mrb kızlar.evet haber veremıcem dıye korktum.yanı oğlum bugun doğsaydı.cuma gunu suyunun azaldıgını soyledı.bugun gıttık sabah tahlıller yapıldı yatış ıcın gıtmıstım ama drum bana bende ona baktım gel pzartsı yapalım dedı.pzartesı sabah 8 de gıdıcez.sezaryanla dogacak.kacıncı sıradayız bılmıyorum ama erkencıyız..dun gece uyku tıutmadı bugun olacak dıye garıp bı duygu evden cıkarken 2 kısı olarak donmek yatagına boş sonkez bakmak.ılk sabah kalkınca oturdum yatagına baktım oylece.agladım sımdı bıraz daha sakınım.pzrtsıyı beklıyoruz.ıns.doğumdan sonrada haber verırım sıze.hepınızı opuyorum kızlar.........
slm kızlar 2 gündür sanırım sitede problem varmış bizde annemlerdeydik dün öğlenden bu yana yeni geldik gezdik tozduk yedik içtik geldik şükürler olsun ve yarın bir ev var doğuma kadar taşınmaya karar verdik bakalım hayırlısı yarın bakacağız eve eşimle beğğenirsek taşncağız bu hafta inşallah annemler kayınvalidemler hep beraber taşıyacaklar ben oturcağım ama yinede ben kendi elim değmeyince bir tuhaf oluyorum neyse herşeyde bir hayır vardır yani eğer yarın kararımızı verirsek salıdan itibaren taşınmaya başlayacağız dua edinde kızım taşınana kadar gelmesin inşallah
geçmişe bir göz attım özlemciğim canım pazartesi doğum varmış canım hadi gözümüz aydın canımcım hayırlı doğumlar canım ne güzel bebişine kavuşacaksın canım gözün aydın rabbim bir avazda doğum nasip eğlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?