2010 Nisan Anneleri

canımm çok sağoll... anladım bebeğim... bana da herşey normal gelmişti zaten dedim ya ... bide ekranda ellerininkıpırdamasını görmek kalbimi yerinden çıkarıcaktı... mutluluktan uçarak geldim eve .. ama nette o sonucu görünce kötü oldum... allah razı olsun güzelim.. bebeğini sana bağışlasın.. :Saruboceq: a.s.

ruzenin , ymer ,tarhan , yosun ve diğerleriii... günaydınlar kızlarrr... lütfen bana fikir verin ve bilginiz varsa lütfen yardım edin bana yaa.. bu çıkan sonuç ne demek?

canım lütfen kendini ve bebişini üzme sonuç kötü olsaydı görevli mutlaka söylerdi sana.biz o kadar korkuyoruz ki .nedense hep kötüye odaklıyoruz kendimizi. benimde dün kontrolüm vardı sıram gelene kadar neler çektim neler geçti içimden. ama içeri girdiğimde bebeşim gayet iyi ve sağlıklıydı elini kolunu hareket ettiriyordu opuyorumnanaktan .meleklerimiz iyi dua edelim bol bol hep iyi olsunlar.
:1hug:a.s.

bebeg83 canım bence evham yapma çok fazla senin baktığın intrauterin gelişme geriliği diye bişey yani komple bu şekilde yazılıyor hastalık sadece intra uterin rahim içi demek

günaydın kızlar...

kaç gündür giremedim.geçmişi de okumanın imkanı yok valla.annem bendeydi 2 gündür.Aynı zamanda işe giriş için belgeleri hazırlamaya çalışıyorum.herkesin bebişleri iyidir umarım.canı sıkkın olanlar var galiba.herkes içini ferah tutsun herşey olacağına varır.herkesib söylemesi gereken bir şey var.
ALLAHIM BANA ELİ AYAĞI DÜZGÜN SAĞLIKLI HAYIRLISINDAN BİR EVLAT NASİP ET.
ben çok korktuğumda canım sıkkın olduğunda bile böyle söylüyorum.Emin olun ki duanız kabul olacaktır ve iyi gitmeyen şeyler olursa buna da üzülmeyin.Allah herşeyin iyisini bilir.

desteğiniz için çok sağolun kızlarr... iyi ki varsınızz.... opuyorumnanaktan

şimdidaha iyiyim ve tamamen olumlu düşünüyorum... biliyorum ki bebeğim gayet sağlıklı ve herşey yolunda... ikili yada üçlü testi kötü çıktığı halde sağlıklı sorunsuz doğup büyüyen o kadar çok bebek varken... bir tek terime odaklanıp moralimi bozmaya gerek yok cidden... benim kızımda da dr. büyümesi yavaş demişti.. minyon,çıtı pıtı bi kızınız olucak demişti.. büyümesi yavaş dediğinde o zamanda çok üzülmüştüm ama kızım şimdi 7 yaşında ve gayet sağlıklı... çoook sağolun ... opuyorumnanaktan sizler olmasaydınız ve içimi rahatlatmamış olsaydınız ben yarına kadar kurar dururdum.. bugünü ve geceyi zehir ederdim kendime opuyorumnanaktan a.s. :enbuyukkk:

Günaydın. Başlayalım bakalım toplu yorumlamalarımıza....
1. Uyku 7/24 mevcut. Bütün bayram horlayarak geçti valla. Kocamsa hayatında göstermediği anlayışı gösteriyor.
2. Bulantım ilk günden beri yoktu zaten. Ama derinlerde bi baş dönmem var. Bööle çakır keyif gibiyim. Ama çok rahatsız edici.
3. Cinsiyetler öğrenilmeye başlamış. Herkese hayırlı evlat versin. Ancak ben ilk günden beri kızıııımmmm diye seviyorum. Gariban bebişim erkekse de kendini kız sanarak doğacak.
4. Tek sıkıntım evle ilgili. Herşey batıyo. Bööle duvarlar üstüme üstüme geliyo. Herşey kirli, pismiş gibi. Camlar silinmedi. Perdeler duruyoooo. Bayramda gelen bi arkadaşım sigara içildiği için bebeğe yapacağımız odayı boyamamız gerektiğini sööledi. Zaten düşünüyodum. Benden önceki kiracı leş etmişti evi. Ev sahibi de boyattı ama tek kat boya sürünce içerden kusmaya başladı kiri pasağı. ışim çok yani. kış kış nasıl boyatacaksam evi...

sende iyi ki varsın canım . hihoyyyt meleklerimizi üzmeyelim . inşallah sağlıkla alacağız onları kucağımıza :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hıııbu arada kendime daldım unutuyodum az daha... cinsiyetleri belli olan bebeklerimiz varmış..

jnaz... umudumsunbebeğim... kızlar oğluşlarınız hayırlıolsun... sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla hayırlısıyla sorunsuz olarak kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inş.. :Saruboceq:

kızlarr nisan anneleri açılışı 2 erkekle yaptı... bakalım çoğunluk ne olucak.. hadi hayırlısı... :1hug:

bana sanki oğlan olacakmış gibi geliyor çoğunluk hihoyyyt . inşallah kız açılışınıda ben yaparım :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3

aslında doktorlarda da çok hata var. karşısında hamile bir bayan olduğunu unutup bütün tıbbi ihtimalleri riskleri söylememesi lazım. zaten panik evham hat safhada. ben kendi doktoruma beni basite alıyo diye kızıyorum ama sanırım en doğrusunu o yapıyor. son kontrolümde: herşey yolunda hamilelik bu bütün şikayetler normal, atla deve değil, hamilesin sen hasta değilsin hayatına devam et dedi. ben de kızdım kendi kendime herşey serbest mi yani yasak yok mu diye ama ne yalan söyliyeyim o öyle rahat davranınca bende rahatladım 2 li testimizi yaptık sonuç bekliyorum içimde en ufak bir kaygı kalmadı doktorun sayesinde. oysa doktora gitmeden bir gece önce eşimle ikili test sonuçları kötü çıkarsa ne yaparız diye konuşuyorduk:)

bana sanki oğlan olacakmış gibi geliyor çoğunluk hihoyyyt . inşallah kız açılışınıda ben yaparım :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3

bende bende kız istiyom ama bana doktorum 1,5 aydan önce bana cinsiyet sorma dedi. ben de başka doktora sorarım o zaman sırnaşık şeysırnaşık şey

Günaydın hoşgeldin.Aminnnnnnn cümlemize inşallah.

bende bende kız istiyom ama bana doktorum 1,5 aydan önce bana cinsiyet sorma dedi. ben de başka doktora sorarım o zaman sırnaşık şeysırnaşık şey

canım bende dün sordum banada öyle dedi . vee bir ay sonraya gün verdi dayanabileceğimi hiç sanmıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Biraz bulantı.Buna da şükür tabii:)Çalışıyorum işyerindeyim.Sen nasılsın cnm?

[

ben bugün gayet iyiyim hamdolsun canım,herhangi bi bulantı yok,rahatım,tek sorun can sıkıntısı var neden bilmiyorum bu aralar herseyden sıkılıyorum canım hiçbişi yapmak istemiyor,neden böle oldu bilmiyorum,ama genelleme yaparsak iyiyim bende çalışyorum dükkandayım ....

bende kız istiyorum,tabi öncelikle sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun diyorum ne olursa olsun farketmez diyorum ama aklımdanda hep kız geçiyor ne yalan söyleyeyim......

hayirli sabahlar arkadaslar

nasilsiniz bakalim ,bebisleriniz nasil ? umarim hepiniz iyisinizdir

2 gundur giremiyordum anca denk geldi rahat oturmak

kizlar 21.ci hafta ultrasonu ne oluyor ?

ay bir de tee cuma günü bacagima kene girmis dün gece hastanedeydim

antibiyotik verdiler bir sürü ,ilaclar falan ve ben hic birini almadim tabi

doktora diyorum ki hamileyim ,ee niye ilk mudahale eden doktora soylememismismisim

yahu sen doktor degilmisin sana soyluyorum iste sana yolladi öteki doktorda ilaci yaz diye diyorum

tuttu kitabi aciyor bakiyor ne versem diye siz olsaniz alirmiydiniz arkadaslar o ilaclari ?

bir de diyor ki kadin doktoruna da git yarin onay al akannehir

ve bu arada nisan anneleri demek iki erkek bebekle acilisi yapti

cok sevindim arkadaslar ,insallah hayirlisiyla devamida gelir opuyorumnanaktan

ayy canım ya çok geçmiş olsun,nasıl olduda kene seni buldu,çok kötü ...şimdi nasılsın bari iyimisin...???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…