öfffya moralımı bozdular benım..kilo almısım baya güya.cuma farklıymısım pazartesı daha farklı olmusum.yüzüm toplamıs kalcam genıslemıs..sinir oldum yaaa .61 le basladım şimdi 66 lıyım 5 ayda cok mu kıslar yaaa öfffyaa
ay ben de artık diloşumu bayaa bayaa hissediyorum :)
gerçi sizin kadar net olmuyor, malum benim çocuk göbek yağlarımın arasına gömülü durumda:))
ama artık daha net hissediyorum yani.
binlerce kez şükürler olsun Allah'ıma.. pankartı falan geçtim artık, cama çıkıp bağırasım var benim kızım olacaaaak diye :)
ah işte, görmemişin çocuğu olmuş durumu tam benimki:)
:))))))))))))) ay çok hoşsun ya güldürdün beni allah da seni güldürsün. demek gömülü ha. ben de senin gibi çok barışığım kilolarımla eğer gebelikten önce 3 4 ay falan rejim yapmamış olsaydım girdiğiniz yarışa ben de dahil olabilirdim ama neyse :)
günaydınnnnnnnnn herkes iyidir umarım...
günaydın ymercim biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım
GÜnaydın gÜzel bayanlar... Hazırlanıp dÜkkana Çıkıcam ordan devam ederİm....
günaydın nazlıcım hayırlı işler
sen hakkaten onlara kesinlikle kulak asma hele bundan sonra kilo alımı daha da hızlanacakmış bu da onlara kapak olsun ve sana kiloyla ilgili laf eden olursa ben bebeğmle ve aldığım kilololarla çok mutluyum dersin kapağını alan gider böylece :) hahahahah
kulak asmıycam canımcım artık..aynen dedıgın gıbi cevap verıcemm..
annee, ymer, nazlı; hoşgeldiniz kızlar :)
günaydınlar olsuuun, yedikleriniz yarasın kuzucuklarınızaa, yağ olsun bal olsun löp löp et olsuun :)
günaydn hanımlar nasılsınız ben çook iyiyim bugün anlatmayacak şekilde bi enerji var içimde neden hiç bilmiyorum hamileliğimden bu yana yani 22 haftadır ilk defa böyle bişey oluyor kıpır kıpır içim sanki bişey olcak bugün iyi yönde bakalım artık hayırlısı umarım sizlerde iyisinizdir yaa şu kilo işini hiç sormayın ben şimdiye kadar almadım verdim ama şimdiden sonra alırsam yandım zaten kiloluyum 80 kiloyum valla normal doğum yapamam eğer kilo alırsam sezeryandan da korkuyom artık karnımda büyütürüm bebeğimi
ii ozama korkmayayım valla eltim 50 kiloydu 80 kilo oldu hamileliğinde doğuma gitti dr çıkarken demişki böyle hasta olmaz olsun hiç ıkınmayı bile bilmiyor bide şişmanlamış vakumla çektiler en sonunda
ii ozama korkmayayım valla eltim 50 kiloydu 80 kilo oldu hamileliğinde doğuma gitti dr çıkarken demişki böyle hasta olmaz olsun hiç ıkınmayı bile bilmiyor bide şişmanlamış vakumla çektiler en sonunda
bebeğimiz sağlıklı olsunda biz kilo alalım boşver
bişey sorcam kızlar bende çok kaşıntı var dr a sordum cildiyeye git dedi e bkıyorum görünürde yara falanda yok cildim kru acaba ondan olurmu kaşıntı bide saçıımın içnde elimi attığım heryerde sivilce çıkmış hamilelikte olurmu acaba böyle şeyler
bişey sorcam kızlar bende çok kaşıntı var dr a sordum cildiyeye git dedi e bkıyorum görünürde yara falanda yok cildim kru acaba ondan olurmu kaşıntı bide saçıımın içnde elimi attığım heryerde sivilce çıkmış hamilelikte olurmu acaba böyle şeyler
gebelik süresince aldı bi oturuşta mesela 2 tabak kuru fasulye 2 tabak pilav yiyordu dr rejim yapman lazım yoksa doğumun zor olur dedi en azından kepeli ekmek ye yemekleride yarıya düşür dedi ama yok bu boğazını tutamıyordu boyuda kısa ama maşallahı var bi çocuk doğurdu 4.200 gr bide taşgibi maşallah
günaydın kızlar nassınız
günaydın kızlar nasılsınız bakalım.
birpericim hiç takma kafanı ben çok kilolu olmama rağmen (boy:158 kilo:79 oldu) bende bugüne kadar 5-6 kg aldım. herkes gayet iyi diyor. hatta son kontrolde doktor dediki : normalde bayanlarda 1.5 cm olan yağ dokusu sende 4 cm o yüzden usg net çıkmıyor dedi. hep beraber güldük. gerçekten çok densizmiş o lafları edenler 9 aya kadar tığ gibi olacak değilsin ya..opuyorumnanaktan
iki kedili deli nerelerde kaldın özlettin kendini annen sağolsun görüşebildik tekraropuyorumnanaktan
oğluşum dışardan hissedilen tekmeler savurdu dün gece babası kaçırdı. ama ben ölecektim heyecandan. içerden hissettiklerimde bu kadar heyecanlanmamıştımopuyorumnanaktan
günaydın canım.Sen nasılsın?Hoşgeldin.günaydın kızlar nassınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?