ayyy.. canım aynı merak bende de var... bende cumartesi göreceğim inşallah.....o güne kadar meraktan ölmezsem... çok korkuyorum boş gebelik olur diye....:Saruboceq:
canım sakın korkma valla bende bu haftaya kadar hep korktum dış gebelikmi diye ama dış gebelik çokkkkkkkkk aşırı şiddetli ağrılar oluyomuş heel bu 6. hafta çünkü tüpte büyürse çok ağrı yapar öyle şiddetli ağrılarınız yoksa sakın şüphe etmeyin bende çok kortum ama şükür dün hem kalp atışını hem kendini gördüm allahım sizlerede nasip eder inşallah
merhabalar kızlarr
nasılsınız bakalım kızlar benim kullanıcı adımı düzeltebilir misiniz birde ben 18 mayısta keseciği gördüm
30 mayısta da kalp atışlarını
temmuz 6 da da hem kontroller hemde testlerimiz var:)))değiştirebilirseniz sevinirim
bu arada kızlar kasıklarında batma agrısı artan var mı benim agrılarım arttı birde arada bir
kramlar giriyor normal mi acaba:)))
ndkcim doktor bi dünya test istemişti enfeksiyon aıds kan idrar tsh lar falan vardı
benide haftaya cuma günü cağırdı dün yapmadı erken dedi doktor
bakalım haftaya cuma izin almam cooooook zor bana asla izin vermezler :1no2:
ndkcim doktor bi dünya test istemişti enfeksiyon aıds kan idrar tsh lar falan vardı
benide haftaya cuma günü cağırdı dün yapmadı erken dedi doktor
bakalım haftaya cuma izin almam cooooook zor bana asla izin vermezler :1no2:
kızlaaaaar bebiişimi gördüm sabah, 1,5 cm. olmuş. Kalp atışlarını da dinletti dr. gümbür gümbür! gerçekten çok güzel bir duyguymuş yaaaa...muhteşem ve gerçekten mucize!
kıslar medicalpark fatih, göztepedeki ile aynı kuruluşa ait değil mi?Peki ben bu sabah emekli sandığı çalışanı olmama rağmen neden 50 tl fark ödedim acaba...12 tl den bahsediyor arkadaşlar...????
tabrik ederim canımalkisalkisalkis
ben geçen haftaya kadar folik kullanıyodum ama geçen hafta doktorum elevit verdi,multivitamin sanırım,ve foliği bıraktırdı,elevitin içinde varmış folik.
kıslar medicalpark fatih, göztepedeki ile aynı kuruluşa ait değil mi?Peki ben bu sabah emekli sandığı çalışanı olmama rağmen neden 50 tl fark ödedim acaba...12 tl den bahsediyor arkadaşlar...????
evet canım ya
ben de cumartesi gidicem, 60 tl imiş....
daha önce hizmet hastanesine gidiyodum, 27 idi, şimdi 17 yapmışlar, medical park çok pahalı gerçekten...:bbo:
merhaba güzel annişlerim opuyorumnanaktan
ben iki gündür annemdeydim
çok mide ağrım var yemek bile yiyemiyorum annem baktı yedirdi :asigim:
sizler nasılsınız vereliniortak
yeni gelen arkadaşlar sağlıklı hamilelikler diliyorum inşallah :Saruboceq: