2010 Nisan Anneleri

ya noluyor bu siteye ya.tuğba sana cevap yazdım gitmedi.inşallah bu gider.

aman ya .bu ne ya.sıkıldım artık bu işten ben.en iyisi uzanmak ya.
öpüyorum hepinizi.

slm kızlar 2 gündür sanırım sitede problem varmış bizde annemlerdeydik dün öğlenden bu yana yeni geldik gezdik tozduk yedik içtik geldik şükürler olsun ve yarın bir ev var doğuma kadar taşınmaya karar verdik bakalım hayırlısı yarın bakacağız eve eşimle beğğenirsek taşncağız bu hafta inşallah annemler kayınvalidemler hep beraber taşıyacaklar ben oturcağım ama yinede ben kendi elim değmeyince bir tuhaf oluyorum neyse herşeyde bir hayır vardır yani eğer yarın kararımızı verirsek salıdan itibaren taşınmaya başlayacağız dua edinde kızım taşınana kadar gelmesin inşallah

geçmişe bir göz attım özlemciğim canım pazartesi doğum varmış canım hadi gözümüz aydın canımcım hayırlı doğumlar canım ne güzel bebişine kavuşacaksın canım gözün aydın rabbim bir avazda doğum nasip eğlesin inşallah

ya hayret bişey ha noluyo yığılma var heralde nedir bu site hata verip duruyo durmadan. klava: biz dün dr a gittik kızlar oğluşum allaha şükür gayet iyiymiş. tuğba(tarhan) sana kızarken benim oğlan da gayet rahatmış annesinin karnında 3 haftaya kadar gelmez dedi dr.akannehir hayırlısı olsun inşallah hakkımızda oğluşum iyi olsun da ne zaman isterse o zaman gelsin hayırlısı olsun dedim ben de. özgecim geçmiş doğum günü kutlu olsun tatlım. nice mutlu sağlıklı sevdiklerinle yaşlar nasip etsin Allah.

özlemcim gözün aydın tatlım kavuşuyorsun mimiğine. hadi bakalım sağ salim inşallah. bizi habersiz bırakma.

zeynepcim hayırlısı olsun tatlım ama zor olmasın tabi sen bilirsin ama araya sıkışıp içine sinmezse diye düşündüm bi de sezeryan olacaksın ya. ama allah içinize sindirsin ne yapacaksanız canım

kızlar merhaba ay dünden beri,dir giremedim siteye.......neyseki düzelmiş şimdi.
bugün jaleyle konuştum çok iyi geliyodu sesi maşallah ahmet yusufa çok güzel annelik diyo.canım arkadaşımın sesine yansımıştı annelik güzelliği.........eşi bebeğin fotosunu eklemiş ama ben bulamadım bi türlü.bilmiyorumda nereye eklediğini........

dünürcüm nasıl taşıncaksınız canım bu arada gerçi annenler yengenler yardım eder.salıdan sonra taşıncaksınızo zaman he iyi ya geniş en daha iyi olur sizin için.bu akşam aramışsın bizi ablamlara gittik bizde yeğenim çok tatlı ya laciverte dönük gözleri maşallahı var.eşm diyoki funda artık sende doğurkaydirigubbakcemile3

annee merhaba canım nasılsn*oh be kk açıldı ya ne kadar canım sıkıldı anlatamam.dr a gitmişsin ne güzel herşey yolundaymış çok sevindim canım.demek 3 haftadan önce doğmaz dedi dr un.rabbim sağlıkla kavuşmyı nasip etsin.kaç kilo olmuş*ben cumaya tekrar gidicem bakalım ne diyecek dr um*ah zaman yaklaştıkça beni göktuğuma kauşucak olmanın heyacanı kaplıyor

mrb güzel annişler bakamadım 2 gündür umarım herkes iyidir.özlemcim yarın doğuruyor sanırım hayırlısı olsun inşallah sağsağlim bebeğine kavuş.

meraba kızlar
anne canım demek doktor 3 hafta dedi:) beklentiye giriyo insan sinir oluyo napalım bekleriz canım sağlıklı olsunlarda
fundacım canım foto jalenin eşinin facebookunda kayıtlı çok aradık sonunda bulduk:) çok tatlı ama tosunmu tosun maşallaahh :asigim:

ben bu gün 37 haftamı bitirdim yarın 37+1 oluyorum bakalım bebişim ne zaman gelecek.daha temizliğimde yapılmadı oda yapılsın diyorum ama bakalım hayırlısı.gerçi yatağımız bile gelmedi.acaba doğurmadan hissedebilirmiyiz o gün geleceğini.

tuğba merhaba canım nasılsın*ya nasıl görcem ben fotosunu*eşinin isminide bilmiyorum facede nasıl bulcam*

zselencim ben burdayım kk 2 gündür bozuktu.canım yarın semafatih arkadaşımız ve özlem arkadaşımız doğum yapıyor.darısı bizlerin başına inşallah.canımbenimde ev temizliğim yapılmadı daha beşiklerimiz falan hazır.sezaryan günümüz belli olsunda ona göre yaptıracağım ben.sen sanırım normal doğumu bekliyosun*canım yatağınız ne zaman gelecek*

bu arada jale 'nin bebeğini öle merak ediyordum ki;ama gördüm çok tatlı tombiş mincik burunlu bişi....
face de bizim grubumuz varya,ordan jalenin arkadas listesinden eşini buldum ,eşi profil resmi yapmış...
aman allahım bu nasıl bir melek....
ayy çokmu arastırmacı oldum bilmiyorum ama merak işte insana neler yaptırıyor:))))))))))))))

fundacım sen burdaymışın kim online gözükmüyor aman site açıldı ya ne bağımlılık yapmış böle bize ya...valla kafayı yedim açılmıyo diye....

hoşgeldin özge.şükür tamamlandı inşallah bidaha gitmez ya ne kadar alışmışım ben buraya haber alıyoz birbirimizden dün akşamdan bu yana doğuran var mı acep*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…