2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
julişim ya çok üzüldüm geçmiş olsun çok üzüldüm...buyrunnnnnnnnn

seni dört gözle bekleyeceğiz canım......

hadi annenin yanına git gel bekliyoruz öptümmmmmmm seni.....
:a015:

günaydın hanımlar...
bu sabah farkettim ki benim yüzümde lekelenme başladı...is gibi...hafif koyulaşma şeklinde...
daha erken değilmi yaaa...
heheeee...sanırsam kızım olacakk...kız bebek yaparmış...

cnm bizde 8 haftalıgız sat tarihimiz 5 nisan umarım yardımcı olur:):CüvCüv:

Kızlar ben yeni doğum yaptım daha ve doğumdan sonra adet düzenim değişti bir öncekini net hatırlıyorum ama nisan ayı beynim o kadar silik ki oldum mu olmadım mı ne zaman oldum bilemiyorum test sonuçlarım evde şuan işteyim yarın tarih ve bhcg mi net söyleyebilirim ama hatırladığım iki hafta önce gittim ve 6 haftalıktı...
Melankolcüm çok tşk ederim....

canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah ama doğumdna hemen sonra hamile kalınıyomu ya yani süt koruyo en azından diye biliyorum ben ama

Canım bebeğim 8 aylık ben emzirmiyordum ama sütün korumadığını da iyi biliyorum ve hemen kalınabilniyor daha da kolay oluyor....

anladım canım vallahi ben öyle biliyodum bizede yeni bilgi olmuş oldu temkinli olalım demi ama gerçi aşılamayka hamile kaldım ben ama biliyosun istenmediği zaman bebek daha kolay geliyo :)

günaydın kızlar ben 6+1 de dotora gittim yolk kesesi vardı yanındada cok minik bi beyaz bişey vardı.ben kalp atışını görmeye gitmiştim sizler ne zaman gördünüz

merhaba kızlar
benide listeye eklermisiniz
26 yaşındayım
sat 22 Nisan
doğum tarihi 27 ocak olacak gibi
ilk hamileliğim keseyi gördük 10 haziranda gidicem tekrar
ve 47 kilo yum sanırım en zayıf benim :)

Son düzenleme:

gözun aydın canım.cok sevındım:teytey:....bende hazıran 24 te gıtcem 2 li test için...

günaydın kızlar ben 6+1 de dotora gittim yolk kesesi vardı yanındada cok minik bi beyaz bişey vardı.ben kalp atışını görmeye gitmiştim sizler ne zaman gördünüz

gunaydınnnn kızlarrr.
canım ben 6+4 de kalp atısını duydum.bir dahaki gıttıgınde sende duyarsın.ne zamn gıdeceksın?cunku 1 gun bıle cok onemlı farklılıklar olmasına sebep oluyor..

ayy kızlar bişe soracm size cuma günü degerim 541 çıkmıştı kese için dr bugün yada yarından için çagırmıştı ben görünme zdiye gitmedim sizce ne zman gitmeliyim kese için karından görebilmek istiyorum alttan muayenelerde eşleri yanına almıyo da eşimde görsün istiyorum da

günaydın kızlar. gönülcüm hadi bakalım hayırlı haberlerle gelelim.kaydirigubbakcemile3

4+4 sun galıba.1 hafta snra gıttıgınde tahmınım karından gorebılırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…