alsın canım ben aylarca ondan kullandım....1 kez alıyosun onu günde daha iyi...
kıslar folicplus ım bitmişti eşim telefonda eczanede folbiol varmış alayımmı diyor, aynısı dimii alsınmıı acilll???????
saolun kızlar
rüzgarcım gercekten zamen cabuk geciyormus hiç bu kadar beklemiyordum görünce sok oldum kaydirigubbakcemile3
kankam 15, de gidicem
yarın tekirdağa giderim bi aksilik olmazsa
evde yanlız sıkılırım şimdi anamın yanına gideyim
saolun kızlar
rüzgarcım gercekten zamen cabuk geciyormus hiç bu kadar beklemiyordum görünce sok oldum kaydirigubbakcemile3
kankam 15, de gidicem
yarın tekirdağa giderim bi aksilik olmazsa
evde yanlız sıkılırım şimdi anamın yanına gideyim
ayyy kıslar juliye nolmuş sölemiyonussss bak küsüyorumm şimdi haaasenağlama :a015:
aha da küstümm:dilcikar:
1 ay kadar önce işyerinden bir bayan sert bir cisimle kalçasına çarpmış o zamanlar pek ağrımamış ama son bir kaç gündür çok ağrıyormuş hatta zor yürümeye başlamış,onun için gitti canım,okey
bu arada geçmiş olsun jjuliett sen olmayınca site ıpıssız oluyor,herkes suspus oluyor,yokluğunu hissettik valla,bebişini de görmüşsün ne güzel,inş. biz de o günleri görürüz,bebeğimizin hareketlerini falan,neyse sana iyi dinlenmeler,
ayyy kıslar juliye nolmuş sölemiyonussss bak küsüyorumm şimdi haaasenağlama :a015:
canım iş yerinde birisi bacağınamı kalçasınamı ne sert bir cisimle çarpmış
zaman içerisindede bacağının üstüne basamaz hale gelmiş
kuzum Allah korumuş
işte böylebuyrunnnnnnnnn
kızlar kızlar neler yapıorsunuz? maşallah bugün herkes çok sessiz julinin olmadığı belli çook çok geçmiş olsun juli.
hoşgeldin juli.bugun topik ölü:))bende çarşamba gitcem dr ama kafama takılıyor ben ayın 25 inden sonra yazlıga geçmeyi düşünüyorum 2 li test zamanı napcam bilmiyom yazlıgın orda özel hast.yok devlette yaparlar artık testi.dimi..
1 ay kadar önce işyerinden bir bayan sert bir cisimle kalçasına çarpmış o zamanlar pek ağrımamış ama son bir kaç gündür çok ağrıyormuş hatta zor yürümeye başlamış,onun için gitti canım,okey
bu arada geçmiş olsun jjuliett sen olmayınca site ıpıssız oluyor,herkes suspus oluyor,yokluğunu hissettik valla,bebişini de görmüşsün ne güzel,inş. biz de o günleri görürüz,bebeğimizin hareketlerini falan,neyse sana iyi dinlenmeler,
ayyy ne güzel ya bende annemi istiyorum ya
kankam mide ağrın yemekten sonramı oluyor
benim öyle oluyordu ama gecti
sabır canım gececek merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?