2010 ocak anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz???

Ayseda

Alperen pamuk oğlum benim
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
940
0
96
Ankara
2010 ocak anneleri dogum yapmış anneler kaç kilo verdiniz dogum sonrası..

ben 82 idim..şişim le beraber..
73 .düşmüşüm.. emzirme dönemin alacagımı biliyorum ama sonra veririz..

Şimdiden kiloya takılmayın bence..
Ben 6 aylıkken rejim sevdasına sütümün gitmesine neden oldum.En büyük vicdan azabımdır..mafoldumben
Emin olun 8.9.aydan sonra siz bir şey yapmasanızda gidiyor kilolar..
Çok yenisiniz şu an..
Bu arada bende 82yle doğuma girmiştim.74le hamile kalmıştım.
Doğumdan çıktığımda 72ydim.akannehir
Sonra sütüm olsun diye yedim yedim 78e çıktım..:1ninca:
6.ayda bir rejime girdim 9 kilo filan vermiştim 69 olmuştum.ama şişlik olduğu için tabi top gibi görünümüm devam ediyordu..
Rejimden sıkılıp tekrar yedim nerdeyse 2 haftada 75-76 olmuştum..kafamçokkarıştı
Ve son 1-2 aydır çok dikkat etmiyorum,yiceklerimi yiyorum.Zaten çocukla ilgilenmekten çok da fırsatım olmuyor akşamdan akşama yada öğlenleri kardeşimle yemeğe çıkarsak yiyorum..67-68 arasıyım..
Tüm şişlerim indi..
Demem o ki;siz yiyin bol bol.Sütünüz yarasın bebeğinize.
Allah bağışlasın bu arada evladınızı:Saruboceq:

amin canım hepimiz evlatlarını allah
bagıslasın ben hızlı kilo vermişim
o yüzden böyle bir başlık açtım..
süt yapıcı şeyler yiyorum zaten umarım hepimizin sütü bol olur....ve rejim yapmam zaten imkansız

ben 52 ile hamile kaldım 68 ile doğuma girdim doğumdan eve geldiğimde 63 olmuştum hiç rejim yapmıyorum sütüm kesilmesin diye bol bol yiyorum ama kilo kendisi gidiyo bu sabah tartıldım 59 olmuştum 1 haftalığım şuan 55e kadar inmek istiyorum daha fazla verip eski kiloma dönmek istemiyorum ama dönücem galiba yalnız daha göbeğim toplamadı kendini malum sezeryan oldum ya saramıyorum da

ben 48le hamile kalmıştım doğuma kaçla gittim bilmiyorum tahminen 65 eve geldiğimde 59 dum şu an 57yim. benim kilolar neden gitmiyor ya, 2 hafta oldu hala veremiorum rejim de yapamıyorum sütüm giderse diye, nasıl olcak bu iş bilmem çok feci kilo takıntım vardır hayatım boyunca 50yi bile görmemiştim

valla maşallah kızlar..
ben 58 ile hamile kaldım. boyuma göre, zaten top gibiydim açıkçası.
şu anda 35+0 haftamdayım, 71 kg oldum bile.. 13 kg almışım velhasıl... hayırlısıyla daha fazla almadan doğurabilsem keşke...

ben son 1 yıl içinde.... toplamda 21 kg almışım gibi görünüyor... 49 kg ile evlendim geçen kasımda... nisanda 58 olmuştum... şimdi 71 olmuşum....
offfff
nasıl vericem ben bu kiloları hiç bilemiyorumki..

ben 48le hamile kalmıştım doğuma kaçla gittim bilmiyorum tahminen 65 eve geldiğimde 59 dum şu an 57yim. benim kilolar neden gitmiyor ya, 2 hafta oldu hala veremiorum rejim de yapamıyorum sütüm giderse diye, nasıl olcak bu iş bilmem çok feci kilo takıntım vardır hayatım boyunca 50yi bile görmemiştim

aynen, ben evlenene kadar 50 kilo olmamıştım desem yeridir.
sonra 2 kez hamile kaldım, 2 kez düşük yaptım.. onlardan sonra nasıl olduysam birden 58 oluvermiştim.
henüz doğurmadan başladım kara kara düşünmeye... ben bunca kiloyu nasıl vericem diye :)

ben diyetisyen kontrolünde emzirmeyi düşünüyorum açıkçası...

82 ile hamile kaldım. 95 civarı ile doğurdum.
doğumdan 15 gün sonra 82'ye inmiştim. halen aynıyım.

60 kilo ile başladım. Toplam 16 kilo aldım. ılk 10 gün korkumdan tartılmadım. 10. günde tartıldığımda 11 kilo vermiştim. Şu an 65'im yani.

Kesinlikle kilolara takılmamak gerektiğine ben de inanıyorum. Yalnız süt olsun diye de hamur işi falan yemeye gerek yok zaten. Bol sıvı, yeşillik. Onun dışında proteini de ihmal etmememiz gerekiyor malum. Sütün kalitesi açısından. Bu şekilde bir beslenmeyle kilo da almayız bence. Zira emzirirken karın kaslarımın kasılmasını hissedebiliyorum... Yeter ki bebişlerimiz güzel beslensin, nasılsa verilir kilolar...

60 kilo ile başladım. Toplam 16 kilo aldım. İlk 10 gün korkumdan tartılmadım. 10. günde tartıldığımda 11 kilo vermiştim. Şu an 65'im yani.

Kesinlikle kilolara takılmamak gerektiğine ben de inanıyorum. Yalnız süt olsun diye de hamur işi falan yemeye gerek yok zaten. Bol sıvı, yeşillik. Onun dışında proteini de ihmal etmememiz gerekiyor malum. Sütün kalitesi açısından. Bu şekilde bir beslenmeyle kilo da almayız bence. Zira emzirirken karın kaslarımın kasılmasını hissedebiliyorum... Yeter ki bebişlerimiz güzel beslensin, nasılsa verilir kilolar...

oh maşallah..
haklısın, her şey bebeler için.. onlar iyi olsunlar, iyi beslensinler..
valla ben hiç önemli dğeilim... her şeyim benim kızım. bi doğsun, ben neler yediricem kuzuma :)
şimdi şekerimiz var malum, yediremiyorum.

60 la hamile kaldım 80 le doğuma girdim..doğumdan bir hafta sonra 69 dum..şu anda bilmiyorum belki almışımdır..2 ay sonra tekrar platese başlıcam inşallah veririm hepsini

84,9 la doğuma girdim
dün 73,6 idim
gidecek insallah hepsi

82 ile hamile kaldım. 95 civarı ile doğurdum.
doğumdan 15 gün sonra 82'ye inmiştim. halen aynıyım.

60 kilo ile başladım. Toplam 16 kilo aldım. İlk 10 gün korkumdan tartılmadım. 10. günde tartıldığımda 11 kilo vermiştim. Şu an 65'im yani.

60 la hamile kaldım 80 le doğuma girdim..doğumdan bir hafta sonra 69 dum..şu anda bilmiyorum belki almışımdır..2 ay sonra tekrar platese başlıcam inşallah veririm hepsini

kızlar maşallah siz çok hızlı kilo vermişsiniz korkmaya başladım walla benimkiler kalıcı mı olacak diye, ben düzenli beslenmiyorum ondan mı veremedim fazla acaba? hamur işi falan da yemiyorum ama offffffffffffff nasıl gidecek bu kilolar

58 le hamile kaldım
75le doğuma gittim
şimdi 11 gün oldu
sabah tartıldım ve 65 kiloyum
çok takmıyorum kafama gider inşallah emzirdikçe rahmim de toparlanıyor

58 le hamile kaldım
75le doğuma gittim
şimdi 11 gün oldu
sabah tartıldım ve 65 kiloyum
çok takmıyorum kafama gider inşallah emzirdikçe rahmim de toparlanıyor

Hoyacım sanırım bir tek sen normal doğum yaptın,peki korse kullanıyor musun? ne kadar süre sonra kullanabiliyoruz bir bilgin var mı?

Hoyacım sanırım bir tek sen normal doğum yaptın,peki korse kullanıyor musun? ne kadar süre sonra kullanabiliyoruz bir bilgin var mı?

kullanmak için eşime aldırdım korse
kocaman yanlış bi korse almış kullanamıyorum
müsait bi zamanda kendim alacağım

oooooooo.. ben 62 ile hamile kaldım.. şu an 94 kiloyum...3 hafta var daha doğuma.... 3 hafta önce 85 kiloydum.. dr.rum bebeğimin kilosunu az buldu.1.700 gr dedi..33 hf.... ben de 3 haftadır pekmezler ballı süttler ne buldumsa yedim acıkmadan yedim hep.. bugün kontrole gittik.. 2.600 gr olmuş.. çok sevindim ama bende 3 hafta da 9 kilo almış oldum.. üstelik sezeryan olcam...sağlık olsun...bebişim sağlıklı doğsunda bi şekilde vercez artık..

Back
X