2010 Nisan Anneleri

bende aynı senin gibi canım uyuyorum mesela yüz üstü aradan 5 dk geçmiyor fırlıyorum yataktan uykum kaçıyor acba bişey oldumu diye ilk başlarda küçük yaa önemsemiyordum ama şimdi büyümüş uyumamam lazım alıştırmaya çalışıyorum kendimi

1 defyla bişey olmaz sanırım bi kaç kişi sormuştu acaba benden gelmeye başlamamışmı diye merak edip sıktım aaman bide göğüs ağrısı çekmeyeyim

günaydın tatlı anneler nasılsınız? epeydir giremedim babanemi kaybettik, bugün yedi mevlüdü var.

bende bu gece uyuyamadım aşırı gaz sancım vardı ayrıca kramp gibi ağrılar girmeye başladı sizde de oluyormu?

henüz amniosentez sonuçlarımızı da alamadık.

hoşgeldin canım.Sabah aklımdan geçtin inan amniosentezin sonucunu aldıma acaba girmiyor siteye diye.
Allah rahmet eylesin.Başka acı göstermesin.mafoldumben

Bol yogurt-süt tüketiyorum canım ben.Çok şükür başlamadı daha kramplar.Doktoruna söylersen calsium yazar seni rahatlatır oda.

Son düzenleme:

başın sagolsun canım benım allah gerıde kalanlara uzun saglıklı ömürler versın ınsallah.

bendede gece stresmı yaptım ne yada artık olacagından ıkı kasıgımın arasında agrı vardı gerılıyodu sankı..şimdide mide bulantısı gibi bişey var.

başınız saolsun canım Rabbim sizlere ömür versin

inş.amniosentez sonuçlarında iyidir bence içini rahat tut bu ağrı sancı banada soruyor doktor ama hiç olmadı benim daha bilmiyorum normal olan hangisi:uhm:

günaydın canım başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin
bende de ara ara kramp oluyor haplarımı özellikle ferrum sanol içmedimmi daha çok oluyor dr da söylemişti içmesen krampların artar inşallah amniosentez sonuçlarıda temiz çıkar canım

sağolun kızlar, karnımda kasıklarımda kramp oluyor karnım gergin oluyor normaldir herhalde ya bilmiyorumki.

aman kıslarrr yaaa sinir oluyorum bu doktorlara ben yok ıkılı test yok üçlü yok dörtlu yok ayrıntılı aaaa vallahı adam gıbı yasatmıyolar hamılelıklerı mı yaaa aaaaaa sinir oluyorum bazen yaaa...zaten bu bebekler saglıklı sıhhatlı olmasalar gelısemezlerkı karnımızda öle degılmı yahu...

şimdi b.çekmece kolondan altan cebecıyı aradım ayrıntılı ıcın 160 tl fıyat verdıler ..21 aralıga randevu verdıler.dünkü 450 demıstııı ucurum var ya...proföserler nası bakıyo acaba gözlerı dahamı keskın tövbeeeeeee yaaa....

rüzgar yağmur başınız sağolsun canım.Allah mekanını cennet eylesin.ben eminim amniyosentez sonuçlarında çok güzel çıkacak.

Yuhh yani dememek elde değil canım.Çok haklısın.Bir kaç hastaneye daha sor bence.a.s.

günaydın kızlar ne zamandır giremedim sorun vardı siz muhabbete başlamışsınız çookktaan ii muhabbetler size geçmişi okuyayım bi

günaydınlar kızlar gerçi biz uyanalı çok oldu ama yeni uyananlar vardır artık o eski uykucu günlerim kalmadı bebiş en fazla 9a kadar müsade veriyo kalk diyo bana resman sanırım doğuncada öyle oluyomuş şimdiden hazırlık yapıyo olsun bebişimin canı sağolsunda uykusuzluk önemli değil

rüzgar yağmurcuğum başınız ağolsun rabbim geride kalanlara uzun hayırlı ömürler nasip eğlesin canımcım test sonuçlarındada hiç bişey çıkmayacak inşallah canım içini ferah tut rabbim korusun meleklerimizi

Hoşgeldin canım.ŞenizNasılsın?görüşemiyoruz.

kızlar bu ayrıntılı denilen tam olarak nedir bebeğin organlarına bakılanmı benim doktorum öle hiç ayrı bi ücret talep etmiyor çünki neden size bu kadar pahalı diyorlar anlamıyorum

teşekkürler yosuncuğum hoşbulduk bitanesi valla sorma canım uzun zamndır görüşemedik sitede problem vardı bu hafta ondan oldu inşallah düzelir canım nasıl olayım aynıyım canımcım şükürler olsun yarın kayınvalidemler geliyo hacılıktan dönüyolar valla 45 gün nasıl geçti anlamadım doğum yaklaşıyo günler çok çabuk geçiyo gerçekten

dünürcüğüm dün görümcem evi temizledi bende yemekleri hazırladım çok fazla yormuyolar beni yok canım eşim izin vermiyo zaten bana havaalanına gitmemi geçen ay yolcu etmeye gitmiştik ama bu sefer gitmeyeceğem gerçi 2buçuk saatte bişey olcağından değilde yoruluyorum arnba tutmuştu beni geçen gittiğimde kötü olmuştum

kızlar bu ayrıntılı denilen tam olarak nedir bebeğin organlarına bakılanmı benim doktorum öle hiç ayrı bi ücret talep etmiyor çünki neden size bu kadar pahalı diyorlar anlamıyorum

bende anlamadım canım bende geçen ay özel hastahaneye gittim bizdende bir ücret istemediler ayrıyetten doktor baktı genel olarak her organına sanırım bazı yerlerde alınıyo:uhm:

bende anlamadım canım bende geçen ay özel hastahaneye gittim bizdende bir ücret istemediler ayrıyetten doktor baktı genel olarak her organına sanırım bazı yerlerde alınıyo:uhm:

galiba canım çünki böle denlince acaba diyorum bizim doktorlar bakmıyormu ayrıntılı diye ama hemen hemen her gittiğimde her yerine bakıyor bebeğin kalp kemikler beyin mide hatta pipisine bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…