tatlıms.. canım resmi yok ki malesef.. ama normal pijama takımı yani :)) çiçekli bişiy :))) birininaltı düz fıstık yeşili üstü desenli.. birinin alt-üst mavi önünde baskısı var.. sade basit tarzda bişiy... ben kızımın doğumundan sonra 2takım pijamamı atmak zorunda kaldım da hastaneden çıkarken :))) pek kaliteye kaçmadım bu kezz.. :)) yıkamadan atsam da olur yani :) heheh
dünürcüğüm canım evet hiç sorma canım çok güzel bir gün geçirdim geçen seneki görev yaptığım okulumdaki arkadaşlarım geldi çok duygulandım ne zamndır gelceklermiş ama fırsat bulamamışlar bbana haber vermemişler sen rahat durmazdın diyolar döktürürdün diyolar yormamak için çok sağolsunlar beni ayağa kaldırmıyolar yaa herşeyi kebdileri yaptı amerikan usulü oldu biraz ama bulancaklı olan arkadaşım illa kızımı istiyo oğlu 1. sınıfta yok anlamam diyo alıcam diyo geçen sene sana dedmiştim eğer kızın olursa benim olacaktı diyo bende yok dedim kızın başı bağlı dedim dünürüm var dedim ben anlamam hengisi tavlarsa o alır o zamn diyo canım seninde kullakların çınldımı bugün dünür dünür derken belki çınlamıştır ben konuşuyordum canımboshayallersmile
ben gelinimi kimselere veremem yok.eğer tavlama söz konusıuysa benim yakışıklı oğlumun tavlayacağı şimdiden kesin sen arkadaşına öyle söyle canımkaydirigubbakcemile5ben gelinimi kimselere vermem.
canım ne güzel arkadaşların gelmiş bende bugün evde kös kös oturdum sonra 1 saat yürüyüş yaptım.iyi oluyo yürüyüş ama çok yoruluyorum artık ya........
kızlar ben gidem biraz uzanayım.ilaç falan iççem sonra malum dizi başlayacak
iyi akşamlar herkese
çatı muayenesi konuşulmuş bende yorum yapmak istedim salı günü dr a gittim daha erken olmasına rağmen drmuz çatı muayenemizi yaptı kısaca anlatayım. ilk önce çatala oturmak insanı olumsuz etkilo ve dolayısıyla kendini kasıyosun ve genital muayeneni yapıyo en derin noktaya kadar eliyle kurcalıyokorkutmak gibi olmasına ama çokda acıyoo ama yavrularımız için herşeye katlanıyoruz sonuç olarak benim çatım çok darmış, bebeğim kiloluymuş, şekerim+yüksek tansiyonumda olduğu için sezeryan olacakmışım.....
iyi akşamlar herkese
çatı muayenesi konuşulmuş bende yorum yapmak istedim salı günü dr a gittim daha erken olmasına rağmen drmuz çatı muayenemizi yaptı kısaca anlatayım. ilk önce çatala oturmak insanı olumsuz etkilo ve dolayısıyla kendini kasıyosun ve genital muayeneni yapıyo en derin noktaya kadar eliyle kurcalıyokorkutmak gibi olmasına ama çokda acıyoo ama yavrularımız için herşeye katlanıyoruz sonuç olarak benim çatım çok darmış, bebeğim kiloluymuş, şekerim+yüksek tansiyonumda olduğu için sezeryan olacakmışım.....
canım ne desem bilmiyorum ama hayırlısı artık öyle böyle doğuracağız bitanem yaa senin şekerin o kadar yüksek değilki 155di sanırım yanılmıyosam hem sana neden 100lük yükleme yaptırmadıki doktorun olurmu yaptırması gerekiyo şeker olup olmadığını anlamak için benim yüzlük normal çıkınca birde rutin kontrolde iyi çıkınca bişey demedi daha şu an yiyorum ben herşeyden canım aşırıya kaçmadan sen bence doktorunla bdaha konuş canım şeker işinibilmiyorumkismile
zeyracım dr a dedim 50 lik sınırdan yüksek çıktı bu durumda 100 lük yükleme yapmıyacakmıyız oda sende zaten şeker çıkacağı belliydi gerek yok dedi bende polikist var bide annem şeker hastası olunca dr hiç gerek görmedi şimdi tatlıdan mahrum yaşıyorum
Saolasın teyzesi.Bozulmaz inşallah pc mizde.Sinir oluyorum artık.maşallah canım oğluşuna.kocaman olmuş sevsin onu teyzesi...canım maşallah o kadar çalışabilcenmi*baya var o zamana kadar.biz iyiyiz canım oğluşla.bizde seni özledik canım inşallah daha bozulmaz bilgisayarınız
teşekkürler refiyeciğim.AMİNNNN.HAKKIMIZDA HAYIRLISImehtapçım.. bitanem maşallah paşanaa.. kocaman oldu artık annesi.. rabbim nazardan korusun hepsini.. herşey de yolundaymış ne güzel.. gözünüz aydın.. inş. hakkınızda hayırlısı nasılsa o olsun canımm...
HOŞBULDUM CANIM.Çalışmayı ümit ediyorum.Sonrasında oğluşuma fazla bakabilmek için yoksa çalışacak çok dermanım yokoyyy oyyyy mehtap teyzoşumuz gelmiş hoşgeldin canım maşallah canım ne kadar büyümüş bebişimiz canım benim şükürler olsun herşeyide normal çıkmış canım inşallah canım çalışabilirsin o haftaya kadar kendini fazla yorma canımcım olumunekankayizsmile
İyi akşamlar.Hakkında hayırlısı olsun canım.iyi akşamlar herkese
Hoşgeldin tubiciğim.kızlarr ben geldimmmm ne zaman geçmişi okumaya kalksam bişey çıkıyo okuyamıyom
bende direk dalayım dedim napıysunuzzzz
canım ya bu kadar erken çatı muayenesi benim hiç aklıma yatmadı sanki doktorun seni direk sezeryana yönlendirmek istiyor gibi geldi. çünkü çatı muayenesini son haftalarda yapmalarının sebebi zaten sonlara doğru çatının da açılmasıymış. yani şimdiki çatın ile o zamanki çatın arasında fark oluyomuş. seni kıllandırmak istemem ama eğer normal doğum istiyorsan başka bir doktora daha danışıp çatı meselesini sor derim ben.
hoşbulduk tatlımmmm naberropuyorumnanaktantuğbacığım gelmiş hoşgelmiş....
dünür bugün arkadaşların geldi demek he iyi vakit geçirmişsinizdir umarım
kııızz refişş neden attın ayol pijamalarını:uhm:tatlıms.. canım resmi yok ki malesef.. ama normal pijama takımı yani :)) çiçekli bişiy :))) birininaltı düz fıstık yeşili üstü desenli.. birinin alt-üst mavi önünde baskısı var.. sade basit tarzda bişiy... ben kızımın doğumundan sonra 2takım pijamamı atmak zorunda kaldım da hastaneden çıkarken :))) pek kaliteye kaçmadım bu kezz.. :)) yıkamadan atsam da olur yani :) heheh
mehtapcım biz de seni özledikkopuyorumnanaktan senin de oğluşuna maşallahh allah kolaylık versin 37. haftaya kadar çalışmak zor yaaopuyorumnanaktanİyi akşamlar kızlar.a.s.Nasılsınız?
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz,hasta olanlara geçmiş olsun diyorum öncelikle.Tuğbacığım,Özgeciğim maşallah KAANA VE KUZEYE.Sevsin onları teyzesi.
Bende dün hastanedeydim.Maşallah oğluşum 42 cm-1.934 gr olmuş.Suyumuz,plesentamız vs herşeyi normal dedi doktor teyzemiz.
Doğumu konuştuk biraz sonlara doğru kararımızı verelim dedik.
Tahliller yapıldı.İdrarda kan varmış.Bol su tüketmeliymişim.Kan değerimiz
normal çıkmış.37 haftaya kadar çalışabilmek için rapor aldım,bakalım çalışabilecekmiyim.
15 gün sonra tekrar çağırdı,sonrada haftada bir gidecekmişiz.Benden haberler bu kadar.zemuszemus
Bu arada epeydir giremedim bizim pc yine bozulmuştu sizleri özledimopuyorumnanaktan
geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. oğluşum teyzesine teşekkür ediyoropuyorumnanaktanselam kızlarr biz geldik oğlumla ..
dünden belli gribiz işten ayrıldım ayrılalı
düzelemedim.. kalçam iyileşti şimdide
grip çıktı(
eşim yemek yapıyo şimdi bakalım yiyinc belki
biraz düzeliriz..
geçmişe çok bakamadım ama özge ve tuba
doktora gtmiş maşallah kızlar oğluşlarınıza
kocaman olmuşlar..sevsin seda teyzeleri onları..
özgecimm eşinin jesti süper olmuş
düşünceli eniştem benim :)))
hacercim çok çok geçmiş olsun canım..
eğer ağrıların çook fazlaysa yarını bekleme istersen..
bir acile görün tatlım..
Teşekkürler Tuğbacığım.Çalışmaya çalışacağım oğluşum için.Zor olduğunu biliyorum ama inş dayanabilirim.mehtapcım biz de seni özledikkopuyorumnanaktan senin de oğluşuna maşallahh allah kolaylık versin 37. haftaya kadar çalışmak zor yaaopuyorumnanaktan
hayatım hoşbulduk benim kontrolümün dışında bir yoğunluğum var. özellikle eşimde bende evdeyiz ya artık eşim biraz ilgi bekliyo sanırım ne zaman KK ya gelsem bişeyler çıkarıyo başşıma diziden sora bekliyoz şekerimmopuyorumnanaktanhoşgeldin tuğbacığım nasılısın canım bizde tam dizi izlemeye kalkıyoduk canımcım özlettin kendini nerelerdesin yaa
hoşbulduk mehtapcımmm nasılsınnopuyorumnanaktanHoşgeldin tubiciğim.
anladım canım madem doktorum normal doğum yanlısı o zaman haklıdır. son zamanlarda çoğu doktor sezeryan için bahane arıyoda ondan dedim. ama madem normal yanlısı vardır bir bildiği canım kafan karışmasın o zamanopuyorumnanaktantarhancım bende bu çatı mauyenesinin 36 haftada yapılıyo diye biliyordum beni çatala yatırınca çok panikledim iyiki hazırlıklı gitmişim benim için süpriz oldu aslında dr um hep normal doğum taraftarı arkadaşım da aynı dr a gidiyordu sezeryan istedi ben keyfe göre doğum yaptırmam dedi herşey yolundayken sezeryana gerek yok dedi ve normal doğurttu ayyy kafam iyice karıştıyaa CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?