ayy bende çok uyuyorum yaaa hiç başımı yerden kaldırmak istemiyorum halsizlikte çok var mide bulantısı da devam ediyo hala sabahları çok kötü oluyorum
Şimdi çıkıyorum biraz işim var hoşçakalın...
günaydın kızlar... ultrasona girdim geldim... bileniniz vardır devlet hast. de kendi dr. çekmiyo ultrasonu.. radyoloji uzmanı çekti.. neyse çekerken bi rahatsızlığınız varmı dedi.. hayır dedim bende ama aklım gitti resmen... neyse bitince herşey normalmi dedim.. evet iyi dedi.. ama bana verilen kağıtta aynen şöyle yazıyo...
intrauterin tek canlı fetus izlenmektedir. CRL ölçümüne göre 10 hft 2 güne uymaktadır. plesanta fundal yerleşimli. amniyon mayi normaldir.
şimdi baktım netten intrauterin... gelişme geriliği demekmiş... çok üzüldüm.. dr. bugün izinli.. yarın göstericem sonucumu...
kızlar açıköğretim sonuçları açıklanmış
ve eşim geçememiş öyle kötü oldumki askerlik yolu göründü hemde 15 ay
canım intrauterin uterus içi demek ve uterusta rahim demek korkucak bişey yok lütfen endişelenme olurmu.bu arada günaydın bütün cici annelerimize hepinizi sabah öpücüğüyle kocaman öpüyorum.
kafam çok karıştı benim yaa... 2 hafta önce aynı kişi bakmıştı ultrasona o gün 7+0 haftalık tek canlı gebelik fln. demişti... bugün 9+0 olması gerekirken 10+2 çıktı... doktorum vajinal 1 hafta önden gider ama onlar birbirini yakalar demişti.. dediği de çıktı... ve ultrasonu çeken kişi neden iyi dedi bana... mafoldumben
arkadaşlar lütfen bu yazdığım sonuçtan başka bişey anlayan varmı? plesenta fundal yerleşimli ne demek mesela.. yarın dr. gösterene kadar çatlıcam yoksa.... mafoldumben
allahım bebeğimi sağlıkla bana bağışla :Saruboceq:
kafam çok karıştı benim yaa... 2 hafta önce aynı kişi bakmıştı ultrasona o gün 7+0 haftalık tek canlı gebelik fln. demişti... bugün 9+0 olması gerekirken 10+2 çıktı... doktorum vajinal 1 hafta önden gider ama onlar birbirini yakalar demişti.. dediği de çıktı... ve ultrasonu çeken kişi neden iyi dedi bana... mafoldumben
arkadaşlar lütfen bu yazdığım sonuçtan başka bişey anlayan varmı? plesenta fundal yerleşimli ne demek mesela.. yarın dr. gösterene kadar çatlıcam yoksa.... mafoldumben
allahım bebeğimi sağlıkla bana bağışla :Saruboceq:
merhaba kızlar bizim ayın 23.de kesinleşti erkek oldugu 1 hafta önden gitmeye devam ediyoruz maşallah şuanda 14 hafta 2 günlük görünüyoruz testlerimizde çok şükür güzel çıktı bu arada kızlar benim göbüş belli olmaya başladı şuana kadar sadece 2 kilo aldım ve öle kaldı bebişimin boyu 9.0 cnm kilosu ise 55 gram olmuş demekki kiloyu sadece bebişim alıyor bugünlerede şükür
öncelikle hepinize günaydın kızlar;nazcım ya gercekten çok endişe verici bir durum rabbim yardımcınız olsun,inşlh dualrın kabul olur ve erteleme şansınız çıkar,kendini fazla sıkma canım bebişi düşün bol bol dua et bende senin için dua edicem canım......
günaydın güzel anneler ve bebişleri...
Kızlar ben o kadar çok uyuyorum ki anlatamam. işten geliyorum hemen uyuyorum. Günde 12 hafta sonları 15 bazen 17 saat
sizde durumlar nasıl?
ruzenin , ymer ,tarhan , yosun ve diğerleriii... günaydınlar kızlarrr... lütfen bana fikir verin ve bilginiz varsa lütfen yardım edin bana yaa.. bu çıkan sonuç ne demek?
Günaydın hoşgeldiniz.
ruzenin , ymer ,tarhan , yosun ve diğerleriii... günaydınlar kızlarrr... lütfen bana fikir verin ve bilginiz varsa lütfen yardım edin bana yaa.. bu çıkan sonuç ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?