2010 Nisan Anneleri

öfffya moralımı bozdular benım..kilo almısım baya güya.cuma farklıymısım pazartesı daha farklı olmusum.yüzüm toplamıs kalcam genıslemıs..sinir oldum yaaa .61 le basladım şimdi 66 lıyım 5 ayda cok mu kıslar yaaa öfffyaa

biz iyiyiz oğluşumla canım sen nasılsın minik kızınla tekmeler nasıl gidiyor.Pankart açmaya hazırsındır artıkkaydirigubbakcemile3

ay ben de artık diloşumu bayaa bayaa hissediyorum :)
gerçi sizin kadar net olmuyor, malum benim çocuk göbek yağlarımın arasına gömülü durumda:))
ama artık daha net hissediyorum yani.
binlerce kez şükürler olsun Allah'ıma.. pankartı falan geçtim artık, cama çıkıp bağırasım var benim kızım olacaaaak diye :)

ah işte, görmemişin çocuğu olmuş durumu tam benimki:)

günaydın canım neyseki iyisin kac gündür içten içe merak edıyodum acaba nasıl dıye.iyi olmana sevındım.tek problem bılgısayar olsunnnn :1hug:

çok sağol birpericim:) valla ben de alışmışım sizlerle konuşmaya. o kadar eksikliğini hissettim ki.
bir sürü şey oldu şu dört beş günde.. kızımın odasının siparişini verdim, gezdim tozdum alınacakları mimledim falan, hep gelip yazasım geldi, ama evde kös kös oturdum mecburen

eh, şükür kavuşturana diyeyim :)

canım, ben hamileliğimden beri iki kitaptan takip ediyorum bebeğimin gelişimini.
biri yabancı bir kaynak, diğeri kağan kocatepe'nin kitabı.
ikisinde de bulunduğumuz hafta itibariyle, annenin 5-7 kilo alması gayet normaldir yazıyor.
senin içini niye şişiriyorlar ki öyle ??
son derece iyisin.
kaldı ki bu iş tamamen hamile kalınan kiloyla alakalı. benim o kadar kilo alma lüksüm yok çünkü zaten kilolu başladım. hamilelik başlangıç kilomu bırak, ben kilo bile verdim, ekside gidiyorum. çünkü kilo almamaya mecburum bebeğimin sağlığı için.
ama sen 60la hamile kalmışsın, gayet normal ilerleyişin. 15le falan bitirirsin sanırım, son derece normal.

nanik yap moralini bozanlara. halt etmesinler.

canım :) günaydın

ben iyiyim valla, kaç gündür internetsizlikten çatlamışım sıkıntıdan, şimdi iyi geldi buraya girmek :)

sen nasılsın ??
bende iyiym canım ne olsun çalışıyorm.Şükür sakin bugün işyeri.opuyorumnanaktan

hiç moralini bozma.Gayet güzel kilo alımın.opuyorumnanaktan

Seninki göbek yağlarının arasındaysa benim oğluşum nerelerde acaba:)))))))))))))Çok güldürdün beni zeynocumm.Gel göbek yağlarımızı yarıstıralım.:teytey:kaydirigubbakcemile3

sagol canım benım yaaa banada normal gelıyo aslında ama işte can sıkıcı çoook...rejime basladımda sankı kilo alıyosun dıyolarrr tövbeeeee tövbeeeee...

Seninki göbek yağlarının arasındaysa benim oğluşum nerelerde acaba:)))))))))))))Çok güldürdün beni zeynocumm.Gel göbek yağlarımızı yarıstıralım.:teytey:kaydirigubbakcemile3

canım benlen böyle bir yarışa girme, kaybedip zararlı çıkarsın :)))

sagol canım benım yaaa banada normal gelıyo aslında ama işte can sıkıcı çoook...rejime basladımda sankı kilo alıyosun dıyolarrr tövbeeeee tövbeeeee...

ay normal tabi canım, sen ne bakıyorsun onlara.
çevrendekiler de amma küt insanlarmış yahu. hamile insan 5 değil 15 kilo alsa denir mi öyle şeyler.. hamile olmayan kilolu bir insana laf edilmesi bile beni sinir eder, ben aynaya bakınca neye benzediğimi görmüyorum sanki.!
hele ki hamile birine laf edilmesi, hepten densizlik.
aldırma sen, son derece iyisin.

herkese günaydın arkadaşlar. nasılsınız bakalım? biz günlerden beri ilk kez deliksiz uyumuşuz çok şükür o yüzden daha iyiyiz birkaç gündür saat başı uyanıp uzun süre uyuyamıyordum çünkü sersem ötesi olmuştum

canım hem gözün aydın gördüğün için hem de canını sıkma diyeceğim tam olarak yüzünü göstermedi diyosun suyun içinde olduğu için çocuklar eğer net çekilemezse bulanıklıklar kaynmalar falan oluyomuş inşallah öyledir canım senin de sıkma canını da bebeğin de üzülmesin allah dermansız dert vemesin herşeyin çaresi var.

kıyamam ben senin hem 5 hem 6 aylık bebişlerine oğlan kızı bastırmış sindirmiş görüyosun demi kadına haksızlık anne karnında başlıyo demekki bütün mamaları oğluşun yiyiyo heralde :) canım işin şakası maşallah öncelikle sonrasında da allah sağ salim kavuştursun bebeklerine ama resim bekliyoruz ha ona göre alkisalkisalkis

slm kızlarr nasılsınız tetanoz aşınızı oldunuzmu siz şekerler ben olmadım daha da

iyiyiz şekerim daha olmadım ben 15inde dr a gittiğimde sorucam ol derse hemen olurum

kıslarrrr kimsecıkler yok dahaa güzel nisan annelerıne ve kuzucuklarına ilk günaydınlar benden gelsın bu sabah...

günaydın güzelim bak gelmeye başladık birer birer bugün 3 kişi dr da olcak zaten anca ö. sonra gelirler.

merhaba şekerim hg. nasılsınız bakalım görüşmeyeli

hepinizi sevıyorummmm opuyorumnanaktan
Bizde seni cancağızım.

Günaydın hoşgeldin canım.

annee, ymer, nazlı; hoşgeldiniz kızlar :)

günaydınlar olsuuun, yedikleriniz yarasın kuzucuklarınızaa, yağ olsun bal olsun löp löp et olsuun :)

günaydn hanımlar nasılsınız ben çook iyiyim bugün anlatmayacak şekilde bi enerji var içimde neden hiç bilmiyorum hamileliğimden bu yana yani 22 haftadır ilk defa böyle bişey oluyor kıpır kıpır içim sanki bişey olcak bugün iyi yönde bakalım artık hayırlısı umarım sizlerde iyisinizdir yaa şu kilo işini hiç sormayın ben şimdiye kadar almadım verdim ama şimdiden sonra alırsam yandım zaten kiloluyum 80 kiloyum valla normal doğum yapamam eğer kilo alırsam sezeryandan da korkuyom artık karnımda büyütürüm bebeğimi

Günaydın hacerciğm.Ben iyiyim seni sormalı.Hiç bişey olmaz 120 kilo ile normal doğuruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…