2010 Nisan Anneleri

ya rahimeciğim demek yapmasanda oluyo canım ama ben yinede yaptırırım fazla pimpirikliyim o konularda canım.gerçi elimde alışır artık.tek banyo falanda yaptıramam korkuyorum ben.bi yakın arkadaşım cvar ben gelirim dedi.ya kızlar ben varya şeye çok sinir oluyorum bebek doğunca herkes bi aklı vermeye çalışırya ne sinir bozucu.bizim gelinlere herkes bişey söylerdi ben sinir olurdum

kızlar szilere doyum olmuyo ama benim belim ağrıdı yatmaya kadar gidelim biz fazla oturduk bu gece sohbetimi iyiydi inşallah darısı yarın geceye sabah gündüz zaten pek girilmiyo hafta sonları inşallah görüşürz yarın öptük kızımla bütün teyzoşlarımızı hayırlı geceler

bende ne kayınvalidem den ne de başkalarından hiç çekmedim valla herkes çok özen gösterdi hamileliğimde saolsunlar. bir tek patronlarımdan bayan olanından şikayetçiydim. oda çok koşturtmadı beni ama bir gün bana kalktı dedi '' çok ilgisizsin bugünkü iş çok acildi senin akşama kadar yaptığını ben 2 saatte bitirirdim. ben de bir sinirlendim dedim hem hamileyim hem ayağımda problem var(nasır yüzünden yürüyemiyodum) elimden geleni yaptım dedim ama eve gidene kadar sinirimden ağladım.
hanımefendi müşteriden parasını alacak diye o günü dışarıda koşturarak geçirmiştim ben teşekkür beklerken neler dedi çok kızdım.

ayy ben 39+5 yada altıydımda ıdım
kayınvalde kayınpeder bızdelerdı
hergun sofra kuruyordum
yemek yapıyordum ve yetısmıyordu
dev gıbı bulasık cıkıyordu
kaçkere agladım kaç kere
makınam yok elde yıkıyordum
en son dedım eşime cok yoruluyorum
dedım esırgeyen yok mutfak orda yapsın annem
dedı bosver aldırma
en son tavuk ıstedım esımden ve ustune basa basa dedımkı az al bız 2 kısıyız
bıkackere tekrarladım
kayınvaldem dedı benı saymıyormusun hatta karnındakınıde dedı 4 dedı
bende dedım oldu anne oldu olacak kaynım ve eltımı de cagıralım da 6 7 olsun dedım
hıcbısey dıyemedı
artık patladım ama yaaa
allah da bılıyor saygıda hıc kusur etmem ama
bıyerde ınsan dayanamıyor

aşkitom canım öyle valla gebzede 7-8 de hayat duruyo sinir oluyom bende.
canım ben 3 yıl önce konya dan geldim orda büyüdüm. gebzeye geldikten 1 yıl sonrada evlendik eşimle. zaten onun için gelmiştim buraya:asigim:

zeynoooooooooo beni yalnız bırakmayın dedin ilk kaçan sen oldun aşk olsun yaa :dilcikar: delikafadulden

sen canım o stresi bana sor anam benim annem kalır yanımda kayınvalidem geçende yine kalın burda yanımda diyo eşim biliyosun izin vermiyo benim kayınvalidem herşeyine karışıyo geçen gün ne dese beğenirsin yaa bak çok sinir oldum şimdi siz zatren çok şey almışsınız kıyafet gelenleri kullanma hediye götürüsün diyo ya sinizr oldum şimdiden herşeye karışıyo yaa annem kalcakya uyku seti falan aldıya ne gerek vardı biz alırdık falan bende inadıma dedimki annemin aldığı takımı giydircem hastahaen çıkışını dedim sarı renkte olanı dedim oda diyoki kızının aldığın pembeya onu giydir kız çocuğu diyo yaa niye karışıyosun yaa ayyy bak uyumaya giderken kafam attı yine yaa şimdi olacak ne gelecek herşeye karışacak mam ben karıştırmam öyle zaten gelen giden ben kafayı yemesem canım sülaleyi geçtim ben çevre çok geniş biliyosun buraları sen 40kım çıkmadan millet dolar eveklava:

tugba ben 11 senedır burdayım.3yıllık da evlıyım
bıl bakalım ben nerden geldımmm
tahmın et yanı

zeynoooooooooo beni yalnız bırakmayın dedin ilk kaçan sen oldun aşk olsun yaa :dilcikar: delikafadulden

canım belim çok kasılsı yaa yoksa bırakırmıyoım bu sohbeti gerçi şimdi kızdım iki saat deebeleşitrim yatakta canım benim gizem tepikliyo beni rahatsız oldu hanımrefendi yatalım diyo sanırım canım yatalım boynumuz kıldan ince ne yapalım

ben hala kaynanama yıkatıyorum ömeri
buarada ömerim uyandı bakınıyor
bırazdan baslar aglamaya

tugba ben 11 senedır burdayım.3yıllık da evlıyım
bıl bakalım ben nerden geldımmm
tahmın et yanı
ehehhehe hemen hile yapayım ben seni doğum yaptığın gün merak etmiştim doğurdu mu yoksa bu kız diye.
profilinden göçmenler topiklerine en son girdiğini görmüştüm bulgaristan dı sanırım dimikaydirigubbakcemile3

iyigeceler zeynocummopuyorumnanaktan gizem dedin akan sular durdu valla üzme gizem sultanı yatmak istiyo madem doğğruuu yatağa benim sıpanın yatası yok valla. yatınca rahatsız oluyo beni de raatsız ediyo

benimde hamileliğimin başından beri herkes çok ilgiliydi.....
ilk 3 ay yattım.kayınvalidem görümcemden için 1 hafta izni var bakar seni dedi.ne gelen oldu ne giden annemler baktı.ramazan girdi evde eşim oruçlu oruçlu geldi yemek yaptı bana.......3 gün kaldı kayınvalidem yanımda sonrada bel fıtığı oldu gitmek durumunda kaldı.eşim ütüsünü yapamıyo diye ütüye geldi görümcem 2-3 haftada bir o da sadece ütü.abisi için.13.haftamda ayağa kalktım her işimi yaptım eşim tek temizlik yaptırmıyodu.bebeğin odası boşalınca ve odaya boya yapılınca kayınvalidem oğlu yorulmasın diye geldi.ben zaten yapmıyorum bişey ama odanın temizliği y,ne eşime kaldı.tamam iyiliklerini gördüm ama ben gibi tüp bebek yoluyla hamile kalan birisine bu kadar az yardımla kalınmazdı.şimdi artık temizliğide ben yaptığım için eşim pek tınlamıyo,yapmıyo yani.ben hep yalnızlığımla baş başayım bu canımı sıkıyor.akşam eşim eve gelip yemek yedikten 1 saat sonra uykuya geçiyor.
ejn kötüsüde ne biliyomusunuz kızlar.kayınvalidemler bizim en onlara ihtşyaç duyduğumuz zamanda bizim yanımızda değilde başkalarında oluyolar onlara yardıma gidiyolar
. ama şimdiden de diyolar ki biz bebek doğduğunda hep sizdeyiz.....

bueve tasındıgımda 4,5 aylık hamıleydım
evı esımle ıkımız temızledık
eltım cadısı kapıdan bıle bakmadı ustte kaynanamla oturuyor ya
iş yaptıracam deye korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…