2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarr...nasılsınız bakalım...

dün ilk kez aşerdim sanırım...eşim de yoktu market market canımın istediği şeyi aradım ama geçen hafta gördüğüm şeyi bu hafta bulamadım, sonra çok alakasız biryerde dondurulmuşunu buldum, tabii onun da tadı orjinali kadar iyi değildi:((((

bu arada idyl de öğrenmiş galiba cinsiyetini, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...ama ilk oğlan haberini merve vermişti sanırım...

cinsiyeti en son ben öğrenicem herhalde:gitme:

Çok moralim bozuldu 2li test topiğini okuyunca.Korktum.Allah hepimizin bebişlerini korusun.Hepsi sağlıklı doğsunlar

günaydın kızlarr...nasılsınız bakalım...

dün ilk kez aşerdim sanırım...eşim de yoktu market market canımın istediği şeyi aradım ama geçen hafta gördüğüm şeyi bu hafta bulamadım, sonra çok alakasız biryerde dondurulmuşunu buldum, tabii onun da tadı orjinali kadar iyi değildi:((((

bu arada idyl de öğrenmiş galiba cinsiyetini, hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...ama ilk oğlan haberini merve vermişti sanırım...

cinsiyeti en son ben öğrenicem herhalde:gitme:

ne aşerdin öle bulunmıcakkaydirigubbakcemile3 günaydın canım bu arada cinsiyeti için doktora kasımın başında gitcem ben de. söylemezse ancak aralıkta öğrenirim heralde..

ay ne bilimmm nidahcımmm uyanıverdim sabahın köründe yaaaa. evi temizlerim bende iyi olduukaydirigubbakcemile4

boşver canım yaaaaa koy kafayı uyuu vala sabah öyle zor uyandım ki şu anda bile esniyorum. akşam da unutulmaz ı izliyim dedim uyuyakalmışım. tv hayatım da kalmadıkaydirigubbakcemile3:mymeka:

Çok moralim bozuldu 2li test topiğini okuyunca.Korktum.Allah hepimizin bebişlerini korusun.Hepsi sağlıklı doğsunlar

hangi topic o ben rastlamadım. okumasam mı ya bu konu beni de çok geriyo hayırlısı inş hepimizin sağlıklı nur topu gibi evlatları olur inş

canım yaa aşerdiğimiz şeyleri söylemeyelim birbirimizeekaydirigubbakcemile3sonra birbirimizin aklına sokuyoruz...mesela ben senin yüzünden bir meyveyi, psilokum yüzünden de başka birşeyi istemiştimkafamçokkarıştı Allahtan bulunur şeylerdi de hallettik....

Bu arada uyuklaya uyuklaya akşam ne kadar dizi varsa izledim, çok da duygusal oldum her halta ağlıyorum...unutulmazın sonunu izlemedim ama hiç sevmememe rağmen dün kızın ablası çakmaya başlamış diye izledim...sırları ortaya çıkıyor yavaş yavaşşşşş:lepi:

kızlar dün dışarı çıktım yaa kendime taytlarla hamileykende giyeceğim tünik aldım. batik'te indirim var duyurulur. bide pentiden tayt gibi kalın çoraplardan aldım tayt gibi giyerim onlarıda. bide kendime hamile pantolonu aldımmı yeter
yaaa ne güzeellll banada k. validem almış tunikler elbiseler akşam altına da tayt alırız dedi bende tamam deddim ama eşim tayt konusunda nedense isteksiz kot alırız taytııda alırız ama evde giyersin dioo halbuki karışmazzz hiçbirşeyime normaldee

firstday ben de sinir oluyorum o diziye ama izliyorum yinede, hoş yarısına bile gelmeden uyudum da.kaydirigubbakcemile3

dimples canım iyi yapmışsın vala ben daha bi çöp alamadımm bulamıyorum şöle lastikli pant. fln istiyorum ama hafta sonu yine çıkıcam bulurum inş bişiler..

yaaa ne güzeellll banada k. validem almış tunikler elbiseler akşam altına da tayt alırız dedi bende tamam deddim ama eşim tayt konusunda nedense isteksiz kot alırız taytııda alırız ama evde giyersin dioo halbuki karışmazzz hiçbirşeyime normaldee

oo kayınvalideni tebrik ediyorum tatlım maş ya vereliniortak

bana kalsa ben hemen bugün yine gidicem doktora.. belki bugün keyfi gelir de bızdığım gösterir diye ama, eşim izin vermiyor öğrenip napacaksın cinsiyetini nasıl olsa 1 ay sonra gidicez diyor...
Öldürüyor bu adamın bu rahatlığı beni:olmaz:, ona kalsa 9 ay öğrenmesek te olurmafoldumben

Kızlar ya ben de kıyafet alsam mı almasam mı kestiremiyorum.Karnım çıktı.Normal şeylerim olmuyo.Ama şimdiden alsam 2 ay sonra giyebilir miyim diye düşünüyorum.Giyebiliceksem şimdiden almamakla boşyere süründürüyorum kendimi ama giyemezsem nolucak.1 2 ayda kaç kere giyicem ki onları.Ben normal hayatımda da bol giyinmiyorum.Normal bol şeyler alsam o da kalıcak elimde.Kafam karışık yani

Eşlerinizin tahminleri var mı kızlar? bizimki dün söledi sanki erkek olcak gibi diyo:emir_bebek:

ay ne olcakmış yahuuuÇok üzgünüm çoook tünikler uzun zaten hem kış geliyor botlar uzun çizmeler zamanı. taytlarda ne olcak ki anlamadım. kıskanıo seniiiialkisalkisalkis
hehe aslında hiç kıskanmazdı ama şimdilerde bunalımda abrek gelince sen beni daha mı az seveceksin die geziooo kaydirigubbakcemile3

ay ne olcakmış yahuuuÇok üzgünüm çoook tünikler uzun zaten hem kış geliyor botlar uzun çizmeler zamanı. taytlarda ne olcak ki anlamadım. kıskanıo seniiiialkisalkisalkis

Benim de çok hoşuma gidiyo tunik altına tayt ama işte giyemem.Anca dışarda offfffffff :delphin:

Back
X