeytinyağı ve pamuk kullanırım sanırım ama sonra bunlar da gerekir. bir de cilt ve saç için zeytinyağı kullanırken, ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor, biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...
bilmiyordum canım,iyiki yazdın siz kendiniz yapıyomusunuz zeytinyağı nilüfer yoksa markettenmi alıyosun,ben tariş kullanıyorum uzun zamandır,olurmu acaba?

canım ben bilmiyordum ısıtıp derken kaynatmak mı gerekiyor?

bilmiyodummm tşk.ler..

bilmiyordum canım,iyiki yazdın siz kendiniz yapıyomusunuz zeytinyağı nilüfer yoksa markettenmi alıyosun,ben tariş kullanıyorum uzun zamandır,olurmu acaba?

bir iki defa kendimiz yaptırdık, toplayıp tarişte sıktırdık çok zevkli oldu, ama normalde de açık zeytinyağı alıyoruz pazarda köylülerden... bence tariş baya iyi canım...

kızlar bende sebamed yada chicco arasında kararsızım bide bu ürünlerden hangilerini alıcaz tam set alırsak kullanmıycağımız şeyler oluyomuş.
ben tek tek alıcam. siz hangi ürünleri aldınız

evet bugün spor ayakkabı giydim ve şu kısa soket çoraplardan onlarda tam bilekte bitiyor ya sıktı galiba üstü şişmiş.

canım geçmiş olsun dediğin gibi belkide çorap sıkmıştır onun için şişmiştir. biyere uzatabiliyosan uzat canım ayakta kalmamaya çalış bakalım.

canım ben bilmiyordum ısıtıp derken kaynatmak mı gerekiyor?

bir kapta suyu kaynatıp içinde zeytinyağı olan diğer kabı içine oturtuyorsunuz, 3-5 dakika yeter sanırım, yoksa yağ yanar. ben saçıma cildime sürerken de öyle yapıyorum, asidi uçuyormuş sanırım...

bir kapta suyu kaynatıp içinde zeytinyağı olan diğer kabı içine oturtuyorsunuz, 3-5 dakika yeter sanırım, yoksa yağ yanar. ben saçıma cildime sürerken de öyle yapıyorum, asidi uçuyormuş sanırım...

banada kayınvalidem söylemişti ısıtıp soğutmadan kullanılmıyo demişti. onada benim eşimi doğurduğunda doktoru öyle yapmasını söylemiş.

kızlar bende sebamed yada chicco arasında kararsızım bide bu ürünlerden hangilerini alıcaz tam set alırsak kullanmıycağımız şeyler oluyomuş.

canım pudra, sabun falan çok gereksiz pişik kremi olarak da hametan diye bir krem var eczanelerde onu çok önermişlerdi bana doktorlar benim kırzlar bir ara çok pişik oluyordu mesela tırnak izlerini falan da gideriyormuş ve herhangibir kimyasalı yokmuş ben sadece chicconun şampuanını ve yağını aldım bence yeterli bir de yeni doğan için ıslak mendiller var onlardan alabilirsin ilk başlarda ılık suda ıslatılmış pamuklarla siliniyor ama bir süre sonra ıslak mendilin pratikliğine geçiliyor onlar 3 lü paket halinde satılıyor onlardan aldım bu arada kendin için de göğüs kreminden ziyade göğüs pedi alın çok gerekli

çoğumuz chicconun setini aldık canım ama sebamede de herkes çok iyi diyor. sanırım pudra çok iyi değilmiş bebek için onun haricinde setteki herşey işe yarar sanırım.

bir iki defa kendimiz yaptırdık, toplayıp tarişte sıktırdık çok zevkli oldu, ama normalde de açık zeytinyağı alıyoruz pazarda köylülerden... bence tariş baya iyi canım...
bizim bir tarla var,ordaki zeytinleri yakınlarındaki köylüler topluyolar,bizede bi bidon zeytin,bi bidonda zeytinyağı veriyorlar ama sadece tadımlık gibi oluyo dağıtınca :)geçen sene deeşimin teyzesinin bahçesinden yedik bütün kış zeytini :)offf bodrum bahar gelmişdir ne güzel,şimdi tam zamanı yine kabardı hasretim,eylüle kadar sabretcem :)

slm herkese bende henüz almadım dediğiniz setten.33. haftadayım bende.geç mi kaldım acaba? sadece hastahane çıkısı aldım albimini nin.yatakta kararsızım park yatak mı ahşap mı diye?kullanışlı da sağlıklı da olsun istiyo insan.sizin alışverişleriniz nasıl gidiyo neler almamız gerekiyo başka?

Son düzenleme:
kızlar bende uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini alıcam,gerçi annem eminim yıkatcak ilk açdıgımda,sildirmiycek ama yinede olsun evde bulunsun

Back
X