Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa ne güzeellll banada k. validem almış tunikler elbiseler akşam altına da tayt alırız dedi bende tamam deddim ama eşim tayt konusunda nedense isteksiz kot alırız taytııda alırız ama evde giyersin dioo halbuki karışmazzz hiçbirşeyime normaldee
Biz de kız istiyoruz aslında ama eşimin içine erkek doğuyomuş.Eşlerinizin tahminleri var mı kızlar? bizimki dün söledi sanki erkek olcak gibi diyo![]()
ya bide ben hamile montu almayı düşünmüyorum kızlar. onun için kalın hırkalara ağırlık verdim medium alıorumki sonrada giyebileyim. zaten hırka manyaklığı var bende. acaip seviyoum kaydirigubbakcemile2
aynen gamzecim benimde herşeyim micik ufacık dapdar... sıkıyor hepsi bende tayt ve tuniklerle geçiricem eşime inattt kaydirigubbakcemile2 hem ben o kadar bol şeyler giymekte istemiyorumm normal triko kazaklardan alıcam ama uzun boylarından tunik niyetine giymek içinn :ecrin_bebek:ben hamile kalmadan önce 34 bedendim. bütün kotlarım dar ve dar paça. hiçbiri olmamaya başlayınca anneme gittiğimde annemin kotlarına saldırdım. sağolsun 5 tane verdi. ama şimdi onlarda olmuyor.( annem 38 beden) ben bu kış taytlarla kalın tayt gibi çoraplarla uzun tüniklerle idare edicem. zaten dün yeterince sinirim bozuldu eski kışlıklarımı ayırıken bunu giyemem bunu giyemem eee bunuda giyemem diyeeeklava:
ay kızlar benım başım çok kötü ben kaçıyorum belki biraz uyurumda düzelir
kendinize iyi bakın byeee
hepinize günaydın arkadaşlar dün akşam pat diye iki cümle yazıp çıkmak zorunda kaldım ikili testlerini yaptırıp güzel haberlerle gelen arkadaşlarımıza maşallah diyim tekrar inşallah kan değerlerimiz de güzel çıkar rahatlarız ...hepinize iyi günler çalışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar dilerim...
Biz de kız istiyoruz aslında ama eşimin içine erkek doğuyomuş.
günaydın tatlımmm teşekkür ederiz gerçi ben çalışıyorum ama formdan çıkamıyorum ki bi çıkabilsem çalışıcam wallaa kaydirigubbakcemile3boncuk32 kullanıcısından alıntı
hepinize günaydın arkadaşlar dün akşam pat diye iki cümle yazıp çıkmak zorunda kaldım ikili testlerini yaptırıp güzel haberlerle gelen arkadaşlarımıza maşallah diyim tekrar inşallah kan değerlerimiz de güzel çıkar rahatlarız ...hepinize iyi günler çalışan arkadaşlarıma iyi çalışmalar dilerim...
Eşlerinizin tahminleri var mı kızlar? bizimki dün söledi sanki erkek olcak gibi diyo![]()
kaydirigubbakcemile3size bikaç foto koycam gülmeyin sakın heeee![]()
:roflol::roflol::roflol:güzel kıvırmış enişte bey...Benimkide söyledi erkek adamın erkek evladı olur dedi ama sonra kıvırdı ya kız olursa ozaman erkek damadı olur dedi
günaydın tatlımmm teşekkür ederiz gerçi ben çalışıyorum ama formdan çıkamıyorum ki bi çıkabilsem çalışıcam wallaa kaydirigubbakcemile3
nidahcım evet canım işyerindeyim mide bulantısı bu aralar pek çalıştırmadı işler iyice birikti motivasyon topladığım anda işbaşı yapıcam :kedi: henüz kendime gelemedim muhasebe yapıyorum benim işim vergilerle tarihlerle onun için karışan görüşn yok rahatım allahtan...
Benimkide söyledi erkek adamın erkek evladı olur dedi ama sonra kıvırdı ya kız olursa ozaman erkek damadı olur dedi