2010 ocak anneleri doğumdan sonra kaç kilo verdiniz???

rezene iştah mı aciyii akannehir
demek o yüzden be n hep acimn

öğretmenim bana doktor dediki tatlı yee :uhm:
süt daha kaliteli olurmuş

ilk ay 750 gr almıstı sonra tatlıı ye diyince bende yedim tabi sütlü tatlı
o ay 1 kg aldı
ne kadar doğru bilemem :uhm:

anlaşıldı benim tosunun neden kilo aldığı..ben tahin helvesı,tahin pekmez,nutelle yiyorum her sabah..yağ balda cabası..alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ama artık azalttım az az yiyorum..
humanayı bi arkadaşm söyledi kilo yapıyo diye..bi haftadır içmiyorm sütümde değişiklik yok..zaten ben 7 8 senedir çayı falan şekersiz içiyorum humana bana çok tatlı geliyodu...iyi oldu aldırmıcam qartık..rezeneyide hiç içmedim zaten dr yasaklamıştı..

poseidon ben çikolatayı yiyorum oğlumun uykuyla bi sıkıntısı yok çok şükür..çok fazlası huzursuz eder diye biliyorum ben..çay kahve içinde geçerli bunlar..azdan zarar olmaz.canın çok çekiyosa ye.

tutku neden doktor rezeneyi yasakladı

içinde anason var bebeği uyuşturur dedi.ne utkuya verdirdi nede ben i.tim..sütten geçer sende içme demişti..çok şükür fazla gaz sorunumuz olmadı zaten..ben utkuya anne sütü dışında hiçbirşey vermedim..öocuğum daha bi sütün tadını biliyo.kaydirigubbakcemile4

iyi de anason ve rezene farklı değil mi?
hazır satılan granül rezene çaylarında mı anason var acaba?
ben aktardan tek rezene alıp demliyorum
kafam karıştı şimdi

iyi de anason ve rezene farklı değil mi?
hazır satılan granül rezene çaylarında mı anason var acaba?
ben aktardan tek rezene alıp demliyorum
kafam karıştı şimdi

olabilir canım hiç bilgim yok bu konuda..herkes verirken bende sormuştum dr a verimmi diye bi daha duymak istimeyorum bu soruyu deyip kızmıştı hatta bana..sadece rezene değil ıhlamur anason rezene hiçbirini verdirmedi..bu tür şeyler bebekte alışkanlık yaparmış tembelleştirirmiş..şimdi mesela bazı arkadaşlar kakası için zeytinyağı veriyolar fitil yapıyolar..bi iki kere belki olabilir ama hergün yapılırsa çocuğun bağırsakları tembelleşir..bundan sonra kaka yapmak için hep bu tür şeylere ihtiyaç duyar ve kabızlık çeker.aklı başında hiç bi dr bu yöntemleri önermiyor.

kızlar bu kilo verme işleri bence biraz yaşla da ilgili, yaş 31 olunca çok şey değişiyor ben zaten metabolizması çok hızlı biri değildim ama 25-26 yaşında verdiğim kilo ile şimdi verdiğim kilo açısından zorluk açsısından çok fark var,artık daha uzun sürede ve saha sıkı diyetle verebiliyorum...erken doğurmak geç doğurduysan da az kilo almak lazımmış...20 li arkadaşlar üzmeyin kendinizi sizde kilo çabuk gider bence...ben kendi derdime yanayım:(((

ne var canım yaşında kendine başka bahane bul bakimkaydirigubbakcemile..azmedersen oluyo valla..bende zor kilo veren biriyim yaşla alakası yok..
bi de şu anda yemekten kısamadığımız diyet yapamadığımız için zor veriyoruz..şimdilik sporla forma girelim bebişler ek gıdaya geçince yediklerimize dikkat ederk vericez bu kiloları:lepi::lepi:

ne var canım yaşında kendine başka bahane bul bakimkaydirigubbakcemile..azmedersen oluyo valla..bende zor kilo veren biriyim yaşla alakası yok..
bi de şu anda yemekten kısamadığımız diyet yapamadığımız için zor veriyoruz..şimdilik sporla forma girelim bebişler ek gıdaya geçince yediklerimize dikkat ederk vericez bu kiloları:lepi::lepi:

ben senin azmine hayranım zaten tutkucum, ben de hızlanmak için 3 ayın dolmasını bekleyeceğim bugün cindy crawford un doğum sonrası egzersizlerine başladım...doktor 3 aydan önce karnı ve popoyu çalıştırmayacaksın dedi ama ben ufak ufak başlayayım dedim

74 le doğuma girdim doğumdan beri 68 im...
bi türlü gitmiyor ya offff offf

58 ile, hayatımın en şişko döneminde hamile kaldım. (normalde 50 gibi olmam lazım)
73 kg ile doğuma girdim. (15 kg almıştım)
Doğumdan eve gelince 3 kg vermiştim sadece. (begüm 2,5 kg doğdu malum)
şu anda 7 haftalık bebişim var. ben 65 kg'dayım.
tam 15 kg verebilirsem eski formuma dönücem.

ama nasıl yapıcam bilemiyorum.. önerisi olan?

yalelcim tutkunun tavsiyesi ile leslie nin yürü ve incel vidolarını indirdim her gün 1 miil arttırarak yürüdüm bugün 4 mil yürüdüm birde strec film sardım su aktı resmen
cok eğlenceli bir sey tavsiyede ederem

yalelcim tutkunun tavsiyesi ile leslie nin yürü ve incel vidolarını indirdim her gün 1 miil arttırarak yürüdüm bugün 4 mil yürüdüm birde strec film sardım su aktı resmen
cok eğlenceli bir sey tavsiyede ederem

nolursun, şu malum linkleri şuraya kopyalayıversene juli.. valla oldurtamadım.. 10 dakkadır okuyorum yazdıklarınızı, bakıyorum linklere ama.. olmadı gitti.

yalelcim burdan link yazamıyom
goggleye yürü ve incel yaz
2. linke gir orda görürsün canım

facede de var

tam da rezenemi iciyordum:))
ben de sut icin sadece su diyorum.digerleri susatiyor diye ise yariyor saniyoruz.ben gerci yine de acnim istiyor diye yiyorum tatli

sadece su içersen öğretmenim, sütün de sadece sudan ibaret olurmuş.. doktorum bana bunu söyledi.
kaliteli tatlılar (mesela tahin helvası, tahin-pekmez, sütlü tatlılar gibi..) sütün de kalitesini arttırırmış.. ayrıca soğan da arttırıyormuş. ama pişirilecek, ben fırına atıyorum kabuklarıyla, pişince soyup yiyorum.

ben de 54 ile baslaldim hamilelige doguracagim siralar 74 oldum simdi 63.4 olmusum bu kilo böyle kaldi hic degisme olmuyor artik :sinifsinif:

yapıştı bana da, gitmiyor kaldı kilolar.. göbüş de aynen duruyor.. 5-6 aylık gibiyim halen.

kızlar bu kilo verme işleri bence biraz yaşla da ilgili, yaş 31 olunca çok şey değişiyor ben zaten metabolizması çok hızlı biri değildim ama 25-26 yaşında verdiğim kilo ile şimdi verdiğim kilo açısından zorluk açsısından çok fark var,artık daha uzun sürede ve saha sıkı diyetle verebiliyorum...erken doğurmak geç doğurduysan da az kilo almak lazımmış...20 li arkadaşlar üzmeyin kendinizi sizde kilo çabuk gider bence...ben kendi derdime yanayım:(((

aynen öyle.
yaşım 25-28 iken falan çok kolaydı kilo vermek. azıcık yürüyordum evimle ofisim arasında (6-7 dakika), azıcık da az yiyordum... hatta sadece tatlıyı keserek veriyordum kısa sürede bisürü kilo.
şimdi 30 oldum, doğurdum.. kaldı kilolar üstümde, gitmiyorlar bi türlü.

yalelcim burdan link yazamıyom
goggleye yürü ve incel yaz
2. linke gir orda görürsün canım

facede de var

tamam canım bakıyorum birazdan, sağolasınız..

Back
X