2010 Nisan Anneleri

dünürcüm hasta bezi 2-3 tane lazım oluyo.başta orkidin yetmeyeceği kadar fazla kanaman oluyor çünkü

tatlıms.. canım resmi yok ki malesef.. ama normal pijama takımı yani :)) çiçekli bişiy :))) birininaltı düz fıstık yeşili üstü desenli.. birinin alt-üst mavi önünde baskısı var.. sade basit tarzda bişiy... ben kızımın doğumundan sonra 2takım pijamamı atmak zorunda kaldım da hastaneden çıkarken :))) pek kaliteye kaçmadım bu kezz.. :)) yıkamadan atsam da olur yani :) heheh

dünürcüğüm canım evet hiç sorma canım çok güzel bir gün geçirdim geçen seneki görev yaptığım okulumdaki arkadaşlarım geldi çok duygulandım ne zamndır gelceklermiş ama fırsat bulamamışlar bbana haber vermemişler sen rahat durmazdın diyolar döktürürdün diyolar yormamak için çok sağolsunlar beni ayağa kaldırmıyolar yaa herşeyi kebdileri yaptı amerikan usulü oldu biraz ama bulancaklı olan arkadaşım illa kızımı istiyo oğlu 1. sınıfta yok anlamam diyo alıcam diyo geçen sene sana dedmiştim eğer kızın olursa benim olacaktı diyo bende yok dedim kızın başı bağlı dedim dünürüm var dedim ben anlamam hengisi tavlarsa o alır o zamn diyo canım seninde kullakların çınldımı bugün dünür dünür derken belki çınlamıştır ben konuşuyordum canımboshayallersmile

kızlar yavrucuuum kaburgamı kırmadan accık uzanayım.. birazdan gelirim yine inş.. iyi olursam...

anladım cnm :)sempatiksalakcinni

ben gelinimi kimselere veremem yok.eğer tavlama söz konusıuysa benim yakışıklı oğlumun tavlayacağı şimdiden kesin sen arkadaşına öyle söyle canımkaydirigubbakcemile5ben gelinimi kimselere vermem.
canım ne güzel arkadaşların gelmiş bende bugün evde kös kös oturdum sonra 1 saat yürüyüş yaptım.iyi oluyo yürüyüş ama çok yoruluyorum artık ya........

kızlar ben gidem biraz uzanayım.ilaç falan iççem sonra malum dizi başlayacak

tamam dünürcüğüm annem alır artık ben pek anlamam o tarz şeylerden canım dün kompedana gittim ben emzirme sütyeni almadım canım yarım spor tarzda olanlardan aldım bana o daha basit gibi geliyo ne bilim bol bol atlet kilot aldım kız bana hamile kilotu veriyodu almadım ne yapim onu dedim sezeryanlı olursam nasıl kullanırım dedim kıza valla hep düşük bel kilotlardan aldım büyük beden lastiksiz canım pamuk gibi rahat göğüs pedimi falan aldık birde dün bulancağa saptık siilikon tabancası aramak için orda aktaşlarmı ne var hırdavatçı oraya güzel stickerlar gelmiş canım odalar için tanesi 2 ytldi ben aldım bitane beşiğinin baş kısmına yapıştırdık dün canım istersen sende bak şu şok varya o tarafta bir hırdavatçıda bu arada yine bulamadım silikon tabancası hep bozuk çıktı bende elde sıkılan silikon aldım sonunda bu ay hastanede dağıtcağım çikolatalarıda yapıcam haa bu arada kapı süsde vardı bebk için orada 15 ytlydi canım bakarsın olmazsa fikir amaçlı

iyi akşamlar herkese

çatı muayenesi konuşulmuş bende yorum yapmak istedim salı günü dr a gittim daha erken olmasına rağmen drmuz çatı muayenemizi yaptı kısaca anlatayım. ilk önce çatala oturmak insanı olumsuz etkilo ve dolayısıyla kendini kasıyosun ve genital muayeneni yapıyo en derin noktaya kadar eliyle kurcalıyo korkutmak gibi olmasına ama çokda acıyoo ama yavrularımız için herşeye katlanıyoruz sonuç olarak benim çatım çok darmış, bebeğim kiloluymuş, şekerim+yüksek tansiyonumda olduğu için sezeryan olacakmışım.....

canımsın yaa verirmiyimkaydirigubbakcemile ben göktuşumdan başkasına bizim kızın beşik kertmesi göktuşumuz canım benim bende izleyeceğim diziyi meyvemizi yerken canım gece görüşrüz canım öptüm kocamn haa bu arada dünürüm ne yapıyo canım oda yoruluyodur okulda ne yapsın yoksa yapar benim dünürüm senin dediğini kıyamaz sana aslında bizler onları yapmıyo gibi görüyoz ama eninde sonunda onlar yapıyo canım benim görüşrüz

canım ne desem bilmiyorum ama hayırlısı artık öyle böyle doğuracağız bitanem yaa senin şekerin o kadar yüksek değilki 155di sanırım yanılmıyosam hem sana neden 100lük yükleme yaptırmadıki doktorun olurmu yaptırması gerekiyo şeker olup olmadığını anlamak için benim yüzlük normal çıkınca birde rutin kontrolde iyi çıkınca bişey demedi daha şu an yiyorum ben herşeyden canım aşırıya kaçmadan sen bence doktorunla bdaha konuş canım şeker işinibilmiyorumkismile

kızlarr ben geldimmmm ne zaman geçmişi okumaya kalksam bişey çıkıyo okuyamıyom
bende direk dalayım dedim napıysunuzzzz

canım ya bu kadar erken çatı muayenesi benim hiç aklıma yatmadı sanki doktorun seni direk sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geldi. çünkü çatı muayenesini son haftalarda yapmalarının sebebi zaten sonlara doğru çatının da açılmasıymış. yani şimdiki çatın ile o zamanki çatın arasında fark oluyomuş. seni kıllandırmak istemem ama eğer normal doğum istiyorsan başka bir doktora daha danışıp çatı meselesini sor derim ben.

zeyracım dr a dedim 50 lik sınırdan yüksek çıktı bu durumda 100 lük yükleme yapmıyacakmıyız oda sende zaten şeker çıkacağı belliydi gerek yok dedi bende polikist var bide annem şeker hastası olunca dr hiç gerek görmedi şimdi tatlıdan mahrum yaşıyorum

hoşgeldin tuğbacığım nasılısın canım bizde tam dizi izlemeye kalkıyoduk canımcım özlettin kendini nerelerdesin yaa

canım bence kendini fazla sıkma başka bir doktorada görün canım 50lik çok yüksek çıkar mesala 200 faln geçer o zamn diyebilir ama 155 çıktı bended benim doktorum 100lük yükleme ve rutin kontrol yaptırdı sadece dikkat et demişti o kadar yoksa yeme falan demedi yine sorarım bu gidişimde çünkü rutin kontrolümde hemşiresi göstermişti sonucumu iyi demiştiboshayallersmile

Saolasın teyzesi.Bozulmaz inşallah pc mizde.Sinir oluyorum artık.

teşekkürler refiyeciğim.AMİNNNN.HAKKIMIZDA HAYIRLISI
HOŞBULDUM CANIM.Çalışmayı ümit ediyorum.Sonrasında oğluşuma fazla bakabilmek için yoksa çalışacak çok dermanım yok

İyi akşamlar.Hakkında hayırlısı olsun canım.

kızlarr ben geldimmmm ne zaman geçmişi okumaya kalksam bişey çıkıyo okuyamıyom
bende direk dalayım dedim napıysunuzzzz
Hoşgeldin tubiciğim.

tarhancım bende bu çatı mauyenesinin 36 haftada yapılıyo diye biliyordum beni çatala yatırınca çok panikledim iyiki hazırlıklı gitmişim benim için süpriz oldu aslında dr um hep normal doğum taraftarı arkadaşım da aynı dr a gidiyordu sezeryan istedi ben keyfe göre doğum yaptırmam dedi herşey yolundayken sezeryana gerek yok dedi ve normal doğurttu ayyy kafam iyice karıştıyaa CADIARZU

tuğbacığım gelmiş hoşgelmiş....
dünür bugün arkadaşların geldi demek he iyi vakit geçirmişsinizdir umarım
hoşbulduk tatlımmmm naberropuyorumnanaktan

kııızz refişş neden attın ayol pijamalarını:uhm:

mehtapcım biz de seni özledikkopuyorumnanaktan senin de oğluşuna maşallahh allah kolaylık versin 37. haftaya kadar çalışmak zor yaaopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. oğluşum teyzesine teşekkür ediyoropuyorumnanaktan

mehtapcım biz de seni özledikkopuyorumnanaktan senin de oğluşuna maşallahh allah kolaylık versin 37. haftaya kadar çalışmak zor yaaopuyorumnanaktan
Teşekkürler Tuğbacığım.Çalışmaya çalışacağım oğluşum için.Zor olduğunu biliyorum ama inş dayanabilirim.

hoşgeldin tuğbacığım nasılısın canım bizde tam dizi izlemeye kalkıyoduk canımcım özlettin kendini nerelerdesin yaa
hayatım hoşbulduk benim kontrolümün dışında bir yoğunluğum var. özellikle eşimde bende evdeyiz ya artık eşim biraz ilgi bekliyo sanırım ne zaman KK ya gelsem bişeyler çıkarıyo başşıma diziden sora bekliyoz şekerimmopuyorumnanaktan

Hoşgeldin tubiciğim.
hoşbulduk mehtapcımmm nasılsınnopuyorumnanaktan
anladım canım madem doktorum normal doğum yanlısı o zaman haklıdır. son zamanlarda çoğu doktor sezeryan için bahane arıyoda ondan dedim. ama madem normal yanlısı vardır bir bildiği canım kafan karışmasın o zamanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…