2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ndk cım gözün aydı
ecrin testler hemen gösteriliyor yakınsa sende git gösterr

"ndk ve sweetbaby"canlarım tebrik ederim,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin

:Saruboceq:

ayyy.. canım aynı merak bende de var... bende cumartesi göreceğim inşallah.....o güne kadar meraktan ölmezsem... çok korkuyorum boş gebelik olur diye....:Saruboceq:

canım sakın korkma valla bende bu haftaya kadar hep korktum dış gebelikmi diye ama dış gebelik çokkkkkkkkk aşırı şiddetli ağrılar oluyomuş heel bu 6. hafta çünkü tüpte büyürse çok ağrı yapar öyle şiddetli ağrılarınız yoksa sakın şüphe etmeyin bende çok kortum ama şükür dün hem kalp atışını hem kendini gördüm allahım sizlerede nasip eder inşallah

tebrik ederim canım,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinhihoyyyt

sweetbaby senide tebrik ederim canım a.s.

ndkcim doktor bi dünya test istemişti enfeksiyon aıds kan idrar tsh lar falan vardı
benide haftaya cuma günü cağırdı dün yapmadı erken dedi doktor
bakalım haftaya cuma izin almam cooooook zor bana asla izin vermezler :1no2:

bende bugun kalp atışını gördüm folik plustan başka bi vitamin kan ilacı kullanan varmı aranızda

bende bugun kalp atışını gördüm folik plustan başka bi vitamin kan ilacı kullanan varmı aranızda
gözün aydın bitaneciğim
canım ben sadece folic pluc kullanıyorum
şimdilik başka bişey vermediturkbayragi
sen kullanıyomusun

bende hala folik asit kullanyom
doktor bi vitamin bide demir yazdı
folik bitsin öyle kullan dedi bidaha doğuma kadar bunları kullanacakmısım

canımcım verirler yaa, kontrol sonuçta kan vercem falan dersin, nasıldı bebişinn kolları bacakları çıkmışmıııalkisalkisalkis

kızlaaaaar bebiişimi gördüm sabah, 1,5 cm. olmuş. Kalp atışlarını da dinletti dr. gümbür gümbür! gerçekten çok güzel bir duyguymuş yaaaa...muhteşem ve gerçekten mucize!

canım çok sevindim. ben folic plus hiç kullanmadım. benim doktorum bana hep elevit verdi. onu kullanıyorum. bir çok vitamini kapsıyor

kıslar medicalpark fatih, göztepedeki ile aynı kuruluşa ait değil mi?Peki ben bu sabah emekli sandığı çalışanı olmama rağmen neden 50 tl fark ödedim acaba...12 tl den bahsediyor arkadaşlar...????

tabrik ederim canımalkisalkisalkis
ben geçen haftaya kadar folik kullanıyodum ama geçen hafta doktorum elevit verdi,multivitamin sanırım,ve foliği bıraktırdı,elevitin içinde varmış folik.

kıslar medicalpark fatih, göztepedeki ile aynı kuruluşa ait değil mi?Peki ben bu sabah emekli sandığı çalışanı olmama rağmen neden 50 tl fark ödedim acaba...12 tl den bahsediyor arkadaşlar...????

evet canım ya
ben de cumartesi gidicem, 60 tl imiş....
daha önce hizmet hastanesine gidiyodum, 27 idi, şimdi 17 yapmışlar, medical park çok pahalı gerçekten...:bbo:

Geçmiş olsun canım.a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…