bende aynı senin gibi canım uyuyorum mesela yüz üstü aradan 5 dk geçmiyor fırlıyorum yataktan uykum kaçıyor acba bişey oldumu diye ilk başlarda küçük yaa önemsemiyordum ama şimdi büyümüş uyumamam lazım alıştırmaya çalışıyorum kendimigünaydın kızlar herkes aynı galiba bende geceleri bi rahat edemiyorum hep yüz üstü yatmak istiyorum ama içim rahat etmiyor bi sağ bi sol idare etmeye çalışıyorum ama doğru dürüst uyuduğum söylenemez
birde bu aralar sanki azaldı bebeğimin hareketleri daha yavas hareket ediyor önceden daha net anlıyordum ama şimdi çok belirsiz içim hiç rahat etmiyor acaba normalmi bu
Günaydın güzel nisan anneleri a.s.birperi, budebe+, rabia fatma, ruzenin+
Birpericiğimm normal sıvı gelmesi süt bezleri bebişlere süt hazırlıyor ama sakın kimse sıkmasın göğüsleri o zaman uyarılarak süt gelmeye başlar gögüslerde çok ağrır
Afiyet bal şeker olsun canım yarasın bebişe.opuyorumnanaktan
günaydın tatlı anneler nasılsınız? epeydir giremedim babanemi kaybettik, bugün yedi mevlüdü var.
bende bu gece uyuyamadım aşırı gaz sancım vardı ayrıca kramp gibi ağrılar girmeye başladı sizde de oluyormu?
henüz amniosentez sonuçlarımızı da alamadık.
günaydın tatlı anneler nasılsınız? epeydir giremedim babanemi kaybettik, bugün yedi mevlüdü var.
bende bu gece uyuyamadım aşırı gaz sancım vardı ayrıca kramp gibi ağrılar girmeye başladı sizde de oluyormu?
sağolun kızlar, karnımda kasıklarımda kramp oluyor karnım gergin oluyor normaldir herhalde ya bilmiyorumki.
aman kıslarrr yaaa sinir oluyorum bu doktorlara ben yok ıkılı test yok üçlü yok dörtlu yok ayrıntılı aaaa vallahı adam gıbı yasatmıyolar hamılelıklerı mı yaaa aaaaaa sinir oluyorum bazen yaaa...zaten bu bebekler saglıklı sıhhatlı olmasalar gelısemezlerkı karnımızda öle degılmı yahu...
şimdi b.çekmece kolondan altan cebecıyı aradım ayrıntılı ıcın 160 tl fıyat verdıler ..21 aralıga randevu verdıler.dünkü 450 demıstııı ucurum var ya...proföserler nası bakıyo acaba gözlerı dahamı keskın tövbeeeeeee yaaa....
hoşgeldin gelincik.Site az düzgün gibi bugün.Umarım bozulmaz.günaydın kızlar ne zamandır giremedim sorun vardı siz muhabbete başlamışsınız çookktaan ii muhabbetler size geçmişi okuyayım bi
günaydınlar kızlar gerçi biz uyanalı çok oldu ama yeni uyananlar vardır artık o eski uykucu günlerim kalmadı bebiş en fazla 9a kadar müsade veriyo kalk diyo bana resman sanırım doğuncada öyle oluyomuş şimdiden hazırlık yapıyo olsun bebişimin canı sağolsunda uykusuzluk önemli değil
rüzgar yağmurcuğum başınız ağolsun rabbim geride kalanlara uzun hayırlı ömürler nasip eğlesin canımcım test sonuçlarındada hiç bişey çıkmayacak inşallah canım içini ferah tut rabbim korusun meleklerimizi
kızlar bu ayrıntılı denilen tam olarak nedir bebeğin organlarına bakılanmı benim doktorum öle hiç ayrı bi ücret talep etmiyor çünki neden size bu kadar pahalı diyorlar anlamıyorum
bende anlamadım canım bende geçen ay özel hastahaneye gittim bizdende bir ücret istemediler ayrıyetten doktor baktı genel olarak her organına sanırım bazı yerlerde alınıyo:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?