2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
arasıra hani bazı anne adayları göbişlerinin fotolarını çekmişler ya cicilerini giyip onlara bakıyorum.ya çok şirinler. bizim göbişler çıkınca biz de koyalımmm

arkadaşlar benden dr kan tahlili idrar tahlili filan hiç istemedi.bugün tekrar dr a gittim.sormayı da unuttum.neden istemediğini.sizce istemesi gerekmezmiydi?

bilirim onun nasıl bişey olduğunu açmsın derler hayır tokum dersin ama 1 dk sonra miden kazınır birden.
canım ben çok sık yediğimde acıktığımda az birşey atıştırıp geçiriyorum ama birazda o an doyasıya yemeyi deniycem bakalım öyle nasıl olacak günde 10 öğün yiyorum neredeyse

çanakkalede canım
o bebeğe giden bi damar kızlar arkadaşım 19. haftadaydı bebek tekmelesin diye beklerken hissettik sonra doktora gidince sordu bebeğe giden bi damarmıymış öyle bişey dedi tam öğrenirim ne olduğunu
aynı yerdenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama sağ kasıkta gibi göbeğin 6 parmak aşağısı
sizden istedimi tahlil?biriniz cevap yazsın ya

canım söyle gidince ben hiçbi tahlil yaptırmadım diye
genelde kalbini duyunca istiyolar sen onuda duymuşsun
son 6 aydaa yaptırdığın tahlil varsa onlarıda götür canım
bazı dokotrlarda ikiliyle beraber bakıyolarmış herşeye

canım ben devlet hastanesine gittiğimde kan testini görünce o testleri de yapalım gelmişken dedi. işte açlık kan şekeri idrar elisa gibi bi sürü şeye bakıyolar. sen söle yapr heralde.

aynen bendede oluyo harfiyen diyebilirim 1 haftadır böyle bakalım nolcak

canım öncelikle gözün aydın
dr burdaki arkadaşların çoğundan çeşitli tahliller istedi
benden istemedi sebebi ise ben dr uma daha öncedn gittiğim aşılama hatta tüp bebk yaptıracağım için bende kızamıkçık kan sayımı gibi testleri istamişti
ya ondan
yada bi arkadaşımın dediği gibi bazı dr lar ikili testle istiyomuş politikasıda olabilir
senden istemedimi
canını sıkmayerimseniben

herkese günaydın
çok mu erken ya kimse yok ortada

günaydın canım
aslında erken ben en aşşağı 10 a kadar uyuyodum hergün
ama kardeşimi bekliyorum gelip beni alıp annemelere götürecek

sen çalışıyomusun
hayırdır bu erkenlik bakiimbuyrunnnnnnnnn

Rüzgar canım sen Ankarada mı oturuyosun :uhm:
ben Ankaradayım

yok canım çalışmıyorum
sabah eşim gidiyo onunla uyanıyorum sonra kalıyorum böyle

Slm Kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama sat tarihimi hatırlamıyorum sizin içinizde bana emsal olanlar varsa sat tarihimin ne zaman olabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Slm Kızlar ben 8 haftalık hamileyim ama sat tarihimi hatırlamıyorum sizin içinizde bana emsal olanlar varsa sat tarihimin ne zaman olabileceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?

hiç hatırlamıyomusun canım tahmini olarak ne olabilir
doktora gittinmi tahlil falan ne zaman yaptırdın kaç çıktı
doktora gittinmi ne zaman ultrasonda tam kaç günlük yazıyo
doktor doğum tarihi olarak bişey dedimi

cnm bizde 8 haftalıgız sat tarihimiz 5 nisan umarım yardımcı olur:):CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…