canım bak endişelenme dün gecede heyecandan miden kötü olmuş okudum şimdi.önce sakin ol.plesenta yavrularımızın içinde bulunduğu su dolu kesecik.onları besleyen ve gebeliğin de devamını sağlayan hormonun salgılandığı yer.aynı zamanda bizim midemizi bulnadıran bu hormon.bu hormonun olması demek gebeliğimizin devam etmesi demek giderek yükseliyor ve bünyemiz buna alışana kadar çeşitli tepküler veriyor.
fundalda dip demek yani plesenta rahimde yapışık bebeğin iyi uterus içine yani rahime tutunmuş tek bebeğin var fetusta zaten bebişlerimizin şimdi hallerinin ismi.
sen bir sakin ol.derin derin nefes al.uzan olmazsa.elini karnına koy ve bebeğinle konuş.dua oku ona dua et.abdest al.bunlar seni rahatlatıcaktır ve Allah (c.c.) izniyle hiç bişey yok tamammı.hepimiz buna inanıyoruz.
canımcığım yazdım yaa.s.ruzenin , ymer ,tarhan , yosun ve diğerleriii... günaydınlar kızlarrr... lütfen bana fikir verin ve bilginiz varsa lütfen yardım edin bana yaa.. bu çıkan sonuç ne demek?
Günaydın kızlarr.Nasılsınız bugün?
Biraz bulantı.Buna da şükür tabii:)Çalışıyorum işyerindeyim.Sen nasılsın cnm?hoşbulduk canım nasılsın???
ruzenin , ymer ,tarhan , yosun ve diğerleriii... günaydınlar kızlarrr... lütfen bana fikir verin ve bilginiz varsa lütfen yardım edin bana yaa.. bu çıkan sonuç ne demek?
desteğiniz için çok sağolun kızlarr... iyi ki varsınızz.... opuyorumnanaktan
şimdidaha iyiyim ve tamamen olumlu düşünüyorum... biliyorum ki bebeğim gayet sağlıklı ve herşey yolunda... ikili yada üçlü testi kötü çıktığı halde sağlıklı sorunsuz doğup büyüyen o kadar çok bebek varken... bir tek terime odaklanıp moralimi bozmaya gerek yok cidden... benim kızımda da dr. büyümesi yavaş demişti.. minyon,çıtı pıtı bi kızınız olucak demişti.. büyümesi yavaş dediğinde o zamanda çok üzülmüştüm ama kızım şimdi 7 yaşında ve gayet sağlıklı... çoook sağolun ... opuyorumnanaktan sizler olmasaydınız ve içimi rahatlatmamış olsaydınız ben yarına kadar kurar dururdum.. bugünü ve geceyi zehir ederdim kendime opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk:
hıııbu arada kendime daldım unutuyodum az daha... cinsiyetleri belli olan bebeklerimiz varmış..
jnaz... umudumsunbebeğim... kızlar oğluşlarınız hayırlıolsun... sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...
Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz olarak kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş.. :Saruboceq:
kızlarr nisan anneleri açılışı 2 erkekle yaptı... bakalım çoğunluk ne olucak.. hadi hayırlısı... :1hug:
bana sanki oğlan olacakmış gibi geliyor çoğunluk hihoyyyt . inşallah kız açılışınıda ben yaparım :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar...
kaç gündür giremedim.geçmişi de okumanın imkanı yok valla.annem bendeydi 2 gündür.Aynı zamanda işe giriş için belgeleri hazırlamaya çalışıyorum.herkesin bebişleri iyidir umarım.canı sıkkın olanlar var galiba.herkes içini ferah tutsun herşey olacağına varır.herkesib söylemesi gereken bir şey var.
ALLAHIM BANA ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI HAYIRLISINDAN BİR EVLAT NASİP ET.
ben çok korktuğumda canım sıkkın olduğunda bile böyle söylüyorum.Emin olun ki duanız kabul olacaktır ve iyi gitmeyen şeyler olursa buna da üzülmeyin.Allah herşeyin iyisini bilir.
bende bende kız istiyom ama bana doktorum 1,5 aydan önce bana cinsiyet sorma dedi. ben de başka doktora sorarım o zaman sırnaşık şeysırnaşık şey
Biraz bulantı.Buna da şükür tabii:)Çalışıyorum işyerindeyim.Sen nasılsın cnm?
[
bende bende kız istiyom ama bana doktorum 1,5 aydan önce bana cinsiyet sorma dedi. ben de başka doktora sorarım o zaman sırnaşık şeysırnaşık şey
hayirli sabahlar arkadaslar
nasilsiniz bakalim ,bebisleriniz nasil ? umarim hepiniz iyisinizdir
2 gundur giremiyordum anca denk geldi rahat oturmak
kizlar 21.ci hafta ultrasonu ne oluyor ?
ay bir de tee cuma günü bacagima kene girmis dün gece hastanedeydim
antibiyotik verdiler bir sürü ,ilaclar falan ve ben hic birini almadim tabi
doktora diyorum ki hamileyim ,ee niye ilk mudahale eden doktora soylememismismisim
yahu sen doktor degilmisin sana soyluyorum iste sana yolladi öteki doktorda ilaci yaz diye diyorum
tuttu kitabi aciyor bakiyor ne versem diye siz olsaniz alirmiydiniz arkadaslar o ilaclari ?
bir de diyor ki kadin doktoruna da git yarin onay al akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?