julıcım cumartesı doktora gıtcektın nasılmıs bebısın?doktoundan memnun kaldınmı?haberlerını beklıyoruz...
gunaydın guzel annelerrrrr
çook teşekkür ederim iyi dileklerini yazan arkadaşlara :))
ablam çalışıyor (öğretmen) onun dışındada bilgisayarın başında durunca bulantısı ve baş ağrısı çok
artıyor diye ben sizlerden aldığım her türlü bilgiyi ona aynen aktarıyorum ve sizlere çook teeşkkür
ediyorum...
ara sıra merak konusu olan durumları siz danışacağım inşallah... dilerim hep güzel haberler paylaşılır
bu topikte....
canım julietin bacağında ağrı varmışyasakkelime
pazartesi dr a gideceğim diyordu
benimde aradı gözlerim kankamı
hayırlısıyla gelsin bakalım:Saruboceq:
evet ya kimse yok bugün
hafta sonu tatlı gelip devammı ettilerki bugünde yatmaya
bana da çok tatlı geldi ama yatamadık maalesef gene geldik iş yerine pöffffffffffevet ya kimse yok bugün
hafta sonu tatlı gelip devammı ettilerki bugünde yatmaya
ben varım canım nasılsın
seninle tam 1 hafta var aramızdaa jjulietin bebeğide benimkinde 1 hafta büyük
bana da çok tatlı geldi ama yatamadık maalesef gene geldik iş yerine pöffffffffff
iyim kuzumm fena değil yanii hala göğsümdeki ağrı geçmedii, doktora gitmeyi bekliyorumm dört gözleee.. sen nasılsınnnvereliniortak
canım ilk keseyi görmek için vajinal usg ile baktıKızlar doktor bana aşağıdan baktımafoldumben
kalp atışlarını duymak içinde alttan bakıcakmışmafoldumben
kalp atışlarını duyarken sizin de alttan mı baktı
canım gözün aydın seninde
gönülcügüm gittim çok memnun kaldım bebişim çok saglıklıymış kalp atışlarını falan durduk..bana altan bakmadı bakıtmazdım dr. ultrasondan görsün dimi..risk yokmuş.yani.
bulantım için ilaç ve vitamin verdi.15 gün sonra 2 test yapcak..sezaryanla dogum dedi.
bi kez sezaryan olunca normal dogum olmuyomuş rahimin çatlma riski varmış öyle dedi..
hıııııııııııı bilmiyodum tatlım ben bugün juliii yok topic sakin demek bizim kız çok konuşuyodu.... :roflol:
selam kızlar
sabahtan beri doktorlardayım
gata ya ortapediye gittim
doktor röntgen cekemeyiz dedi elle muayene etti kemik yada doku zedelenmesi dedi ilaç veremem dedi bebeğe zararlı olabilir dedi bir hafta rapor verdi yatacakmısım
ee o kadar kosturmusken bebişimide görmeye gideyim dedim doktoruma gittim dedim 1 ay dayanamadım geldim oda iyi yapmıssın dedi :roflol:
kızlar yaa kocaman olmuseli ayağı yüzü kımıl kımıl dı 2 haftada ne kadar farketmiş cok sasırdım
15, gel 2li test yapalım dedi
cinsiyette 16. haftada belli olur acele etme dedi kaydirigubbakcemile3
ee sizler ne alemdesiniz
o kadar yorgunumki size haber etmeden yamıyım dedim :1hug:
kankacım:asigim:selam kızlar
doktor röntgen cekemeyiz dedi elle muayene etti kemik yada doku zedelenmesi dedi ilaç veremem dedi bebeğe zararlı olabilir dedi bir hafta rapor verdi yatacakmısım
ee o kadar kosturmusken bebişimide görmeye gideyim dedim doktoruma gittim dedim 1 ay dayanamadım geldim oda iyi yapmıssın dedi :roflol:
kızlar yaa kocaman olmuseli ayağı yüzü kımıl kımıl dı 2 haftada ne kadar farketmiş cok sasırdım
ee sizler ne alemdesiniz
hoşgeldiinnn topic sessiz kaldı yoksun dye
geçmiş olsun canım inşallah düzelir hemen
bebişinede maşallah canım ne güzzel keseler görüldü kalpler duyuldu derken
kımıldaamalrı duymaya başladık artık
inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle donatalım burayı
kankacım:asigim:
gözümüz yollarda kaldı inan burası sensiz olmuyo
çok geçmiş olsun bol bol dinlen emi kuzum
haziranın 15 inemi gideceksin ikili test için ay ne güzel bebişinide gördün kıyamam opuyorumnanaktan
kıslar folicplus ım bitmişti eşim telefonda eczanede folbiol varmış alayımmı diyor, aynısı dimii alsınmıı acilll???????
selam kızlar
ee sizler ne alemdesiniz
selam kızlar
ee sizler ne alemdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?