2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
julıcım cumartesı doktora gıtcektın nasılmıs bebısın?doktoundan memnun kaldınmı?haberlerını beklıyoruz...

gunaydın guzel annelerrrrr

gönülcügüm gittim çok memnun kaldım bebişim çok saglıklıymış kalp atışlarını falan durduk..bana altan bakmadı bakıtmazdım dr. ultrasondan görsün dimi..risk yokmuş.yani.

bulantım için ilaç ve vitamin verdi.15 gün sonra 2 test yapcak..sezaryanla dogum dedi.

bi kez sezaryan olunca normal dogum olmuyomuş rahimin çatlma riski varmış öyle dedi..

ablana selam söyle bizdenn, aklına takılan bişey varsa paylaşmaya hazırızz:teselli:

kıslarrrrrrrrrr tatlişş ocak annişleriiiiiiiiii niye konuşmuyonus bugünnnnnnnnnnnnn, sıkıldım amaaaaaaaaaaa

canım julietin bacağında ağrı varmışyasakkelime
pazartesi dr a gideceğim diyordu
benimde aradı gözlerim kankamı
hayırlısıyla gelsin bakalım:Saruboceq:

hıııııııııııı bilmiyodum tatlım ben bugün juliii yok topic sakin demek bizim kız çok konuşuyodu.... :roflol:

evet ya kimse yok bugün
hafta sonu tatlı gelip devammı ettilerki bugünde yatmaya
bana da çok tatlı geldi ama yatamadık maalesef gene geldik iş yerine pöffffffffff
ben varım canım nasılsın

iyim kuzumm fena değil yanii hala göğsümdeki ağrı geçmedii, doktora gitmeyi bekliyorumm dört gözleee.. sen nasılsınnnvereliniortak

seninle tam 1 hafta var aramızdaa jjulietin bebeğide benimkinde 1 hafta büyük

evet canım sağlıkla büyüsün inşallah hepsi
benim yarın kontrolüm var yine bakıcaz bebişe

bana evde bile zor geliyo Allah yardımcısı olan çalışanların çok zor

Kızlar doktor bana aşağıdan baktımafoldumben
kalp atışlarını duymak içinde alttan bakıcakmışmafoldumben
kalp atışlarını duyarken sizin de alttan mı baktı
canım ilk keseyi görmek için vajinal usg ile baktı
ben kalp atışlarını görmeye 7 haftalıkken gittim ozamanda üstten usg ile göründü
bi dahada alttan bakılmaz herhalde

canım gözün aydın seninde
verdiği şeyler miden için işe yaradımı
ikili teste 11. haftadamı çağırdı yani

hıııııııııııı bilmiyodum tatlım ben bugün juliii yok topic sakin demek bizim kız çok konuşuyodu.... :roflol:

evet yaa gelmedide
bende merak ettim

selam kızlar
sabahtan beri doktorlardayım
gata ya ortapediye gittim
doktor röntgen cekemeyiz dedi elle muayene etti kemik yada doku zedelenmesi dedi ilaç veremem dedi bebeğe zararlı olabilir dedi bir hafta rapor verdi yatacakmısım

ee o kadar kosturmusken bebişimide görmeye gideyim dedim doktoruma gittim dedim 1 ay dayanamadım geldim oda iyi yapmıssın dedi :roflol:
kızlar yaa kocaman olmus eli ayağı yüzü kımıl kımıl dı 2 haftada ne kadar farketmiş cok sasırdım
15, gel 2li test yapalım dedi
cinsiyette 16. haftada belli olur acele etme dedi kaydirigubbakcemile3
ee sizler ne alemdesiniz
o kadar yorgunumki size haber etmeden yamıyım dedim :1hug:

hoşgeldiinnn topic sessiz kaldı yoksun dye
geçmiş olsun canım inşallah düzelir hemen
bebişinede maşallah canım ne güzzel keseler görüldü kalpler duyuldu derken
kımıldaamalrı duymaya başladık artık
inşallah hepimiz böyle güzel haberlerle donatalım burayı

kankacım:asigim:
gözümüz yollarda kaldı inan burası sensiz olmuyo
çok geçmiş olsun bol bol dinlen emi kuzum
haziranın 15 inemi gideceksin ikili test için ay ne güzel bebişinide gördün kıyamam opuyorumnanaktan

kıslar folicplus ım bitmişti eşim telefonda eczanede folbiol varmış alayımmı diyor, aynısı dimii alsınmıı acilll???????

kızlar çok iştahım var ne yapacağım yaa...yiyorum tıka basa ama hala açııım....:))) galiba elevit açtı iştahımı...çok şükür ama bulantım olmasında yemeye razıyım...

saolun kızlar
rüzgarcım gercekten zamen cabuk geciyormus hiç bu kadar beklemiyordum görünce sok oldum kaydirigubbakcemile3

kankam 15, de gidicem
yarın tekirdağa giderim bi aksilik olmazsa
evde yanlız sıkılırım şimdi anamın yanına gideyim

kıslar folicplus ım bitmişti eşim telefonda eczanede folbiol varmış alayımmı diyor, aynısı dimii alsınmıı acilll???????

alsın canım ben aylarca ondan kullandım....1 kez alıyosun onu günde daha iyi...

onunla geçmiş olsun canım...maşşallah meleğinede..hep iyi haberlerini paylaşmak dileğimle...1 hafta yat ne güzel dinlen bol bol....

juliii noldu sana yaaa soruyom soruyom söyleyen yokk noldu sanaaa ne doku zedelenmesii noliooooooooo??? anam bebiş belirginleşmişmii aboooo, ölürüm ona yaa maaşallahhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…