Bu araba korkusu niye oluştu ki? Bak iş başa düştü gördün mü ? Hem korkunu da yenmiş olursunopuyorumnanaktan Yine de dikkat et kendine. Bu arad göbüş resmini çekerken eşine yakalanan sen miydin?
tamam canımm... bu geceki buluşma devamı isimli rüyanda sendeyim kaydirigubbakcemile3
çook geçmiş olsun tatlım... sen bence zaman geçirmeden dr. bi görün.. ben kızımda hamilelikte ateşli grip geçirdim.. ve öyle bir ateş ki bütün gecedüşmedi.. syıklamışım resmen.. annem bile eşime demiş bebeğe kesin bi etkisi olucak ama allah korusun yine de diye... ama allaha şükür kızımda bir sorun yok... :Saruboceq: ve öğlenden beri benim de herşeyim dökülüyo sanki... akannehir burnumda akıyo hafiften :sinifsinif: inşallah bende iyice tutulmadan atlatırım... :Saruboceq:
yaa bide ne dicem kızlarr adaçayını biliyorum da ıhlamur da mı içilmemesi gerekenlerde.. ?
:uhm:
AAAA ruzenin o kadar büyüdü mü senin göbüş onu sorcaktım ben de tık yok daha:sinifsinif:
çook geçmiş olsun tatlım... sen bence zaman geçirmeden dr. bi görün.. ben kızımda hamilelikte ateşli grip geçirdim.. ve öyle bir ateş ki bütün gecedüşmedi.. syıklamışım resmen.. annem bile eşime demiş bebeğe kesin bi etkisi olucak ama allah korusun yine de diye... ama allaha şükür kızımda bir sorun yok... :Saruboceq: ve öğlenden beri benim de herşeyim dökülüyo sanki... akannehir burnumda akıyo hafiften :sinifsinif: inşallah bende iyice tutulmadan atlatırım... :
hehe, ruzenindi o evet :)
benim eşim kıskanç yaa, göbeğimin resmini internete koyucam desem, o da beni resmi çekerken görse, o tartışmanın sonu pek hayırlı olmaz :)
araba korkusu da niye oluştu bilmiyorum valla
istanbul'da dağın başında oturuyorum, arabasız hayat imkansız burada.
ama aksi gibi ürküyorum şu an..
bir yere gitmem gerekiyor, bir şey yapmam gerekiyor, hep anneme bağlıyım.
Allah'tan aynı sitede oturuyoruz da çekiyor nazımı..
ewt büyüdü canım yaaaa,hemide tam resimlik oldu görmen lazım,ama böle beceriksiz biri olduğum için gerçekleşemedi.....
çok sağol canım.
gözüm korktu valla, yarın gidicem kesin, hiç iyi hissetmiyorum kendimi.. paçavra gibiyim..
demek sen de geçirdin ha böyle grip.. çok şükür kızın iyi.. hamilelikte yüksek ateş için tehlikeliymiş bayaa, şimdi internette bakınırken öğrendim ben de.. bu gece de ateşlenecek olursam falan direkt girerim soğuk duşun altına. normalde öldürseler çıkmam yorgan altından ama şimdi bebeğim her şeyden kıymetli...
şimdiki halsizliğin için de geçmiş olsun diyeyim..
cidden nazar mı değdi hepimize, nolduk böyle
üç dört kişiyiz böyle hastalanma eşiğinde olan...Allah'ım korusun da hafifcecik atlatalım inşallah
Allah'tan annen var yanında ne güsel yemekler yapılıyo, nazlar çekiliyo püüüfffff kıskandım şimdi benimki taaaaaaaaaa balıkesir'de doğuma anca gelir heralde:sinifsinif:
Merhaba kızlar..
Geçen hafta doktor usg ile baktı ve şu an itibari ile 9 hafta + 2 günlük olduğunu söyledi bebişin..
Bu zaman dilimi içerisinde 65 kilo ile hamile kaldım şu sıralar 69 felanım sanırım , 4 kiloya yakın aldım bana çok kızdı çok kilo alıyomuşum diye
Sizce çokmu?
ben 12+6 yım 1 kilo falan aldım daha senin biraz çok olmuş canım ama son aylarda almazsn belki sen de hep tersi olurmuş yaMerhaba kızlar..
Geçen hafta doktor usg ile baktı ve şu an itibari ile 9 hafta + 2 günlük olduğunu söyledi bebişin..
Bu zaman dilimi içerisinde 65 kilo ile hamile kaldım şu sıralar 69 felanım sanırım , 4 kiloya yakın aldım bana çok kızdı çok kilo alıyomuşum diye
Sizce çokmu?
iyi akşamlar arkadaşlar
Canım adaçayı ,ıhlamur gibi rahatlatıcı özelliği olan çaylar kasların gevşemesini sağladıkların için düşüğe yol açabiliyorlarmış. Hastayken öğrendim ben de
ah canım benim
insan hamileyken hepten hassas, ilgi isteği içinde oluyor..
keşke herkesin annesi bu kadar yakında olsa, ben çok şanslıyım o konuda gerçekten..
ama bak doğumda gelir seninki de, Allah uzun ömür versin, ayırmasın da azıcık mesafe girer arada, olsun varsın.
bu arada balıkesirli misin :)
benim anne tarafım bandırma'da, bir ayağımız oradadır hep.. pek severim balıkesir'i..
Canım ıhlamur ve rezene serbest diye bilyorum. Ama adaçayı ve yeşilçay ve içeriğini bilmediğin bütün bitki çayları yasak diye biliyorum.
AttaQue, biraz fazla almışsın canım. Nette hesaplayıcılar var orada bakabilirsin gebelikte kilo hesaplayıcı diye ararsan çıkıyor. Kilo almak niye bu kadar kolayki? Bende hafta sonu gezmedeydim, biraz fazla kaçırdım hemen tartıda fark etti.
nese kızlar iyi akşamlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın öpüyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?