2010 ocak anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz???

scedde :mymeka: sanada buraya girmeyi yasaklıyorum
ben hala 73 üm.
ne ileri ne geri
cıldırıceğimmmm

takma canım ya vericez nasılsa..görümceminde 1 aylık oğlu var kilo vercem diye yemiyo bişey mamaya başladılar şimdiden..çocuk hep aç geziyo sütü olmuyo çünkü..yicezki süt olsun..bak ben sporla 5 günde 1,5 kilo vermişim..pazartesi 74 tüm şimdi 72,5 omuşum..başlarsın sende gelince

maşalah utku
nası bi spor anlatsana bana
şimdiden baslayım

maşalah utku
nası bi spor anlatsana bana
şimdiden baslayım

canım tv8 de ebru şallının plates programı var her sbah 10 buçukta onunla plates yapıyorum 45 dk.o kilo verdirmiyo ama vücudu topluyo sıkılaştırıyo..tv8 in sitesinde videolarıda var izleyemem dersen ordanda indirebilisin
bide leslie diye bi abla var bu bi program yapmış walk at home diye..evde yürüyün diyo..vücudun farklı yerlerini çalıştıran zorluk derecesine göre videolar çekmiş..
bi sitede gördüm indirdim videoları..ben en zorunu yapıyorum şimdi 5 mil yürüyüşü.1 saat 10 dk sürüyo..hafif koşu var içinde tempolu yürüyüş falan..hemde çok eğlenceli sıkılmıyosun yaparken..ben streçle sarıyorum heryerimi..nasıl ter atıyorum anlatamam..tabi sonra suyla o giden teri dengelemek gerekli..
yani ben videoyla yapıyorum indirmek lazım siteden..yani işin özeti 5 gündür 2 saate yakın spor yapıyorum ama değiyo sanırım

canım tv8 de ebru şallının plates programı var her sbah 10 buçukta onunla plates yapıyorum 45 dk.o kilo verdirmiyo ama vücudu topluyo sıkılaştırıyo..tv8 in sitesinde videolarıda var izleyemem dersen ordanda indirebilisin
bide leslie diye bi abla var bu bi program yapmış walk at home diye..evde yürüyün diyo..vücudun farklı yerlerini çalıştıran zorluk derecesine göre videolar çekmiş..
bi sitede gördüm indirdim videoları..ben en zorunu yapıyorum şimdi 5 mil yürüyüşü.1 saat 10 dk sürüyo..hafif koşu var içinde tempolu yürüyüş falan..hemde çok eğlenceli sıkılmıyosun yaparken..ben streçle sarıyorum heryerimi..nasıl ter atıyorum anlatamam..tabi sonra suyla o giden teri dengelemek gerekli..
yani ben videoyla yapıyorum indirmek lazım siteden..yani işin özeti 5 gündür 2 saate yakın spor yapıyorum ama değiyo sanırım

Ben de deneyeyim bari. 57 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim. Şimdi 63 kiloyum. Ama ben doymak bilmiyorum,çok acıkıyorum. Bir de 55 e düşmek istiyorum. Yaza kadar versem başka bişey istemem...boshayallersmile

scedde :mymeka: sanada buraya girmeyi yasaklıyorum
ben hala 73 üm.
ne ileri ne geri
cıldırıceğimmmm

eve geldim 2 günde kilo almışım ya
54,2'yim
offff sevinmiştim veriyorum diye
juli ben pilates yapıyorum
tv 8 den ebru şalıının videolarını indirdim
onları yapıyorum tavsiye ederim
bir de tutkunun söylediği programı indirmeye başladım
onu da yapacağım

takma canım ya vericez nasılsa..görümceminde 1 aylık oğlu var kilo vercem diye yemiyo bişey mamaya başladılar şimdiden..çocuk hep aç geziyo sütü olmuyo çünkü..yicezki süt olsun..bak ben sporla 5 günde 1,5 kilo vermişim..pazartesi 74 tüm şimdi 72,5 omuşum..başlarsın sende gelince

Ben de deneyeyim bari. 57 ile hamile kaldım 73 ile doğuma gittim. Şimdi 63 kiloyum. Ama ben doymak bilmiyorum,çok acıkıyorum. Bir de 55 e düşmek istiyorum. Yaza kadar versem başka bişey istemem...boshayallersmile

72 ile doğuma girdim şimdi 69 um süt olsun diye şimdilik yememden vazgeçmiyorum...spora da başlamadım daha...ama spor yapmaya da pek vaktim yok naparım bilmem...

ya kızlar bi tablo yapsak..şu tarihte spora başladık şu kiloya inmak istiyor şu tarihte şu kilo gibi..karışıkmı anlattım..yani hedef olunca ve verdiğimiz kiloları gördükçe gaza gelirdik..
varmı bu tabloyu yapmayı bilen bi babayiğit

bende 65le hamiş kaldım 80le doğurdum şimdi 65 66 o kilolardayım ama göbeğim var bende 1 haftadır platese başladım topum vardı lastiğimde vardı ama oğlum çok huysuz olduğu için düzenli yapamayorum inşallah göbişim gider yaza kadar

hihoyyyt
bu sabah tarıya bi çıktım ibre 59u gösteriyor
çok mu hızlı kilo veriyorum ben çok su içiyorum öyle abur cubur tatlı falan yemiyorum
bu hızla geçtim doğum öncesi kiloyu ben evlilik kiloma dönecem 53e

58 kiloyum doğum öncesi kiloma döndüm yuppiiiiiiii
,hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt :sm_cool: hihoyyyt

ne vuruyon be o topice gelme hoya bu topice gelme gariban hoya hangi topicte takılsın di bakemalsanaalsanasmile

ya ben 22 kg aldım doğumda 8 kg gitti geçen gün dr.gittik bi ümit tartıldım hala 8 kg hiç vermemişim 12 kg fazlam var nasıl vereceğim bilmiyorum sütüm kesilir diye yemeyide kesemem havalar güzelleşsede oğlumuda alıp yürüyüşe başlasam off ya 12 kg nasıl verilir

ya ben 22 kg aldım doğumda 8 kg gitti geçen gün dr.gittik bi ümit tartıldım hala 8 kg hiç vermemişim 12 kg fazlam var nasıl vereceğim bilmiyorum sütüm kesilir diye yemeyide kesemem havalar güzelleşsede oğlumuda alıp yürüyüşe başlasam off ya 12 kg nasıl verilir

çoğumuz benzer durumda esracım merak etme...ama veren çok kişi var ve doğuranlar hep veriliyor diyor, e yalan söylemiyolardır herhalde...bence şanslı bi anne grubuyuz önümüz bahar ve yaz kilolar çok yerleşmeden verme şansımız var ve bu şansı iyi kullanmak lazım, tahin helvalar pekmezler ballar hepimizde gırla gitti bi ara artık azaltmak hatta kaldırmak lazım ben denedim bunları yemedim sütümde azalma falan olmadı hatta sütün artması gereken dönemde de çocuğun ihtiyacı ile paraalel arttı demekki tatlı ile alakası yokmuş kendimizi kandırmayalım bence diii mi ama ???naniknanik

çoğumuz benzer durumda esracım merak etme...ama veren çok kişi var ve doğuranlar hep veriliyor diyor, e yalan söylemiyolardır herhalde...bence şanslı bi anne grubuyuz önümüz bahar ve yaz kilolar çok yerleşmeden verme şansımız var ve bu şansı iyi kullanmak lazım, tahin helvalar pekmezler ballar hepimizde gırla gitti bi ara artık azaltmak hatta kaldırmak lazım ben denedim bunları yemedim sütümde azalma falan olmadı hatta sütün artması gereken dönemde de çocuğun ihtiyacı ile paraalel arttı demekki tatlı ile alakası yokmuş kendimizi kandırmayalım bence diii mi ama ???naniknanik

çooook haklısın krizalit.tatlıyla alakası yok..hatta şu süt çaylarıda humana still tee falan onlarda çok kilo aldırıyomuş..ben bir haftadır içmiyorum sütümde hiç değişiklik yok..

humana kilo mu aldırıyormus akannehir

rezene aldırırmı acep

bence rezene aldırmaz ama rezenenin faydalarına bakmıştım sindirimi hızlandırıyormuş bir de iştah açıyormuş

tam da rezenemi iciyordum:))
ben de sut icin sadece su diyorum.digerleri susatiyor diye ise yariyor saniyoruz.ben gerci yine de acnim istiyor diye yiyorum tatli

rezene iştah mı aciyii akannehir
demek o yüzden be n hep acimn

öğretmenim bana doktor dediki tatlı yee :uhm:
süt daha kaliteli olurmuş

ilk ay 750 gr almıstı sonra tatlıı ye diyince bende yedim tabi sütlü tatlı
o ay 1 kg aldı
ne kadar doğru bilemem :uhm:

ben nerdeyse hic tatli yemiyorum tatalidan ziyade su icmek gerek, mesela cukulata cocuga uyarici etki yaptigindan cocugun uyku düzenini bozar diye cukulatali hicbirsey yemiyorum, yurt disinda oldugum icin serbetli tatlilar burda berbat yapiliyor onlari da yemiyorum en son süt tatlilari kaldi onlarida süt gaz yapar diye yemiyorum kaydirigubbakcemile3

o sunu yapar bu bunu yapatr derken hic tatli yemedigimi farkettim

ben de 54 ile baslaldim hamilelige doguracagim siralar 74 oldum simdi 63.4 olmusum bu kilo böyle kaldi hic degisme olmuyor artik :sinifsinif:

Back
X