aman be canım çağanın totişi düzelmiyoki hiç gene grip oldu öksürüyo akşam acile gittik petidus şurup verdi bugün sağlık ocağında kontrolü var oraya götürcem yarında misaifirm var aslında kendi doktoruna götürsem iyi olur ama du bakalım şu misafiri bi atlatımda
ben de tahlilsiz kan damlası kullanımına karşıyım.
Ayaz'ın kan değerleri çok düşük, hatta hastanede yatarken 3 ünite kan vermişlerdi. onun için erken başladılar ferrosanol'a da.
Devit'i de 1 ay içinde bırakmayı düşünüyor.
havalar güzelleşti, kemikleri hergün güneş gördükçe devit'e ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum.
posi anacım ne yurtdışı tatili, ben bi istanbul hudutlarından çıkayım da Türkiye hudutları kusur kalsın kaydirigubbakcemile3
maşallah eceyegünaydın herkesea.s.
biz sağlık ocağına gidip aşılarımızı olup geldik....
ilk aşıda çok ağlamadık ama zaturre aşısında kıyamatler koptu çok yakarmış o aşı ama önceki yaptırdığımızda bu kadar ağlamamıştı hemşire büyüyor artık anlıyor dedi...
kucağıma alınca hemen sustu eve gelene kadarda uyudu...
ferro sanol damlayı verdi hemşire size ne zaman vermişlerdi onu? 1 yaşına kadar devammış..kiloyla aynıe damlatacaksın dedi..
ece bu ay 7 kilo olmuş boyda 64cm..:asigim:
devite devam dedi..
gecmiş olsun canım :teselli:dün geceden beri dişim ağrıyor..şimdi de kafamın sağ tarafı ve gözüm feci ağrıyor..eşim gelseydi de bi diş doktoruna gitseydim..anam anam....bu doğumda da bu dişim gidiyor...mafoldumben..ilkinde de bir dişim gitmişti...:sinifsinif:
gecmiş olsun kuzucuklar toparlanır insallahiyi yapmışsın feyza,ohh sefan olsun,Kaan'a ve Çağan'a geçmiş olsuna.s.
benimkilerde daha düzelemediler,cumartesi kontrolümüz vardı,bu ay ikisde 300gr almışlar,çok az dedi doktorumuz,mama yemek istemiyolar,iyice iştahsızlaştılar,bi de üstüne aşı ve hastalık gelince kilo alamadı bebişlerim:çok üzgünüm:
kızlar çağanı kanguruyo koysam bişiy olmaz demi bugün sağlık ocağında kontrollü var arabayı indirip bindümek ölüm kangurum vardı benim ama daha ufakmı acaba diye düşündüm babasling almadım zaten pek dışarı çıkmıyom çıksakta babanın kendiyle çıkıyoz diyee:))) cevap bekliiimn
cok güzelmis polis evi ama orasi cok pahaldir , bir fincan cay 50 tl olabilir.
cok güzelmis polis evi ama orasi cok pahaldir , bir fincan cay 50 tl olabilir.
kuşum sen gel istanbula gideriz:)Juli gecmis olsun, gecmez bebene merak etme bi süre bebeni öpmezsin sende
polis evleri ucuzsa ben bi tanidik polis bulup hergün gidiyim o zaman, ne güzel manzarasi var onun öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?