günaydın hanımlar...
bu sabah farkettim ki benim yüzümde lekelenme başladı...is gibi...hafif koyulaşma şeklinde...
daha erken değilmi yaaa...
heheeee...sanırsam kızım olacakk...kız bebek yaparmış...
hiç hatırlamıyomusun canım tahmini olarak ne olabilir
doktora gittinmi tahlil falan ne zaman yaptırdın kaç çıktı
doktora gittinmi ne zaman ultrasonda tam kaç günlük yazıyo
doktor doğum tarihi olarak bişey dedimi
Kızlar ben yeni doğum yaptım daha ve doğumdan sonra adet düzenim değişti bir öncekini net hatırlıyorum ama nisan ayı beynim o kadar silik ki oldum mu olmadım mı ne zaman oldum bilemiyorum test sonuçlarım evde şuan işteyim yarın tarih ve bhcg mi net söyleyebilirim ama hatırladığım iki hafta önce gittim ve 6 haftalıktı...
Melankolcüm çok tşk ederim....
Kızlar ben yeni doğum yaptım daha ve doğumdan sonra adet düzenim değişti bir öncekini net hatırlıyorum ama nisan ayı beynim o kadar silik ki oldum mu olmadım mı ne zaman oldum bilemiyorum test sonuçlarım evde şuan işteyim yarın tarih ve bhcg mi net söyleyebilirim ama hatırladığım iki hafta önce gittim ve 6 haftalıktı...
Melankolcüm çok tşk ederim....
anladım canım vallahi ben öyle biliyodum bizede yeni bilgi olmuş oldu temkinli olalım demi ama gerçi aşılamayka hamile kaldım ben ama biliyosun istenmediği zaman bebek daha kolay geliyo :)
günaydın kızlar ben 6+1 de dotora gittim yolk kesesi vardı yanındada cok minik bi beyaz bişey vardı.ben kalp atışını görmeye gitmiştim sizler ne zaman gördünüz
merhaba kızlar
benide listeye eklermisiniz
26 yaşındayım
sat 22 Nisan
doğum tarihi 27 ocak olacak gibi
ilk hamileliğim keseyi gördük 10 haziranda gidicem tekrar
ve 47 kilo yum sanırım en zayıf benim :)
gönülcügüm gittim çok memnun kaldım bebişim çok saglıklıymış kalp atışlarını falan durduk..bana altan bakmadı bakıtmazdım dr. ultrasondan görsün dimi..risk yokmuş.yani.
bulantım için ilaç ve vitamin verdi.15 gün sonra 2 test yapcak..sezaryanla dogum dedi.
bi kez sezaryan olunca normal dogum olmuyomuş rahimin çatlma riski varmış öyle dedi..
günaydın kızlar ben 6+1 de dotora gittim yolk kesesi vardı yanındada cok minik bi beyaz bişey vardı.ben kalp atışını görmeye gitmiştim sizler ne zaman gördünüz
gunaydınnnn kızlarrr.
canım ben 6+4 de kalp atısını duydum.bir dahaki gıttıgınde sende duyarsın.ne zamn gıdeceksın?cunku 1 gun bıle cok onemlı farklılıklar olmasına sebep oluyor..
ayy kızlar bişe soracm size cuma günü degerim 541 çıkmıştı kese için dr bugün yada yarından için çagırmıştı ben görünme zdiye gitmedim sizce ne zman gitmeliyim kese için karından görebilmek istiyorum alttan muayenelerde eşleri yanına almıyo da eşimde görsün istiyorum da
ayy kızlar bişe soracm size cuma günü degerim 541 çıkmıştı kese için dr bugün yada yarından için çagırmıştı ben görünme zdiye gitmedim sizce ne zman gitmeliyim kese için karından görebilmek istiyorum alttan muayenelerde eşleri yanına almıyo da eşimde görsün istiyorum da