2010 Nisan Anneleri

tuğbişim inan yakın olsak zevkle canım yapardım ne demek ahhh helikopterimizde yok işte olsa bir hamle gelier yapardım canımboshayallersmile

mehtapcığım çok kaşınıyo ama varya hani gidip duvara sürtüneceğim elimde olsa yaa canım ben hiç bişey sürmedim önceden hamile olmadan önce johnsan baby sürerdim kendime hep onuda bıraktım zararlıdır diye çatlamayı göze aldım birde bol bol su içiyorum ben yaa ne bilim annem hep bana çektin falan diyodu hiç yoktu çatlak falan nazarldandım kesin annemede dedim zaten bu akşam olsun diyo bana kızım onlar anneliğin imzası diyo doğruda söylüyo heee

mehtapçım.. sağol bitanem.. çok şükür iyilermiş ya ikisi de yeter canım..

bilmiyorum tuğbiş canım valla benim kaşınan yerler çatlamışta kaşınıyo ama analam vermedim birden oldu canım yaa şimdiye kadar yoktu inan dünürede göstermiştim oda maşallah yok falan demişti bana aman olsun ne yapim sağlıklı olsun kızımda razıyım ben çatlağımla mutlu mesut yaşamaya bu arada bizim dünür kesin geçmişi okuyo heee bak hala yazabildimi canım yaa

Anneliğin imzası ama bide güzel görünse o çatlaklar ahh ahhhh:umursamaz:

mehtapçım.. sağol bitanem.. çok şükür iyilermiş ya ikisi de yeter canım..

Sende saolasın canımm.opuyorumnanaktan

huuu dünür neredesun uşağum (az bak) :)))) gelemedin bizimki yavaştan yatma pozisyonuna geçiyo dişleri fırçaladığına göre az sonrada bana çağıracak 5 dakikaya kalmaz şimdi az bir sesini duyaydık çıkana kadar heee

Funda geçmişe bir daldi çıkamadı:))

kızlar merhaba geçmişi okuyodum geldm yittim gari.iyi dilekleri çin herkese teşekkürler.

valla kızlar çağırdığınızı hissettim heee....biraz uyuduk oğlumla uyandık kalktık bakalım dedik napalım çok özlemişiz duramıyoruz daha yatakta.yoklamayı kaçırmadım dimi.kaan sende uyan hadi.

mehtapcığım canı sağolsun kuzularımızın canım olsun ne yapalımboshayallersmile

Doğumların %75'i 38-42. gebelik haftaları arasında gerçekleşir. Yaklaşık %5 anne adayında doğum eylemi 42. hafta dolmasına rağmen başlamaz. Geri kalan %20 anne adayı ise bebeğini 38. haftadan önce dünyaya getirir.

tuğba..
sen yüzde kaçlık dilimdesin bacım :))) ehehe... accık memişleri zorla sen.. senin oğlan %5 e göz dikecek gibi :))) ayy böyle derken yarın sabah bi haber... şok şok şok.. tuğba sabaha karşı doğurdu:))) şaka bi yana herşeyin hayırlısı canım benim..

bence de utkudan önce gelmesi lazım ama dediğin gibi inatçı asi annesini dize getircek aklınca ama koç burcu olacaksa ben de yay burcuyum haberi yokkaydirigubbakcemile3
utkuu dur oğlummm çıkma önce kaan çıkacakkaydirigubbakcemile3

aynen öyle oldu mehtapcığım ya internet o kadar yavaş ki külüstür bizim bilgisayarda

dünür benim karnım türkiye fiziki haritası gibi oldu ya çok çatladı çok

az bak :)))) kız sen nerelerdesin valla bak şimdi sen geldin ben çıkcağım gibi olacak dünürünü biliyosun sana demiştim yatıyo başlıyo hadi hadi gel gel sanki bişey olcak gibi :kedi: evet ilk civciv hadi sesi geldi :teytey:

dünür yarın yani bugün geliyomusunuz bize*akşam evdeyiz he haberiniz olsun.dünürüm nöbetçi falan değil dimi*

az bak he bayılıyom öyle demene.kızlar dünür en çok az bak kelimesini kullanır bide tatlı sölerki........bacım benim koca çoktan uyudu adam ümidini kesti benden zati........kaydirigubbakcemile3

benimkide canım beşeri harita tarzında bu aralar sorma canım göbişten altı o vaziyette boşver canım çatlasında patlasında umrumda değil valla kızım sağlıklı olsun yeter bu akşam süpriz yapcaktık sana dünürünle olmadı annemlere geçmiştik yemeğe sonra saat biraz geç olunca gelmedik canım inşallah bir akşam gelicez doğurana kadar boshayallersmile

Hoşgeldin canım.

mehtapcığım canı sağolsun kuzularımızın canım olsun ne yapalımboshayallersmile
Evet canımcığım ama kendimizi öyle avutuyoruz işte:))

tuğbişim inan yakın olsak zevkle canım yapardım ne demek ahhh helikopterimizde yok işte olsa bir hamle gelier yapardım canımboshayallersmile
ah bitanem düşünmen yeter ben hastanede dağıtmıcam zaten mevlüt için yapıyom annmel kızkardeşim gelince onlarla oturup bitiririz artık
canım benimde öyle oldu bi gün bi baktım bi kaç çatlak var 2-3 gün sonra bikaç bin çatlak olmuşlardıkaydirigubbakcemile3

akannehir akannehir akannehir reifşimmmmm eğer o %5 lik kısıma göz dikerse bu sıpayı vururum benalsanaalsanasmile ama tabi şuda var 40. haftada muhtemelen benim sıpam 4 kg olacağı için sezeryan yapar doktorum 42 ye kalmayız gibime geliyomafoldumben
ayy rüya gibi sabah cem sizi arıyo diyoki tuğba içerde bas bas bağırıyo birazdan doğuuracakk:asigim: :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…