2010 mayıs anneleri yardımm

gurbet_elde

benim küçük dünyam canım
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
457
2
96
Diğer
herkese selamlar
maşallah büyüttük sayılır yaramazaları hergün yeni yeni adetler çıkartıyolar yahu artık uykular düzene girmişti ne güzel şimdide iştahsızlık başladı oğlum doğduğundan beri hiç böyle bir sorun yaşamıyorduk ama özellikle son 1 aydır çok zorlanıyoruz nerdeyse sadece süt içecek köfte fırında patates pilav makarna yediği şeylerin başında ama sadece bunlarla olmazki kahvaltı falan yediremiyorum artık ağzında tutuyo ve öğürtüyo kendini ne yapıcam bilmiyorum şimdilik üstüne fazla gitmiyorum malum bu 2 yaş sendromu falan ama üzülüyorum yemiyo diye sizden tavsiye bekliyorum :26:

Son düzenleme:
Merhaba
Bazı zamanlarda bende sizin dediğiniz gibi iştahsızlık problemlerini yaşıyorum fakat yemek yerken ilgisini farklı ve yeni şeylere çekip tamamı olmasada yemeğin çoğunu kızıma yedirebiliyorum. İstemeyerek yediğinin farkındayım, yemeği ağzına aldıktan sonra kusacak gibi hareketler yapıyor ama 2 dk bekliyoruz sonra yeniden zorlamaya devam. Aslında doktorumuz hiç zorlamayın o acıktığında mutlaka yiyecektir diyor ama ben ve ananesi yinede yılmıyoruz :) bu arada yemeği reddettiği günlerde Junor maryns kullanıyorum iştahını açıyor.
sevgilerle.

cevabın için teşekkür ederim ben zorladığım zaman sonuç ne yazık ki kusmuk temizlemek oluyo ( dediğin şurubu hemen araştırıcam çok çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…