2010 ocak anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz???

aynen öyle.
yaşım 25-28 iken falan çok kolaydı kilo vermek. azıcık yürüyordum evimle ofisim arasında (6-7 dakika), azıcık da az yiyordum... hatta sadece tatlıyı keserek veriyordum kısa sürede bisürü kilo.
şimdi 30 oldum, doğurdum.. kaldı kilolar üstümde, gitmiyorlar bi

ama moral bozmak yok vereceğiz elbet biz de...tek dezavantajımız emziriyoruz ve bebekten kısamayız..ben diyet yapamıyorum zaten, normalde tık diye diyete girp boğazını kesebilen ben son iki gündür en azından dikkat edeyim dedimi elim ayağım titredi gözlerim karardı falan...nasıl olacak bilmiyorum, her an yiyesim var yemezsem öyle oluyorum işte boshayallersmile

özge face de senin için güncelliyorum

amanın amanın, çok makbule geçer valla :)

ama moral bozmak yok vereceğiz elbet biz de...tek dezavantajımız emziriyoruz ve bebekten kısamayız..ben diyet yapamıyorum zaten, normalde tık diye diyete girp boğazını kesebilen ben son iki gündür en azından dikkat edeyim dedimi elim ayağım titredi gözlerim karardı falan...nasıl olacak bilmiyorum, her an yiyesim var yemezsem öyle oluyorum işte boshayallersmile

aman diyim, emzirirken diyet yapma sakın, bebeğin beslenmesine engel olursun.. aman aman..
emzirme işi bitince (ki inşallah uzun uzun sürer), bakıcaz diyete miyete :)

Ben doguma giderken 77 kiloydum bu gün itibariyle 60 kiloyu gördüm.3-4 kilo daha verebilirsem iyi olacak eski halime dönmüs olurum ama süt gider diye korkuyorum artik ne zaman giderse gitsinler
Pinar sütün reklami var ya annem 27 yasinda ben 1 gibi bizde her hafta cetele tutuyoruz anne 60 kilo matteo 5 kilo :))))
Bol su icin kizlar spordan daha kolay kilo ver

anam ne edem yaa kilo veririk sinir bozarık vermeyiz sinirim bozulur oyy
beyim gıziyii çok ekmek yersem vermezmişim şişömanlamamı mı istiyi ne tombişken de zayıfla diyidi çok uyuz yav

gidiyom beee tamam ayrıcana sced aynı kilodayız sen ebru şallı olacam diyosan o başka gitmeden lafımı da soktom gidebülürüm heheyyyyytkaydirigubbakcemile4

ben de böyle gelürüm kümse tanuyamaz:1ninca:

dağılın leynnn :mymeka:
hala aynıyım
gram oynamadım zatii
sinirlerim bozuk
:mymeka:
sced hoya hadeee baska tpiğe kaydirigubbakcemile

ebru şallı olcem gızım ben
34 bedene incem tekrar
kararlıyım
haftasonu kotondan kıyafet aldım 38 beden ama belini daralttırdım
1,5 beden zayıflamam lazım

hoyayla sced'i birbirine bağlayıp boğaz köprüsünden aşağı sallandıralım :dilcikar:

bu eyleme destek kuvvet olarak seve seve katılabilirim :D

Ben de gelcem ben deeeee :)))))

dağılın leynnn :mymeka:
hala aynıyım
gram oynamadım zatii
sinirlerim bozuk
:mymeka:
sced hoya hadeee baska tpiğe kaydirigubbakcemile

höyyt hepünüzü birbitrinize bağlar bı yuvarların görürsünüz allahıma zayıfın emme güçlüyün he bheguclubacismile

tutku sen kaç kilo verdin
öğretmenimide katın o sallaacaklara

bigün buraya 15 klo verdinm yazabilecekmiyim acaba

Back
X