2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kıslar folicplus ım bitmişti eşim telefonda eczanede folbiol varmış alayımmı diyor, aynısı dimii alsınmıı acilll???????

canım arasındaki fark ne bilmiyorum
bende folic plus kullanıyorum içerisinde calsiyumda var d vitaminide
diğerinde bunlar varmıki acep :uhm:

kankiş demek 1 hafta aramızda olamayacaksın özleyeceğim seni
ama iyi edersin git anneciğin iyi bakar sana
yani sen ikili testi 12. haftadamı yaptıracaksın
neden soruyorum dr um yıllık izne çııyomuş haziran sonu randevumu bu yüzden 1 temmuza aldım 12. haftada oluyorum ozaman da buyrunnnnnnnnn

kanka zaten 2l test 11 ile 14. hafta arası oluyor illa bi haftası yokmus
ama doktorum 12, hafta biitip gelirsen daha iyi olur dedi

hoşgeldin juli.bugun topik ölü:))bende çarşamba gitcem dr ama kafama takılıyor ben ayın 25 inden sonra yazlıga geçmeyi düşünüyorum 2 li test zamanı napcam bilmiyom yazlıgın orda özel hast.yok devlette yaparlar artık testi.dimi..

ayyy ne güzel ya bende annemi istiyorum ya

ayyy kıslar juliye nolmuş sölemiyonussss bak küsüyorumm şimdi haaasenağlama :a015:
aha da küstümm:dilcikar:

ayyy kıslar juliye nolmuş sölemiyonussss bak küsüyorumm şimdi haaasenağlama :a015:

1 ay kadar önce işyerinden bir bayan sert bir cisimle kalçasına çarpmış o zamanlar pek ağrımamış ama son bir kaç gündür çok ağrıyormuş hatta zor yürümeye başlamış,onun için gitti canım,okey

bu arada geçmiş olsun jjuliett sen olmayınca site ıpıssız oluyor,herkes suspus oluyor,yokluğunu hissettik valla,bebişini de görmüşsün ne güzel,inş. biz de o günleri görürüz,bebeğimizin hareketlerini falan,neyse sana iyi dinlenmeler,

ayy yaa tühhh geçmiş olsunnn gitti galibaa...

canım iş yerinde birisi bacağınamı kalçasınamı ne sert bir cisimle çarpmış
zaman içerisindede bacağının üstüne basamaz hale gelmiş
kuzum Allah korumuş
işte böylebuyrunnnnnnnnn

midem ağrıyo hep kızlar midemden şikayetçiyim çok mafoldumben mafoldumben
ne zaman geçecekki acep :çok üzgünüm:
adam benden bıkmadan
herşeyi o yapıyo evde:1closedeyes:

canım iş yerinde birisi bacağınamı kalçasınamı ne sert bir cisimle çarpmış
zaman içerisindede bacağının üstüne basamaz hale gelmiş
kuzum Allah korumuş
işte böylebuyrunnnnnnnnn

ayy allah esirgesin görünmez kazalardan korusun inşallah boş bulunmuştur tabii zedelenmiştir, inşallah geçer yaaa

kızlar kızlar neler yapıorsunuz? maşallah bugün herkes çok sessiz julinin olmadığı belli çook çok geçmiş olsun juli.

Arkadaşlar ben aniden acıkınca aniden halsizleşiyorum ve uyku bastırıyor. Bu arada midem ben burdayım diyerek bulanmaya niyetleniyor ama tam değil. Sonra bişeyler yiyorum ve 20 dakika içinde turp gibi oluyorum. Ama sık acıkmak zor oluyor, bişeyler yemek çok zamanımı alıyor.
Sizin mideniz ve halsizliğiniz yada açlık durumunuz nasıl? Bendemi bir tuhaflık var nedir?
Ve bu şikayetim ne kadar sürer sizce?
Cevaplarınızı yarın okurum artık, bu günlerde çok durgunsunuz.

kızlar kızlar neler yapıorsunuz? maşallah bugün herkes çok sessiz julinin olmadığı belli çook çok geçmiş olsun juli.

saol canım benim

doktorunla görüşürsün canım acileyeti varmı diye
belki 3lü ister sonra o yine usg den bas popo mesafesini ölçer
doktor ölçtü hersey yolunda dedi

küsme canım benim kaseyi devirdim accuk :roflol:

ne kaldı kızım baslar artık ufak ufak

ayyy ne güzel ya bende annemi istiyorum ya

insallah canım bende hemen gidemicem şimdi işyeri zaten surat yapcak bide tekirdağ gittiğimi duyarlarsa problem olur dedi eşim biraz bekliyim öyle giderim artık:CüvCüv: senin annende uzaktamı yoksa :çok üzgünüm:

görmedik juliniz carsamba yine doktora gidecek hihoyyyt
gatada arkadasım kadın doğumcu ile konustu muayene ederim demiş
bakalım doğum falan yaptırıyormu onları konusucam olursa süper olur bugün gataya gittim bayıldımvereliniortak

yaa kızlar halisünasyon mu bilmiyorum ama ben bugün bebişimi hissettim elimi biraz bastırdım dıkdıkdık atıyordu cok hızlı hatta eşime bile dinlettim koydu elini oda hissetti cok hızlı attıyo dedi
acaba bizmi atıyoz bilmiyom :roflol:

kanka benim karnımda öyle kalp atışı gibi hızlı atıyo
hissetmek değil bence psikolojik zemuszemus

ank canım sen Ankaradasın değilmi
hangi hastaneye gidiyosun
mideyi boş bırakmamak gerekiyo ya ondan olabilir
gerçi benim heran ağrı mevcut

kankam mide ağrın yemekten sonramı oluyor
benim öyle oluyordu ama gecti
sabır canım gececek merak etme

kankam mide ağrın yemekten sonramı oluyor
benim öyle oluyordu ama gecti
sabır canım gececek merak etme

inşallah canım benim inşallah
gerçi bebeişler için herşey mübah ama
kendine yeni hastane buldun demek
hayırlısı olsun senin için bakalım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…