2010 Nisan Anneleri

Bu araba korkusu niye oluştu ki? Bak iş başa düştü gördün mü ? Hem korkunu da yenmiş olursunopuyorumnanaktan Yine de dikkat et kendine. Bu arad göbüş resmini çekerken eşine yakalanan sen miydin?

hehe, ruzenindi o evet :)
benim eşim kıskanç yaa, göbeğimin resmini internete koyucam desem, o da beni resmi çekerken görse, o tartışmanın sonu pek hayırlı olmaz :)

araba korkusu da niye oluştu bilmiyorum valla
istanbul'da dağın başında oturuyorum, arabasız hayat imkansız burada.
ama aksi gibi ürküyorum şu an..
bir yere gitmem gerekiyor, bir şey yapmam gerekiyor, hep anneme bağlıyım.
Allah'tan aynı sitede oturuyoruz da çekiyor nazımı..

kızlar sağ kasığımda şiddetli bi batma ve kasılma benzeri bişey var.. biraz uzanıp gelicem

Canım adaçayı ,ıhlamur gibi rahatlatıcı özelliği olan çaylar kasların gevşemesini sağladıkların için düşüğe yol açabiliyorlarmış. Hastayken öğrendim ben de

çok sağol canım.
gözüm korktu valla, yarın gidicem kesin, hiç iyi hissetmiyorum kendimi.. paçavra gibiyim..

demek sen de geçirdin ha böyle grip.. çok şükür kızın iyi.. hamilelikte yüksek ateş için tehlikeliymiş bayaa, şimdi internette bakınırken öğrendim ben de.. bu gece de ateşlenecek olursam falan direkt girerim soğuk duşun altına. normalde öldürseler çıkmam yorgan altından ama şimdi bebeğim her şeyden kıymetli...

şimdiki halsizliğin için de geçmiş olsun diyeyim..
cidden nazar mı değdi hepimize, nolduk böyle
üç dört kişiyiz böyle hastalanma eşiğinde olan...Allah'ım korusun da hafifcecik atlatalım inşallah

Merhaba kızlar..
Geçen hafta doktor usg ile baktı ve şu an itibari ile 9 hafta + 2 günlük olduğunu söyledi bebişin..
Bu zaman dilimi içerisinde 65 kilo ile hamile kaldım şu sıralar 69 felanım sanırım , 4 kiloya yakın aldım bana çok kızdı çok kilo alıyomuşum diye
Sizce çokmu?

Allah'tan annen var yanında ne güsel yemekler yapılıyo, nazlar çekiliyo püüüfffff kıskandım şimdi benimki taaaaaaaaaa balıkesir'de doğuma anca gelir heralde:sinifsinif:

Allah hepimizi ve yavrularımızı korusun!

Allah'tan annen var yanında ne güsel yemekler yapılıyo, nazlar çekiliyo püüüfffff kıskandım şimdi benimki taaaaaaaaaa balıkesir'de doğuma anca gelir heralde:sinifsinif:

ah canım benim
insan hamileyken hepten hassas, ilgi isteği içinde oluyor..
keşke herkesin annesi bu kadar yakında olsa, ben çok şanslıyım o konuda gerçekten..

ama bak doğumda gelir seninki de, Allah uzun ömür versin, ayırmasın da azıcık mesafe girer arada, olsun varsın.

bu arada balıkesirli misin :)
benim anne tarafım bandırma'da, bir ayağımız oradadır hep.. pek severim balıkesir'i..

merhaba canım, hoşgeldin..

doktorlar ilk 5-6 ayda çok fazla kilo alımını tasvip etmiyorlar..
ilk 2.5 ayda 4 kilo, onların ideal bulduğu rakamlara göre biraz fazla görünüyor...
ama nasılsa kilon normal yani, ben bayaa bi kilo fazlasıyla başladım, istesem de alamıyorum.. mecbur her lokmama dikkat ediyorum.

ben 12+6 yım 1 kilo falan aldım daha senin biraz çok olmuş canım ama son aylarda almazsn belki sen de hep tersi olurmuş ya
iyi akşamlar arkadaşlar

iyi akşamlar meysa

Canım adaçayı ,ıhlamur gibi rahatlatıcı özelliği olan çaylar kasların gevşemesini sağladıkların için düşüğe yol açabiliyorlarmış. Hastayken öğrendim ben de

Canım ıhlamur ve rezene serbest diye bilyorum. Ama adaçayı ve yeşilçay ve içeriğini bilmediğin bütün bitki çayları yasak diye biliyorum.

AttaQue, biraz fazla almışsın canım. Nette hesaplayıcılar var orada bakabilirsin gebelikte kilo hesaplayıcı diye ararsan çıkıyor. Kilo almak niye bu kadar kolayki? Bende hafta sonu gezmedeydim, biraz fazla kaçırdım hemen tartıda fark etti.

evet canım balıkesirli'yim. Allah'tan eşim anlayılı da yazlarımızı orda geçirebiliyoruz. Ben de çok seviyorum blk i. Bandırma da ayrı güzeldir. Allah hepsine uzun ömür sağlık versin naapalım böyle idare edices artık:CüvCüv:

meraba kızlar ben geldim nasılsınız oo ben uyurken baya bir kaynatmışsınız yine

Ben de genel olarak biliyorum o tür çayların hepsi diye ama bunu nette okumuştum galiba çok da emin değilim ıhlamur da varmı yokmu içlerinde haklı olabilirsin canım doktora danışmakta fayda var bu konuda

nese kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum.....

canım nereye gidiyosun daha karpuz kesecektik kaydirigubbakcemile3 görüşürüz bitanem bende biraz uyudum yeni kalktım burdayımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…