benim kızmda en son 1800 gr dı:)) pijama aldım ben. internette beğendim burdaki çamaşırcı getirdi bana.
HALUK&BAYRAM 3'LÜ PİJAMA SABAHLIK TAKIM Pijama Dünyası
79,50 yazıyor ben 70 tlye aldım
birde gecelik alıcam basit bişi oda hastane için...
birde evde giyebileceğim yine farklı simli bişiler aldım..
hacercim ve sedacım geçmiş olsun kızlar....
dün malum yerin temizlik işini yapayım dedim makine kullanıyorum bende yok anam elim gitmiyo daha bu koca göbüşten....söylemesi ayıp kocam ayna tutuyo öyle yapabiliyorum ancak.ya inşallah ani bişey olmazda dr a gittiğimizde temiz oluruz
benim kızmda en son 1800 gr dı:)) pijama aldım ben. internette beğendim burdaki çamaşırcı getirdi bana.
anladım cnm nazlı bız ard arda dogurcaz sanırım
nazlıcım çok hoş pijama takımınız.iyi günlerde kullan
Ayy çok hoş pijamalar canım güle güle kullan
hayırlısı canım zamanında gelirlerse. ki benim aklım sezeryana kaymaya başladı galiba.
kafam çok karışık bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah...
cnm ben sezeryan istiyorum ztn bı normalmı yapsam dıorum sonra yok ılk kararım sezeryandı ona alıstırdım kendımı dıorum :hulya:
ayy inşallah canım yaa valla korkmaya başladım demekki doğuma hazırlanıyormuş yavaş yavaş biraz olsun içim rahatladıcanım çok gecmiş olsun.....
ben bugun doktora sordum....
yalancı doğum kasılmalarıymış......
her gebe kadında olurmuş bu haftalarda doktorum dikkat et dedi....
ama ben nerden bilcem ki dedim hangisi sancı hangisi doğum sancısı:))))
zamanı gelince öle bi ayırt edersinki dedi.....boshayallersmile
fazlada korkuyom kız gidemiyom ki özgede biraz içimi rahatlattı sağolsun ama artarsa doktoru araycam geceleri çok oluyor dün hiç uyuyamadım hem çok hareket ediyor hemde sancı ama belden gelmiyo sadece kasıklarımdaselam kızlarr biz geldik oğlumla ..
dünden belli gribiz işten ayrıldım ayrılalı
düzelemedim.. kalçam iyileşti şimdide
grip çıktı(
eşim yemek yapıyo şimdi bakalım yiyinc belki
biraz düzeliriz..
geçmişe çok bakamadım ama özge ve tuba
doktora gtmiş maşallah kızlar oğluşlarınıza
kocaman olmuşlar..sevsin seda teyzeleri onları..
özgecimm eşinin jesti süper olmuş
düşünceli eniştem benim :)))
hacercim çok çok geçmiş olsun canım..
eğer ağrıların çook fazlaysa yarını bekleme istersen..
bir acile görün tatlım..
demekki bundan sonra olcak böle durumlar bazen baş edemiyorum çok şiddetli oluyor belkide üşütmüşümdürhacercim aynı ağrılardan bende de var hayatım ama başedilemeyecek kadar değil özgenin dediği gibi alıştırma yapıyoruz sanırım doğuma
seda ve hayatsn size de çok geçmiş olsun kızlar
özgecim nedir senin şu kramplardan çektiğin canımyaa ama zehirin dediği yöntem bende çok işe yaradı tavsiye ediyorum
sağol canımhacercim ve sedacım geçmiş olsun kızlar....
dün malum yerin temizlik işini yapayım dedim makine kullanıyorum bende yok anam elim gitmiyo daha bu koca göbüşten....söylemesi ayıp kocam ayna tutuyo öyle yapabiliyorum ancak.ya inşallah ani bişey olmazda dr a gittiğimizde temiz oluruz
hayırlısı canım zamanında gelirlerse. ki benim aklım sezeryana kaymaya başladı galiba.
kafam çok karışık bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah...
İyi akşamlar kızlar.a.s.Nasılsınız?
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz,hasta olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle.Tuğbacığım,Özgeciğim maşallah KAANA VE KUZEYE.Sevsin onları teyzesi.
Bende dün hastanedeydim.Maşallah oğluşum 42 cm-1.934 gr olmuş.Suyumuz,plesentamız vs herşeyi normal dedi doktor teyzemiz.
Doğumu konuştuk biraz sonlara doğru kararımızı verelim dedik.
Tahliller yapıldı.İdrarda kan varmış.Bol su tüketmeliymişim.Kan değerimiz
normal çıkmış.37 haftaya kadar çalışabilmek için rapor aldım,bakalım çalışabilecekmiyim.
15 gün sonra tekrar çağırdı,sonrada haftada bir gidecekmişiz.Benden haberler bu kadar.zemuszemus
Bu arada epeydir giremedim bizim pc yine bozulmuştu sizleri özledimopuyorumnanaktan
hımm.. inşallah istediğingibi olur da doğumdan sonra bebişinle daha uzun süre beraber olabilirsin... işin de rahat ve zrlamıcaksa seni mantıklı yani.. benim de annemler yıldırımda oturuyolar canım.. ben osmangazi de beşyol dayım :)refiyecim iznimi doğumdan sonraya bırakmak için son 3 haftaya kadar çalışıcam.sat a göre 20 nisanda olacak doğum.şimdilik bir sıkıntım yok allaha şükür bel ağrısı falan.işyerimde rahat o yüzden çalışıyorum.sadece erken kalkmak zor geliyor.yıldırım bağlaraltında oturuyorum
ayy o basıncı sormayaakızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:
oyy.. kıyamamm.. dünürüm duygulanmışş olumunekankayizsmile .. aman neyse ki işler bittmiş.. ne büyük mutluluk bilirim.. ben hala dolabının önünden geçerken açmamak için zor tutuyorum kendimi.. malum edoş hanım da kıskanıcak diye o yokken kokluyorum bende..merhaba kızlaar..
nasılsınız
ben pek keyifliyim çünkü bugün yıkananlardan pek ütü çıkmadı :)
son yıkadığım 2 makinadaki kıyafetlerinin çoğu kurutma makinasından pofur pofur ütülü gibi çıktı, elimle düzleştirip hemen yerleştirdim dolaba..
ay insan mest oluyor o küçücük minicik kıyafetlere bakarken.
ben mahallenin delisi gibiyim zaten, her şeye ağlıyorum. açtım dolabın kapaklarını , oturdum önüne, bi saat ağladım ağladım çatladım..
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
isteyen hiçbir kadını da evlatsız bırakmasın..
oyy geçmiş olsun hacercimm.. ama olabiliyomuş bu sancılar... sen yine de fazlalaşırsa bekleme tatlım... bende de sabahtan beri var hoş hoş bi kasık bel ağrısı.. sanki adet oldum olucam :) hafif bi ağrı şiddetli değil.. kızz acaba eda yı ben doğurmadım mı yaa :))) hiç ne yalancı sancı.. ne baskı... hiçbişiy hissetmemişim sanki yaa.. bu ilk gibi cahilim :)selam kızlar bende geldin nasılsınız biç çok şükür ama felaket sancım var yaa 2 gündür özellikle akşamları ölüyorum resmen ne olduğunu da anlamadım kasıklarım çatlıyo sanki eer bu akşam doğurmazsam yarın doktora soracam neden olduğunu saat 3 te randevumuz
dualarınızı eksik etmeyin
canım geçmiş olsun sana da.. kalçanın iyileşmesine sevindim ama grp olmuşsun.. inş. iiyileşlirsin tez zamanda..selam kızlarr biz geldik oğlumla ..
grip çıktı(
biraz düzeliriz..
..
çanatalar hazırlanıyo birer birer :asigim: ... yeter canım bence.. bende 3 takım götürücem toplamda sanırım.. sezeryan bizim bi de ...sabahtan kursa gittim öğleden sonrada alışveriş yaptım hastane çantam için iç çamaşırı , emzirme sütyeni ve eşofman takımı aldım bi gögüs pedi ve hasta bezi bulamadım
kızlarya 2 tane sabahlıklı pijama tam takım ve hastaneden çıkarkende giymek için eşofman takımı aldım yeter dimi
ohh.. güle güle kullansın canım prensesin... pahalı mı olması lazım cnım yaa.. içinde bebişin ne tatlı olucak sen o zaman gör :) inş. cinsiyeti de bu saatten sonra değişmez.. kendim için de en büyük korkum bu çünkü.. sağlıklı olması en önemlisi ama insan bu zamana kadar alışıyo sonuçta :))Merhaba kızlarr,
Ben de bugun kızıma ne ciciler aldım nelerr ama öyle pahalı değil ihraç fazlası tanesi 5 liradan.
indirimlerden daha önce de aldıklarımla Seneye kışlıkları neredeyse hazır. bi süpriz yaparda oğlan çıkarsa bizimki yandık vallahi, hep erkek karnın var diyorlar yaaa sivri diye,
şüpheye düşüyorum bende
maşallahcanım yavruna... farklı heyecanlar bunlar :asigim: ben pijamalarımı kapalıçarşıdan toptancıdan aldım canım kaydirigubbakcemile3 o yüzden fiyatlar gayet makul oldu :)kızlar benimde bebiş 1800 olmuş :) bende kıyafetlerini falan yerleştirdim ayy o bile cok heyecanlı daha ben gecelik pijama falan almadımmm nerden aldınız fıyat bılgılerı neler ?
opuyorumnanaktan çook güzell cnım.. güle güle kullanırsın inş..benim kızmda en son 1800 gr dı:)) pijama aldım ben. internette beğendim burdaki çamaşırcı getirdi bana.
geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin bitanem benim dikkat et canım bol bol ıhlamur ve limon iç canım fazla sıcak olmasın ama boğazın tahriş olmaması içinolumunekankayizsmilekızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:
canım benim yaa kıyamam çok güzel değilmi zeynocuğum dolabın içine onları yerleştirmek çok farklı bişey ağlama yaaa mafoldumben canımsın dilamız üzülür annesi inşallah 1 buçuk ay sonra kollarımızda seveceğiz minik kuzularımızı canım bu arada işleriniz bitti sanırım hadi gözün aydın canım benim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktanmerhaba kızlaar..
nasılsınız
ben pek keyifliyim çünkü bugün yıkananlardan pek ütü çıkmadı :)
son yıkadığım 2 makinadaki kıyafetlerinin çoğu kurutma makinasından pofur pofur ütülü gibi çıktı, elimle düzleştirip hemen yerleştirdim dolaba..
ay insan mest oluyor o küçücük minicik kıyafetlere bakarken.
ben mahallenin delisi gibiyim zaten, her şeye ağlıyorum. açtım dolabın kapaklarını , oturdum önüne, bi saat ağladım ağladım çatladım..
rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin..
isteyen hiçbir kadını da evlatsız bırakmasın..
ohhhh hadi hayırlısı valla canım bir görünüp bir kaybolmuştun hatırlıyorum iyi yapmışsın canım bol bol dinlen çalıştığın günlerin acısını çıkar canım benim ama yemek yapma konusu biraz zamn sonra emin ol sıkar canım ben alışkın değilim devamlı evde kalmaya bu sene hayatımın jübilesi oldu kızım sayesinde evde oturdum inşallah seneye çalışmak istiyorum bende bakalım nasip ama bana göre değil ev onu anladım bu sene canımakannehirkızlar!! merhabalar!!
Ben artık evdeyim.. işten ayrıldım daha doğrusu tazminatımı verip çıkardılar :)) neden diye sorarsanız son zamanlarda performansım pek bi düşmüşmüş... hamileliğim ve bebeğime odaklanmışım.. aslında yakalarına yapışırdım ama doğum iznimden sonra zaten işe dönemeyecektim çünkü haziranda eşimin ataması var kendisi doktor.. yani istanbuldan ayrılıcaz büyük bir ihtimalle ve ben bunu iş yerime de bildirmiştim.. eh tabi 1 martta da doğum iznime çıkıyordum.. anlaşmaya giderek beni işten çıkarmaları daha makul oldu onlar için.. ben de çalışıyor görüneceğim 5 ayın maaşını toptan almış oldum.. benim açımdan çok iyi oldu çünkü gerçekten yorulmuştum artık.. işler zaten iyi değildi, orada olmak istemiyordum her sabah ayaklarım geri geri gidiyordu.. zaten ayrılırken herkes benim adıma çok sevindiklerini dile getirdi, çünkü en azından tazminatımı alabildim.. neysa artık kızımla evdeyiz... sabah kalkıp güzel bir kahvaltı yapıyoruz.. evle ilgilenmeyi de özlemişim.. yemek yapıyorum en azından artık akşam ne yiyecez sorunu kalmadı :)) artık tamamen bebeğimin hazırlıklarına kendimi verebilirim..
bu arada son 1 haftadır yalancı kasılmalarım başladı.. ara ara geliyor aynı adet sancısına benziyor ama çok kısa sürüyor, en fazla 30 saniye... doktor normal olduğunu söyledi ama ayakları sıcak tutmak lazım biraz soğusa ayaklarım hemen karnım ağrıyor..
bundan sonra daha sık takılıcam sizlere inşallah, eskileri de okumak isterdim ama ne mümkün :) bilgisayarım açık ama mutfağa gidip gelicem malum mamalar yapıyorum çok özlemişim gerçekten yemek yapmayı!! belki birkaç gün sonra hevesim geçer
hadi güle güle oturun canım rabbim huzurlu sağlıklı oturmanızı nasip eğler inşallah canım kendini fazla yorma canım bol bol dinlen işte bundan sonrakaydirigubbakcemile5slm kızlar maşallah herkezin keyfi yerinde aman Allah (c.c.) bozmasın bende taşındım yeni evimde internetim henüz yok.ama iş yerinden girerim.ev temizliği, taşınma falan derken epeyce yoruldum.bide alt komşu aman bebeğin emziği düşer dedi çok korktum.kendimede çok kızdım.ama söz artık hiç bir iş yapmayacam.bebeğim iş yaparken hiç üzmedi beni çok akıllı maşallah kuzucum.
merak ediyorum herkezi erken doğummuz bir tane olmuştu değilmi acaba nasıl iyiydi en son duyduğumda.bende trickerim gitmiş yenisinide yapamadım beceriksizim işte.30+4 oldum.
bu arada kızlar çatı muayenesine giden olmadı galiba henüz nasılmış acaba çok can yakıcımı ne yapılıyor merak ettim.
güle güle kullansın kuzeyimiz canım babalar çok duygusal aslında ama çaktırmıyolar canım devamı gelir bundan sonra merak etme canım benim olumunekankayizsmileayy kızlar çok sevindirik olduk eşim oğluma hediye almış,ilk kez kendi başına ,kendi zevki olarak.....
ahh ok duygulandım....
ok mutlu oldum....
eşofman takımı almış.....
çok cici....
ben doğurcam bizimki ilk kez bişi yaptı....
ahh annelik böle bişi sanırım,bende bana aldı diye açtım ama oğlum için alındığını görünce inanın çok daha mutlu oldum.....
sedacığım geçmiş olsun canım rabbim tez zamnda şifalar nasip eğler inşallah canım :Saruboceq:selam kızlarr biz geldik oğlumla ..
grip çıktı(
biraz düzeliriz..
geçmişe çok bakamadım ama özge ve tuba
doktora gtmiş maşallah kızlar oğluşlarınıza
kocaman olmuşlar..sevsin seda teyzeleri onları..
özgecimm eşinin jesti süper olmuş
düşünceli eniştem benim :)))
hacercim çok çok geçmiş olsun canım..
eğer ağrıların çook fazlaysa yarını bekleme istersen..
bir acile görün tatlım..
yeter canım benim yeter annesi güle güle giyiniz jaleciğim pijama takımlarınızı canım benim sağlıklı günlerde yaaa bu hasta bezi almak şartmı o zamn benim tek eksiğiğm o kaldı canımbilmiyorumkismileneyse başa alayım ben özetle :)
sabahtan kursa gittim öğleden sonrada alışveriş yaptım hastane çantam için iç çamaşırı , emzirme sütyeni ve eşofman takımı aldım bi gögüs pedi ve hasta bezi bulamadım
kızlarya 2 tane sabahlıklı pijama tam takım ve hastaneden çıkarkende giymek için eşofman takımı aldım yeter dimi
güle güle kullanın cicilerinizi canımopuyorumnanaktanMerhaba kızlarr,
Ben de bugun kızıma ne ciciler aldım nelerr ama öyle pahalı değil ihraç fazlası tanesi 5 liradan.
indirimlerden daha önce de aldıklarımla Seneye kışlıkları neredeyse hazır. bi süpriz yaparda oğlan çıkarsa bizimki yandık vallahi, hep erkek karnın var diyorlar yaaa sivri diye,
şüpheye düşüyorum bende
maşallah canım kuzucuğuna artık 2 kilolara yaklaştı bebişlerimiz rabbime şükürler olsun sağlıcakla alalımda kucağımıza inşallah:Saruboceq:kızlar benimde bebiş 1800 olmuş :) bende kıyafetlerini falan yerleştirdim ayy o bile cok heyecanlı daha ben gecelik pijama falan almadımmm nerden aldınız fıyat bılgılerı neler ?
İyi akşamlar kızlar.a.s.Nasılsınız?
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz,hasta olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle.Tuğbacığım,Özgeciğim maşallah KAANA VE KUZEYE.Sevsin onları teyzesi.
Bende dün hastanedeydim.Maşallah oğluşum 42 cm-1.934 gr olmuş.Suyumuz,plesentamız vs herşeyi normal dedi doktor teyzemiz.
Doğumu konuştuk biraz sonlara doğru kararımızı verelim dedik.
Tahliller yapıldı.İdrarda kan varmış.Bol su tüketmeliymişim.Kan değerimiz
normal çıkmış.37 haftaya kadar çalışabilmek için rapor aldım,bakalım çalışabilecekmiyim.
15 gün sonra tekrar çağırdı,sonrada haftada bir gidecekmişiz.Benden haberler bu kadar.zemuszemus
Bu arada epeydir giremedim bizim pc yine bozulmuştu sizleri özledimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?