2010 ocak anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz???

52 ile hamile kaldım 67 ile bitirdim.15 kilo aldım
ADA'm dünyaya geleli 29 gün oldu 56 kiloyum kaldı 4 kilocuk :))

52 ile hamile kaldım 68 ile doğuma gittim şuan 55 kiloyum 3 kilo fazlam var ama 3 kilonun hepsi göbekte yaaa:((( çok üzülüyorum eski haline ne zaman döner acaba gerçi eski pantolonlarıma sığıyorum ama yinede kötü görünüyo kötüüüüü kızıyolar bana daha çok yeni geçer o diye ama napim elimde değil

sizinkide kilomu yawww :mymeka:
25 kilo alarak 85 le doğuma girdim
sonra 73 oldum
halada aynıyım
13 kilo var
asıl 50 olmam lazım yani daha 20 kilo vermem lazım
kafamı nerelere vursamguclubacismilealsanaalsanasmile

ben de 55 ile basladim hamileligime, doguma giderken 72 idim. hamileligim boyunca toplamda 17 kilo aldim

simdi 16. günlügüz oglumla dogumdan 16 gün sonra 64 kilo oldum. yani simdiye kadar 8 kilo vermisim.

Ben de 64 ile hamile kaldım, doğuma girdiğimde 78 kiloydum..
Doğumdan bu yana 32 gün geçti, kilom 67. ınşallah 64'ün de altına ineceğim, hamile kalmadan kilo almıştım çünkü :( Ahhh bir 60 olsam..

61 ile hamile kaldım 79 ile doğum yaptım
15 gün oldu şuan 68 kiloyum
ama ben 55 kilo olmak istiyorum
bakalım 13 kilo verebilecek miyim

valla benim 15 gitti 10 kilo daha giderse hamile kaldığım kiloya inerim 20 kilo giderse şahane bi hatun olurum:)))

7 kilom kaldı
ama göbeğim hala duruyor
haftaya göbek hareketlerine başlamayı düşünüyorum kızımın izin verdiği ölçüde

verdiğim 1 kiloyu geri almışım
üzerimde bana ait olmayan 8 kilo var hala
sinir oluyorum ya
offffffffffffff
nasıl gidecek şu kilolar

belki komik gelecek ama ben hala tartilamadim, baskulumuz bozulmus da
ama kendimi cok sisko hissediyorum
bakalim ne olacak

ne hava atacam yaa:olmaz:
sizin gibi tombişlerle işim olmaz benim:umursamaz:sempatiksalakcinni

68 ile hamile kaldım 13 kilo aldım 81 oldum doğurdum geldim çok kilom gitmemişti....şu andada 38 günlüğüz 73 kiloyum ..yavaş yavaş atarım diyorum yaaa üstüne almıyımda vermesemde olur yaza kadar...ama bir ay sonra filan bir diyetisyene gözükmeyi hayal ediyorum hem sütüme zeval vermeden hemde yavaştan kilo verebileceğim bişeyler önericekmi bana diye....aman önümüz yaz yaza girerken zati veririm kesin sıcaklarda eriyorum ben...

46 kiloyla hamile kalmıştım en son 65 kiloydum 19 kilo almıştım doğumdan bir kaç gün sonra tartıldığımda sadece 6 kilonun gitmiş olduğunu gördüm :1shok: zaten 3100 bebem doğdu anlamadım :) ondan sonrada bir daha ttartılmadımkaydirigubbakcemile3

Back
X