2010 Nisan Anneleri

sen hakkaten onlara kesinlikle kulak asma hele bundan sonra kilo alımı daha da hızlanacakmış bu da onlara kapak olsun ve sana kiloyla ilgili laf eden olursa ben bebeğmle ve aldığım kilololarla çok mutluyum dersin kapağını alan gider böylece :) hahahahah

ii ozama korkmayayım valla eltim 50 kiloydu 80 kilo oldu hamileliğinde doğuma gitti dr çıkarken demişki böyle hasta olmaz olsun hiç ıkınmayı bile bilmiyor bide şişmanlamış vakumla çektiler en sonunda

annee, ymer, nazlı; hoşgeldiniz kızlar :)

günaydınlar olsuuun, yedikleriniz yarasın kuzucuklarınızaa, yağ olsun bal olsun löp löp et olsuun :)

günaydın şekerim inşallah bebişlerimize yarasın tüm yediklerimiz zaten sırf onlar için yiyoruz demi ya :)

ii ozama korkmayayım valla eltim 50 kiloydu 80 kilo oldu hamileliğinde doğuma gitti dr çıkarken demişki böyle hasta olmaz olsun hiç ıkınmayı bile bilmiyor bide şişmanlamış vakumla çektiler en sonunda

ya hacer süpersin valla bugün bütün hanımların maşallahı var stand-up show gibisiniz. güzel şekilde başladık böyle devam etsin inşallah. şimdiye kadar kilo verdiysen alma marjın var demekki daha korkma içinde büyütmak zorunda kalmazsın :) istesen de o dışarı bi şekilde çıkacaktır zaten bi de o var. ama eltine allah affetsin senin anlatışınla güldüm ama başıma gelmez inşallah ama benim suçum yok sen çok komik anlattın :)

30 KİLO ALMIS AMA AZ DEĞİL.Önemli olan gebeliğn süresince aldığın kilo.

bişey sorcam kızlar bende çok kaşıntı var dr a sordum cildiyeye git dedi e bkıyorum görünürde yara falanda yok cildim kru acaba ondan olurmu kaşıntı bide saçıımın içnde elimi attığım heryerde sivilce çıkmış hamilelikte olurmu acaba böyle şeyler

gebelik süresince aldı bi oturuşta mesela 2 tabak kuru fasulye 2 tabak pilav yiyordu dr rejim yapman lazım yoksa doğumun zor olur dedi en azından kepeli ekmek ye yemekleride yarıya düşür dedi ama yok bu boğazını tutamıyordu boyuda kısa ama maşallahı var bi çocuk doğurdu 4.200 gr bide taşgibi maşallah

Bazı gebeliklerde oluyor canım.Bendede hafif var.Ovadril losyon verdi doktorum.Yarın sorarsın doktoruna.

canım hamilelikte cilt ssorunları çok fazla oluyomuş hormonlarla ilgli heralde benim de yaşım 27 hala sanki ergenliğe giriyo gibi sivilcelerim çıkıyo gerçi bu hamilelikten önce de vardı ama sivilce vs görülüyomuş kaşıntı da kuruluktan olabilir biraz krem sürmeyi dene istersen birkaç günde anlarsın

ama senin elti hamilelik kitaplarına geçicek türdenmiş maşallah neyseki sadece kendini beslememiş çocuk da beslenmiş. ama şu da var genel kanı bu zayıf olarak hamile kalanlar daha çok kilo alıyorlar benim bi arkadaşım da öyleydi şimdi aklıma geldi bak boyu da vardı 52 ile hamile kaldı 85 mi oldu 90 mı ne oldu ama çocuk o kadar da tombul olmadı ondan artık ekmekleri saklıyolardı o derece yani çocuk 2 yaşını doldurdu anca daha kilo verebildi ama

günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
birpericim hiç takma kafanı ben çok kilolu olmama rağmen (boy:158 kilo:79 oldu) bende bugüne kadar 5-6 kg aldım. herkes gayet iyi diyor. hatta son kontrolde doktor dediki : normalde bayanlarda 1.5 cm olan yağ dokusu sende 4 cm o yüzden usg net çıkmıyor dedi. hep beraber güldük. gerçekten çok densizmiş o lafları edenler 9 aya kadar tığ gibi olacak değilsin ya..opuyorumnanaktan
iki kedili deli nerelerde kaldın özlettin kendini annen sağolsun görüşebildik tekraropuyorumnanaktan
oğluşum dışardan hissedilen tekmeler savurdu dün gece babası kaçırdı. ama ben ölecektim heyecandan. içerden hissettiklerimde bu kadar heyecanlanmamıştımopuyorumnanaktan

anneee evet öyleymiş zayıf olanlar daha çok kilo alırmışta bide bünye meselesi ablam çok zayıftı haile kaldı dahada zayıfladı genetik annemize çekmişiz ben zaten şişmandım biraz zayıfladım 7 kilo falan verdim ama oğlumda dah çok zayıflamıştım 78 kilo ile hamile lamıştım doğumdan sonraki dün tartıldım 59 kiloya düşmüştüm 20 kilo vermiştim oğlumda maşallah 3.800 doğmuştu
bünyeye zamana yaşa göre değişiyor işte bide hamilelik şekeri varmış eltimde iknci çocukta öğerndiler onda dikkat etti fazla almadı

günaydın tarhancım maşallah oğluşuna allah daim etsin bazen ben de opppss falan diyorum kendi kendime ne olduğunu nerden geldiğimi anlayamadığım oluyo. :)

Günaydın hanımlar, a.s.
Nasılsınız?
Birperi kilo almışsın diyenleri boşver almasanda aman neden hiç almadın göbeğin çıkmadı. Bebek minik olacak der moralini bozarlar.klava: Önemli olan bebiş sağlıklı mı tamam o zaman. Bizden mutlusu yok. :teytey:

Kızlar bitanecik goncamın doğum günü yaklaştı bizde oğluşumla bugün babamıza hediye bakacağız. Onu mutlu edecek sevindirecek birşeyler bulmak istiyorum. ıns bulurum.

tarhan hoşgeldin bence de çok güzel yaa benimde eşim bi türlü fark edemiyor bebeğin hareketlerini ama ben bazen yerimden zıplıyorum okadar sert tekmemi yumrukmu kafamı atıyor artık bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…