2010 Nisan Anneleri

Beni de o dert aldı şimdi doğumdan önce nasıl temiz olabilirim die

Sanki doğum sancısını unutup onu düşünecez

slm kızlar nasılısınız benimde bugün misafirlerim gelmişti öğretmen arkadaşlarım süpriz yaptılar bana okul çıkışı özlem giderdik beraber kızımın talipleri çoğalıyo birdahaki gelmeye isteyecekmiş bir arkadaşım bende dünürüm var dedim anlamam dedi :))) sonra yemek falan derken bu saat oldu salepimi aldım geldim bende geçmişi okumadım umarım herkes iyidir çok uyuşukluk var üstümde yaa off off

sanırım pijamalardan konuşuluyo bende 2 tane pijama götüreceğim yengem bana birde sabahlıklı gecelik almış istanbuldan tam kokoş senin gibi dedi sağolsun sanırım o zamn bir pijama bir gecelik götürürüm bende bakalım terliğim falan hazır ben hasta bezi almadım ya one işe yarıyo almam gereklimi acaba olmazsa annem haleder çok lazım olursa ne yapim bugün misafirlerim olmasa kendi çamaşırlarımıda yıkayacaktım asacaktım ama yapamadım neyse yarın hallederim kızalr bu arada ben eldivenle alıyorum aşşağı katı:))) görmeden bazen ayna yardımıyla ne yapim gelcek ayda artık bişeyler yaparım sezeryan olursa gerçi çokta irdelemeye gerek yok ne yapim yaa bu üşengeçlik varken bende zaten

hayırlısı canım zamanında gelirlerse. ki benim aklım sezeryana kaymaya başladı galiba.

kafam çok karışık bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah...

cnm ben sezeryan istiyorum ztn bı normalmı yapsam dıorum sonra yok ılk kararım sezeryandı ona alıstırdım kendımı dıorum :hulya:

İyi akşamlar kızlar.a.s.Nasılsınız?
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz,hasta olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle.Tuğbacığım,Özgeciğim maşallah KAANA VE KUZEYE.Sevsin onları teyzesi.

Bende dün hastanedeydim.Maşallah oğluşum 42 cm-1.934 gr olmuş.Suyumuz,plesentamız vs herşeyi normal dedi doktor teyzemiz.
Doğumu konuştuk biraz sonlara doğru kararımızı verelim dedik.
Tahliller yapıldı.İdrarda kan varmış.Bol su tüketmeliymişim.Kan değerimiz
normal çıkmış.37 haftaya kadar çalışabilmek için rapor aldım,bakalım çalışabilecekmiyim.
15 gün sonra tekrar çağırdı,sonrada haftada bir gidecekmişiz.Benden haberler bu kadar.zemuszemus
Bu arada epeydir giremedim bizim pc yine bozulmuştu sizleri özledimopuyorumnanaktan

ayy inşallah canım yaa valla korkmaya başladım demekki doğuma hazırlanıyormuş yavaş yavaş biraz olsun içim rahatladı
fazlada korkuyom kız gidemiyom ki özgede biraz içimi rahatlattı sağolsun ama artarsa doktoru araycam geceleri çok oluyor dün hiç uyuyamadım hem çok hareket ediyor hemde sancı ama belden gelmiyo sadece kasıklarımda
demekki bundan sonra olcak böle durumlar bazen baş edemiyorum çok şiddetli oluyor belkide üşütmüşümdür
sağol canım
hayırlısı canım zamanında gelirlerse. ki benim aklım sezeryana kaymaya başladı galiba.

kafam çok karışık bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah...

amin canım haırlısı olsun normal çok ii ama işte sorun olmasa bu arada pijama takımın güzelmiş hamilelikten sonra giyilmez herhalde geniş olmazmı

maşallah canım oğluşuna.kocaman olmuş sevsin onu teyzesi...canım maşallah o kadar çalışabilcenmi*baya var o zamana kadar.biz iyiyiz canım oğluşla.bizde seni özledik canım inşallah daha bozulmaz bilgisayarınız

hımm.. inşallah istediğingibi olur da doğumdan sonra bebişinle daha uzun süre beraber olabilirsin... işin de rahat ve zrlamıcaksa seni mantıklı yani.. benim de annemler yıldırımda oturuyolar canım.. ben osmangazi de beşyol dayım :)
kızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:
ayy o basıncı sormayaa çok geçmiş olsun sana da.. dikkat et cnım ıhlamur fln sıcak bişiler iyi gelir.. ben geçen faranjitimde ıhlamur+salep ikilisiyle iyileşebilmiştim..
oyy.. kıyamamm.. dünürüm duygulanmışş olumunekankayizsmile .. aman neyse ki işler bittmiş.. ne büyük mutluluk bilirim.. ben hala dolabının önünden geçerken açmamak için zor tutuyorum kendimi.. malum edoş hanım da kıskanıcak diye o yokken kokluyorum bende..
bende senden özendim bugün açtım sandığı.. dantelli,işlemeli nekadar çarşaf takımı nevresim varsa çıkardım.. yıkayıp ütüliyim diye kaydirigubbakcemile3 sabah hoş ılık ılık bi lodos ta vardı.. tam havası dedim.. 1 saate kurur diyodum... aman alahım bi yağmurr... şakırdadı resmen.. günlük 2 makinayı yıkayop astım sadece... çarşaflar nevresimler kaldı başka bahara kaydirigubbakcemile3 ama inatla hala makinanın önünden kaldırmadım hee.. gözümün önünde olsun da niyetine girdim bi kere... kaydirigubbakcemile3
oyy geçmiş olsun hacercimm.. ama olabiliyomuş bu sancılar... sen yine de fazlalaşırsa bekleme tatlım... bende de sabahtan beri var hoş hoş bi kasık bel ağrısı.. sanki adet oldum olucam :) hafif bi ağrı şiddetli değil.. kızz acaba eda yı ben doğurmadım mı yaa :))) hiç ne yalancı sancı.. ne baskı... hiçbişiy hissetmemişim sanki yaa.. bu ilk gibi cahilim :)
canım geçmiş olsun sana da.. kalçanın iyileşmesine sevindim ama grp olmuşsun.. inş. iiyileşlirsin tez zamanda..
çanatalar hazırlanıyo birer birer :asigim: ... yeter canım bence.. bende 3 takım götürücem toplamda sanırım.. sezeryan bizim bi de ...
ohh.. güle güle kullansın canım prensesin... pahalı mı olması lazım cnım yaa.. içinde bebişin ne tatlı olucak sen o zaman gör :) inş. cinsiyeti de bu saatten sonra değişmez.. kendim için de en büyük korkum bu çünkü.. sağlıklı olması en önemlisi ama insan bu zamana kadar alışıyo sonuçta :))
kızlar benimde bebiş 1800 olmuş :) bende kıyafetlerini falan yerleştirdim ayy o bile cok heyecanlı daha ben gecelik pijama falan almadımmm nerden aldınız fıyat bılgılerı neler ?
maşallahcanım yavruna... farklı heyecanlar bunlar :asigim: ben pijamalarımı kapalıçarşıdan toptancıdan aldım canım kaydirigubbakcemile3 o yüzden fiyatlar gayet makul oldu :)
opuyorumnanaktan çook güzell cnım.. güle güle kullanırsın inş..

canım robadan olduğu için giyilebilir gibi geldi bana karnımız hemen pıs diye inmez herhalde:))) hem üstü iki taraflı çıtçıtlı olduğundan lohusa zamanımızda çok işe yarayacak gibi geldi bana. kullanımı kolay emzirmek için. ilk önce süs olsun diye, ilerleyen zamanlarda da yatarken kullanırım geceleri emzirebilmek için:))

hacercim ayaklarını falan üşüttün mü*bende ayaklarımı üşüttüğüm zaman kasıklarımda ağrı olur.bugünde üşütmüştüm baya ara ara kasık ağrım oluyor

kızlar doğum konusunda bende tam bi karar vermiş değilim.daha dr la konuşmadık gerçi ama biyanım epidural normal bi yanım epidural sezeryan diyor...dr hamilelik öncesi kontrollerimde çatımın dar olduğunu söylüyordu.normal doğum yapamazsın diyordu.28.haftamdaki kontrolümde bebeğin iri olacağını söyledi belki sezeryanda yapabilir bakalım hakkımızda hayırlısı

bebeg canım bilmiorum eger resmi varsa görme ımkanım var mı benımde ıhtıyacım var eger tarzıma gore bıseyse bende gıdıp alırım olmaz mı?

tuğbacığım gelmiş hoşgelmiş....
dünür bugün arkadaşların geldi demek he iyi vakit geçirmişsinizdir umarım

mehtapçım.. bitanem maşallah paşanaa.. kocaman oldu artık annesi.. rabbim nazardan korusun hepsini.. herşey de yolundaymış ne güzel.. gözünüz aydın.. inş. hakkınızda hayırlısı nasılsa o olsun canımm...

kızlar slmm bugun bogazım cok kötu off hiç halim yok dünde sancı olunca doktora gittim bebiş iyiymiş çok şükür buyuyo dıe basınc yapıomus :ecrin_bebek:
geçmiş olsun canım rabbim şifalar versin bitanem benim dikkat et canım bol bol ıhlamur ve limon iç canım fazla sıcak olmasın ama boğazın tahriş olmaması içinolumunekankayizsmile

canım benim yaa kıyamam çok güzel değilmi zeynocuğum dolabın içine onları yerleştirmek çok farklı bişey ağlama yaaa mafoldumben canımsın dilamız üzülür annesi inşallah 1 buçuk ay sonra kollarımızda seveceğiz minik kuzularımızı canım bu arada işleriniz bitti sanırım hadi gözün aydın canım benim olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

ohhhh hadi hayırlısı valla canım bir görünüp bir kaybolmuştun hatırlıyorum iyi yapmışsın canım bol bol dinlen çalıştığın günlerin acısını çıkar canım benim ama yemek yapma konusu biraz zamn sonra emin ol sıkar canım ben alışkın değilim devamlı evde kalmaya bu sene hayatımın jübilesi oldu kızım sayesinde evde oturdum inşallah seneye çalışmak istiyorum bende bakalım nasip ama bana göre değil ev onu anladım bu sene canımakannehir

hadi güle güle oturun canım rabbim huzurlu sağlıklı oturmanızı nasip eğler inşallah canım kendini fazla yorma canım bol bol dinlen işte bundan sonrakaydirigubbakcemile5

güle güle kullansın kuzeyimiz canım babalar çok duygusal aslında ama çaktırmıyolar canım devamı gelir bundan sonra merak etme canım benim olumunekankayizsmile

sedacığım geçmiş olsun canım rabbim tez zamnda şifalar nasip eğler inşallah canım :Saruboceq:

yeter canım benim yeter annesi güle güle giyiniz jaleciğim pijama takımlarınızı canım benim sağlıklı günlerde yaaa bu hasta bezi almak şartmı o zamn benim tek eksiğiğm o kaldı canımbilmiyorumkismile
güle güle kullanın cicilerinizi canımopuyorumnanaktan
kızlar benimde bebiş 1800 olmuş :) bende kıyafetlerini falan yerleştirdim ayy o bile cok heyecanlı daha ben gecelik pijama falan almadımmm nerden aldınız fıyat bılgılerı neler ?
maşallah canım kuzucuğuna artık 2 kilolara yaklaştı bebişlerimiz rabbime şükürler olsun sağlıcakla alalımda kucağımıza inşallah:Saruboceq:

oyyy oyyyy mehtap teyzoşumuz gelmiş hoşgeldin canım maşallah canım ne kadar büyümüş bebişimiz canım benim şükürler olsun herşeyide normal çıkmış canım inşallah canım çalışabilirsin o haftaya kadar kendini fazla yorma canımcım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…