2010 Nisan Anneleri

kızlar geçende bir yerde okudum babalarda annelerle kilo alırmış onlarda sağlıklarına dikkat ederlermiş ne bilim bizim yaptığım dikkat ettiğiğmiz çoğu şeyleri onlarda yaşarmış yani kıyamam ben aşkıma yaa adam ramazanda beni sırf yemek yesin acıkmıştır diye hazırlayıp kaldırıyordu ben şimdi ona nasıl kıyarım gece kaldırıp ama aşerersem gerçekten kaldırırım o zamn

ayyy kızlar sevgili kocacığıma kızdım kime kızcam kayınvalidem bayramdan bu yana hastanede yatıyor kocam da 2 gündür akşam yanına kalmaya gidiyor bugün 3. gün gelde sinir olma yaa sanki tek evladı benim ki 8 tane çocuğu bi tanesi hastanenin kapısından geçmiyor benim ki hariç

uuuuuffffffff gaz vermek gibi olmasın ama canım valaa haklısın sinir olmakta. Diğerlerinin durumu müsait değil mi hastanede kalmak için

yok böyle bişey yaaa valla sinir oluyorum kayınvaldem de yaklaşık bi üç senedir evimin yolunu bilmez ne arar ne sorar inanirmısınız geçen sene 8 haftalık kürtaj olmak zorunda kaldım hiç unutmam bi cumartesi günüydü kalktım pazar günü o halimle köye gittim sağolsun kayınvaldem bi geçmiş olsun bile demedi

güzelim herkes işine geldiğine gibi davranıyor gidemiceklerinden değil yani nasıl olsa bi keriz var hergün yokluyo anasını

Sıkma bu kadar canını ya bebeğini düşün sinirlenip tansiyonun falan çıkarsa zarar verir bebişe Allah korusun. Olan olmuş zaten:gitme:

biliyorum ben yapcamı gıcıklık değil mi az önce bi muhabbet vardı kızlar gecenin bi yarısı canım bişeyler istesin bari

güzelim herkes işine geldiğine gibi davranıyor gidemiceklerinden değil yani nasıl olsa bi keriz var hergün yokluyo anasını

canım üzülme bitanem bebişinde üzülüyo seni çok iyi anlıyorum ama ahh işte büyükler bazen diyecek git oğlum eşin tek kalmasın evde ne olur ne olmaz diye ama nerde canım olan olmuş ne yapıcaksın üzüpte kendini yorma bitanem

Canım sinirlenmemeye çalış bence. Kesinlikle zor bir durum. O annesine herşeye rağmen vazifesini görsün. Diğer 7 çocuk utansın.
Kayınvaliden sana karşı davranışları hiç hoş değil ama boşver iyilik sizde kalsın. Bir şekilde bunların mukafatını göreceksinizdir.
Evlenirken eşlerimizin aileleriylede evleniyoruz bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…