2010 ocak anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz???

69la hamile kaldım
80le doğuma gittim
doğumda 3kilo gitmiş
bugünde 1aylık olduk kilom 70 eski halime geri döndüm iştahım çok yok doğumdan sonra kalmadı pek birde çok su içiyorum onunda çok faydası oldu

58 ile hamile kaldım. 72,5 ile doğuma girdim.
hastahaneden çıkınca, sadece 3 kg vermiştim.
ancak 1 hafta sonra, 74 kg oldum... diyetten çıkınca, birden kendimi şaşırıp çok yedim sanırım. şiştim de şiştim 1 hafta içinde.
şimdi 27. günümüzdeyiz. 66 kg olmuşum. ama göbek duruyor olduğu gibi, neremden vermişim o kiloları bilemedim..

napçaz bu göbüşleriiii?

bu sabah tarıya bi çıktım ibre 59u gösteriyor
çok mu hızlı kilo veriyorum ben çok su içiyorum öyle abur cubur tatlı falan yemiyorum
bu hızla geçtim doğum öncesi kiloyu ben evlilik kiloma dönecem 53e

aman maşallah de :)

bak bana, abur cubur sürekli elimde. nerde tatlı, nerde şekerli şeyler.. orda ben :)
vermek bi tarafa, almıyım diye bakıyorum ben.

65le hamile kaldım 83le doğuma girdim..şimdi 67kiloyum..inşallah daha da veririm.şimdilik bişey yapmıyorum ama çok su içiyorum..biraz daha geçsin spora başlayacam bakalım..evlendiğimde 51kiloydum..hedefim 55e falan düşmek..hamile kalmadan nasılsa hamile kalıcam diyodum ama şimdi öle bi bahanemde yok:roflol:

hoya sana sinir oluyorum :dilcikar:
benim hala 20 kilom duruyor
ühüüüüüüüüüüüüü ühüüüüüüüüüüüüüüüüü

ben de hoya ya sinir oldum julii
gidip dövelim yok yok gidip zorla en kalorili şeyleri yedirelim

hoya sınırımı bozma
9 kılo vermem lazım en az
kızlar dovme tımıne katılabılırmıyım

tahin pekmezi ben hergün kendi ağzıma döküyom kimse zorlamıyo valla cokacimcoook
şu dövme timi yola çıkmışken önce gelip beni dövüp elimden alsınlar şu tahin pekmezi sonra hoyaya olmazsa beraber gideriz
bu arada 10 kilo fazlam var :a015:

dün akşam 53,9'u gördüm
bu sabah kıyafetli 54,0'dım
sanırım 53,5'e düştüm
kayınvalide etkisiyle hızlı zayıfladım bu hafta
kaldı 5 kilo
aslında hedefim evlendiğim kiloya dönmek onun için 8 kilo vermeliyim

scedde :mymeka: sanada buraya girmeyi yasaklıyorum
ben hala 73 üm.
ne ileri ne geri
cıldırıceğimmmm

scedde :mymeka: sanada buraya girmeyi yasaklıyorum
ben hala 73 üm.
ne ileri ne geri
cıldırıceğimmmm

canım ilk 6 ay bende öleydim ne ileri ne geri,çakılmıştım aynı kiloya.6 aydan sonra 3 kilo attım,sen de verceksin ben inanıyorum sana...

Back
X