hoşbulduk canım nasılsın tuana hanım nasıl annesini üzüyomu ne yapıyo sancılarım falan oluyo diyordun canım şimdi nasılsın:asigim:
gözün aydın tuğbacım :) hadi bakalım bi atağa kalksın söle senin sıpa artık.. önümüzdeki cumaya kadar bekliyorum hee.. ona göre :)))
bu arada şu saat itibariyle bizim şafak 11 :))
ßizim hanıma kalsa gelecek benden cekınıo kesın :CüvCüv: şaka bı yana kasılmalar oluyo bıde kaburgama aoturuo sankı . bakalaım salı kntrol var son kntrolumuz hayırlısıyla . sen nasılsın cnm :1hug:
canımm keşkeee nerdeee nazlıyla rüyaya yatcaz artık bebiş geliyomu diye her yeni gün bir umut ama bizde tık yok vallakaydirigubbakcemile3nazlıcığım tuğbacığım bakalım sıra kimde artık sizden biriniz alıcak sırayı gibi geliyo bana hayırlı zamnda olsun ama artık zamnı en az kaln sizlersiniz bizim doktor sezeryanda olsa kalması tarftarı sonuna kadar 1 gün bile önemli diyo anne karnında geçirdiği bebiişlerin
saol bitanem darısı başına çok matah bişi de:roflol: :roflol:Tubişş gözun aydın cnm benimde Şafak 17 oldu hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kutlayalım canım içelim güzelleşelimkaydirigubbakcemile3heyooooooooooooooooooooooo..... son hafta....
kaydirigubbakcemile5
:içelim:
:roflol: :roflol:Belkide ermiştir tuğbacığım sen bir bak istersen.Maşallahh kaan içerde rahat annesi çıkmak istemiyor.
hayatım aslında yoklamaya yetişemedin ama mazeretin var eda sultan var o yüzden yok yazmıyoruz dimi kız mehtap defteri mehtapla tutuyoz bugün:lepi::lepi:hehe hoşbuldum kızlarr... oturma odam yani dolayısıyla edoşun odası yarın badana olucağı ve boyacı sabahtan geliceği için koltuk ,tv masası ve bilimum eşyalarıj ortaya toparlanıp üstlerinin örtülmesi gerekiyodu.. tabi bende kocişe hallettirdim onları.. ee doğal olarak eda da bizim yatağa transfer oldu bu gecelik :)))bende uyucakmış gibi yatıp onlar sızınca kaçtım :)))) ama yoklamaya yetiştim demi tuğbacım :)
bende iyiyim canım şükürler olsun tembellik yapıp duruyoz kızımla canım ne yapalım bizimde salı günü tekrar kontrolümüz var daha sonra doğum tarihini görüşcez ayın 29da inşallah canım hayırlısı artık canım az kaldı artık şükürler olsun:Saruboceq:bayanssulusmile
İyi geceler canım.ii geceler kızlar ben kaçar....
BENİM DOKTORUMDA AYNI FİKİRDE CANIM.nazlıcığım tuğbacığım bakalım sıra kimde artık sizden biriniz alıcak sırayı gibi geliyo bana hayırlı zamnda olsun ama artık zamnı en az kaln sizlersiniz bizim doktor sezeryanda olsa kalması tarftarı sonuna kadar 1 gün bile önemli diyo anne karnında geçirdiği bebiişlerin
Eşimden fırsat buldukça burdayım:))Bebek radyasyon alıyor diye söyleniyor.valla mehtapcığım koltukta uzanıyordum sanki birileri beni çağırıyo topikten diye bir ses geldi sanki kulaklarıma yanlışta gelmemiş canım bu arada artık yoklamalarda sende varsın hee öyle yok artık izindesin canım
Kızları çağırıyorsunda bir kaana gücün yetmiyor:roflol:sırnaşık şeyhoşgeldiniz bitanemmm yerim ben o gizemi özledim şekerim gizemimi napimm ama yoklamaya geç kaldın sana ceza kescez kaydirigubbakcemile3
ayyy gelsinlerde ben ona fön makinesiyle mozart çalarımmmmkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızz benim eşim bütün şartları zorlayıp sarılıyo 5 sn sonra ben ay offf diyom 2 metre geri kaçıyo kaydirigubbakcemile3
görüyon dimi mehtapçım beyin gücüyle kızları bile çağırıyom geliyolar bu kaan sıpasının umrunda değilkaydirigubbakcemile3
Biz kacıoz kızlar gıdıp uyuyalım sabah erken kalkacaz gunler sonra babamıza kahvaltı hazırlayalım ii geceler boshayallersmile
ay nereye nazlıcım yaaaii geceler kızlar ben kaçar....
kıyamam kız biizm cezamızdan ne olur gecenin konusunu bulmak olur en ağır cezamızkaydirigubbakcemile3 karadeniz uşağı gizeme de horon yakışır şekerimmkaydirigubbakcemile3cezam neyse çekerim tuğbişim valla sen çağırırsında biz gelmezmiyiz canım valla alemsin canım demek mozart çalacaksın hee bende kolbastı falan çalarım veya horon tarzı bişey
ahhhh refişim ahhhhh inat etti oğlan atak matak yapmıyo ama bakalım inşallahhh.gözün aydın tuğbacım :) hadi bakalım bi atağa kalksın söle senin sıpa artık.. önümüzdeki cumaya kadar bekliyorum hee.. ona göre :)))
bu arada şu saat itibariyle bizim şafak 11 :))
delikafadulden delikafadulden kızlar ben böyle tık yok diyom yaa 2 gün ortadan kaybolsam ohooo o doğuramıştır daha dersiniz kaydirigubbakcemile3 evde memişlerini mıncıklıyodur boşverin dersiniz:roflol:bu gıdısle sen once dogurursun cnm delikafadulden tugbada tık yokmus daha :dance:
Tutuyoruz defteri ama bugünde kaçak çok:))canımm keşkeee nerdeee nazlıyla rüyaya yatcaz artık bebiş geliyomu diye her yeni gün bir umut ama bizde tık yok vallakaydirigubbakcemile3
saol bitanem darısı başına çok matah bişi de:roflol: :roflol:
kutlayalım canım içelim güzelleşelimkaydirigubbakcemile3
kızzzzzz yeni gün yeni umut ha ne dersin sabah bi bakarız sancı nişan bişiler olmuşkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
hayatım aslında yoklamaya yetişemedin ama mazeretin var eda sultan var o yüzden yok yazmıyoruz dimi kız mehtap defteri mehtapla tutuyoz bugün:lepi::lepi:
Biz kacıoz kızlar gıdıp uyuyalım sabah erken kalkacaz gunler sonra babamıza kahvaltı hazırlayalım ii geceler boshayallersmile
canımmm yaa ben de ona ceza kesmek isityomda mazereti var doktor yat demiş yaa ondan üstüne gidemiyom yoksa çok özledim bende funda hanımıkaydirigubbakcemile3tuğbiş asıl cezayı bizim dünüre kesmek lazım kendini çok özletti topikte şimdide girmemiş bu akşam ona süpriz yapıcaktım yanına gidecektik ama annemlerdeydik kaldı şekerlerini yapıcaz daha gideyimde damadımın şekerlerini halledelim bir akşam
canımmm iyigecelerr görüşürüz:1hug:Biz kacıoz kızlar gıdıp uyuyalım sabah erken kalkacaz gunler sonra babamıza kahvaltı hazırlayalım ii geceler boshayallersmile
ayyy fundammm da gelmişş. bu düşünce gücü doğru galibakaydirigubbakcemile3 fundaaa sen de kaanı çağırırmısın hayatımmmmkaydirigubbakcemile3dünürcüğüm gelmiş canım nasılsın bak bu gece düşünce gücüyle çağrılıyoruz sanırım tuğbiş beni andı ben geldim ben seni andım sen geldin başka kimi çağırsak acaba bilmiyorumkismile
ya kızlar göbişim son bir haftadır alt tarafı nasıl çatladı anlatmam yaa birde tatlı tatlı kaşınıyoki anlatmam valla bişey yoktu son zamanda oldu ne olduysa yaa çatlasın ama böyle kaşındıkca kafayı yiyeceğim yaa sizinde kaşınıyomubilmiyorumkismile
he valla özge de gelmedi halakaydirigubbakcemile3Tutuyoruz defteri ama bugünde kaçak çok:)).
ay canım benim göbeğim pek kaşınmıyodu ama alt taraflar harita gibi çatlamış çok fena şimdi üstler öyle tatlı tatlı kaşınıyo acep üstler de çatlarmıkiiiya kızlar göbişim son bir haftadır alt tarafı nasıl çatladı anlatmam yaa birde tatlı tatlı kaşınıyoki anlatmam valla bişey yoktu son zamanda oldu ne olduysa yaa çatlasın ama böyle kaşındıkca kafayı yiyeceğim yaa sizinde kaşınıyomubilmiyorumkismile
tuğbacım.. haklısın ama mazeretim var tabi benim :)) kızz utku dan önce gelmesi lazım ama senin oğlanın yaa.. aramızda kaç hafta vardı.. görürsün bak senin oğlan asi inat bişiy olcak.. baksana şimdiden seni dinlemiyo :))) ben bi seslensem utku ma ohhooo dünden hazır çıkarıvericek kafasını :)))) amann diyim tut kendini oğlum :)))
mehtapçım.. deniz bugün dr.a gidicekti. ararım dedi aramadı da.. bende akşam 6-9 arası uyumuşum da accık :) sonra da geç oldu diye aramadım.. haberin varmı? ne omuş? durumlar nedir? geçmişe bakamıycam çook dolmuş yine :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?