2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
teşekkür ederiz bu faydalı bilgier için uyku saatinden feda edip bizimle ilgilendiğin için:1hug:

eşimi bekliyorum canım iş yerını yenı kapatıyor benımde canım cok sıkılmıdtı bı gezım dedım burda sızlerı gordum takıldım ıste....allah hepınızın kalbıne gore versın

merhaba arkadaşlar bende sanıırm aranıza katılacağım dr.gittim ama daha kalp atışlarını duymadık bu yüzden yazmak istememiştim ama şimdilerde tekrar gideceğiz bakalım duyacakmıyız...eğer duyarsak 20 ocakta doğacağını söyledi dr...

kıslaaaar bu soruma cevap lütfen, içinde ateş topu varmış kadar hassas olan göğüslerimin bu sabah hassasiyetinin geçmeye başladığını ve doluluğun azaldığını farkettim. <sizce bu olumsuz birşeye işaret ediyor olabilir? Sizin göğüsleriniz nasıl????Ben dokunamıyordum bile ama artık bu sabah öyle değil neye yormalıyım?

kanka geçmiş olsun hayrola yaa korkutma
inşallah bişey yoktur

baş ağrısından ölüyorum mafoldumbeniçmemekte inat ettim parol u
zor yazıyorum
Allaha emanet ol emi :asigim:

ayy kanka ne bileyim yaa dün cok korktum
birden sakatt kalcam sandım mafoldumben ayağımın üstüne basamayınca
bugün biraz daha iyi ama yarın gataya gidicem bi göstereyim
belki eserse bebişimide görmeye giderim opuyorumnanaktan

korkmana gerek yok krizalit.benimde öyleydi geçti şimdi.ama arada oluyor yine.kötüye yorcak birşey yok panik yokkk yawwwww.

normal canım
benimde öyleydi ama şimdi ağrı azaldı
bi gün ağrıyorsa 2 gün bişi yok

neyse akşam yemegi masasıyla beraber toplarsınız akşam oldu zaten:)))
dün akşam benim ailemi yemege çagırdım bu akşamda eşimin ailesini hazırlık yapıyorum bende yoruldum yaw...

Son düzenleme:
ecrin, juliet teşekkür...ben 9 aya kafayı yemeden varırsam ne ala, dedim ama ben size buldumcuk oldum ben....:)

merhaba hoş geldin biraz geç oldu ama :) seninle sat larımız aynı bende hala kalp atışalrını duymadım en son geçtiğimiz salı gittim doktora kese 15,7 mm çıkmış ortalama hergün 1-2 mm büyüyor internetten sürekli araştırıyorum karından yapılan ultrasonda 20 mm den sonra yolk kesesi görülebiliyor kalp atışları için iyi bir ultrasonda arkadaşlarım duyabileceğimi söyledi yolk kesesinin görünmesi iyiye işaret ben doktorumda değişiklik yaptım 8 haziranda özel bir doktora gideceğim Doppler ultrason ile baktırmak en güzeli seninde bilgin olsun imkanın olursa sende öle yap kalp atışını durmasan bile renkli ultrasın olduğundan kalbini görebilrisn en azından

sen keseyi görebildinmi eğer görebildiysen kese büyüklüğüne 30 ekleyip 7 ye böldüğünde en güvenilir hafta hesabını yapabiliyorsun sat a göre bazen tutmuyor geç döllenme vs den dolayı
ama bu hesaplamada 8. haftaya kadar doğru sonuç veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…