• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

neydi şikayetin peki ?
rutin kontrollerde çıktı benim bir şikaytim yok güzelim
kendi doktoruna sorman lazım, dozajının onun ayarlaması gerekiyormuş.
3 kez dedi sanki çok teşekür ederim
36 ahfta bugün bitti=)tıkır ne?CADIARZU
bizim yazılarımızın altında haftalarımız ve kalan günlerimiz çıkıyor ya o tıkır
sağol, hepimize hayırlı doğumlar inşallah.

amin:Saruboceq:

çok geçmiş olsun.....ay ondan yapamıyorum ben ya =(bir arkadaşıma yaptırmıştım...sonra silindi nedense=)epeydir giremiyodum kk ya dedim bişey oldu heralde silindi gitti diye ....önemsemedim 5 ocak benim doğum tarihim az kaldı=)hadiyin ben kaçtım ..böyyyyyyy=)

casmın dogum tarıhım benımde 5 ocak

ama sanırım senın haftan benden kucuk
sezeryan olacak ya cnm
erken mı alacaklar

bocuk
su demet evgar la emre
bıseydı
onların sıtcom mu
ben o nu sevmıyorum
eşim de işe gıttı
çok sıkılıyorum
bugun kımseler yok
sadece 2 mız varız

cnm ben avrupa yakasını ustune tanımam sıtcomda
ara ara eşımle seyrederız halen gulerız

Çatlak yok sanırsınız.Doğumda sonra bakarsınız ŞOKKK!!Kırmızı çizgiler hem d ekedi tırmalamış gibi:((Sürdüğünüz kremle aldığınız kiloyla zerre ilgisi yoktur.Cildin kolajen yapısıyla ilgilidir .Genelde genetiktir.Annede çatlak yoksa genelde sizde de olmaz.

hepmavı cnm
annemde hıc catlak yok
ama bende 1 ay onceden basladı
o zamana kadar hıc yoktu
ne bılım dogumdan sonra olursada uzulurum yaa

kızlar merhaba
sabahtan beri elektirikler kesikti
giremedim nete
bi bakıyım dedim şimdi
bide ne göreyim
4 doğum haberi
yeni bebşlerimiz hayırlı olsun
darısı başımıza

ay denıze ıklım hosgeldın
bende bugun carsıdaydım esımle
aksam bı geldımmm
4 dogum haberı
bende şoook oldumm

hepmavı
allah ıyılıgını versın
çok guldum
annemde kucukken babama benzetırdı bızı
ayrıldılar da
demekkı ınsan sevmedıgı bırıne benzetıyor kızıncaa

allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde

amınn allah razı olsun cnm

allah bebeklerinizi korusun sizide korusun allah bebeklerinize uzun ömürler sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin allah bebeklerinizi meleklerle sizide korusun eşinizide korusun allah yardımcıları olsun bebeklerinizinde olsun eşinizinde olsun meleklerle allah bebeklerinizi ailenizi eşinizi bütün kötülüklerden nazarlardan belalardan kötü şeylerden cinden ruhlardan cinlerden şeytandan şeytanlardan ruhlardan ruhdan korusun allah kolay doğumlar versin allahla melekler sizinde başucunuzda olsun bebeklerinizinde eşlerinizde vede ailenizinde

:Saruboceq:amin canımbu güzel dilegin için teşekür ederim kendi adıma aynı dilekleri bende sana sunuyorum

Back
X