2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tutku esmer delf sağolun kızlar ....
atlattık çok şükür...
ferro sanolu vermeyim mi yani şimdi...napim sizce...
tutkucum devit bence düzenli ver en azından yaza kadar...kemikler için...ben onun gerekli olduğunu düşünüyorum ne kadar güneş görse de...tai bu bnm fikrimyerimseniben

hay allah ya inşallah bi an evvel iyileşir yavrum ya

evet esmer bende o yüzden bıraktım..hiç ölçülmedi utkunun kan değerleri..
d vitaminide bıraktım her gün dışarı çıkıyoruz oğlumla cildi güneş görüyor..dışarı çıkamasak benim evin içi full güneş her şekilde teni güneşi yiyo..hatta şimdi yine gezmeye gidiyoruz..

her akşam bıkmadan yoğurt mayaladım ama tutturamadım.sonuç olarak bugün sipariş veriyorum..

biz çıkıyoruz herkese kocaman öpücük..bizi özleyin anacığımmmopuyorumnanaktan

günaydin kizlar
yusuf beni ancak rahat birakti sadece son sayfaya bakabildim, bebeler midelerine parmak sokma yarisinda kaydirigubbakcemile3 benimki de sokabildigi kadar iceri sokuyor merak ediyor heralde midesinde ne var :) ben engellemiyorum hatta komik oldugu icin ben aliyorum ellerini agzina götürüyorum o devamini getiriyor zaten ben de bakip bakip gülüyorum.

Burda cok cnaim sikiliyor, yeni tasindigimiz icin kimseyi tanimiyorum hergün cikip geziyoruz yusufla ama yalniz olunca onun bile keyfi oomuyor.
yok mu söyle yurtdisina tatile cikacak birileri arada bize de ugrarlar birlikte gazeriz,

ayça ben şimdi ver ya da verme diyemem ki sana. ben olsam kan değeri ölçülmediyse vermezdim ama.
ya da gidip kan değerlerine baktırır ona göre verirdim herhalde.

tutku yoğurdu nereye sipariş ettin

posi anacım ne yurtdışı tatili, ben bi istanbul hudutlarından çıkayım da Türkiye hudutları kusur kalsın kaydirigubbakcemile3

hmm ok o zaman ferro sanolu doktorumuza soralım ona göne veryim...

kızlar topluca buluşucakmıyız acep:) annem geçenlerde arkadaşlarıyla ortaköy polis evinde buluştu çok beğenmiş sizde buluşucaksanız herkesede uyarsa orda buluşun dedi
yeri gerçekten çok güzel sadece fikirdir:))
http://www.polisevi.iem.gov.tr/ortakoy/

bu arada dışarıdan gelenleri kabul ediyolarmı bilmiyorum aklınıza yatarsa sorar öğrenirim

Son düzenleme:
posi anacım ne yurtdışı tatili, ben bi istanbul hudutlarından çıkayım da Türkiye hudutları kusur kalsın kaydirigubbakcemile3

dogru diyorsun bebekle gezmek cok zor,
siz ne güzel orda bulusuyorsunuz fotolarinizi ekliyorsunuz
keske burdan da birileri olsaydi da topigimizde biz de burda bulusurduk.
Neyse yusuf uyaninca almanya sinirina dogru hayvanat bahcesi varmis oraya gidicem belki ben burdan birilerini bulupta topigimize getiririm aklinialirimsmile

off ya ne yapacaktm ne çıktı

Son düzenleme:
Aaaa simdi aklima geldi alamanyadan Meltem vardi simdi forumda degilmis ama mafoldumben
Belki biz onla bulusur foto ekleriz en iyisi Meltem gelince ben onun aklini celiyim aklinialirimsmile

chileck; orası çok güzel bir yer birkaç kere gittim.
ama sanırım gruptan birinin ya polis kartı ya da bi bağlantısı falan olması gerek diye biliyorum ben.

cok güzelmis polis evi ama orasi cok pahaldir , bir fincan cay 50 tl olabilir.

herkese selam a.s.
boğazlarım şişti :sinifsinif: insallah kızıma bulasmaz
pastil alsam olurmu acaba
maşallah eceye

gecmiş olsun canım :teselli:
gecmiş olsun kuzucuklar toparlanır insallah

hee cok küçük çağan heç sığmaz sempatiksalakcinni

Juli gecmis olsun, gecmez bebene merak etme bi süre bebeni öpmezsin sende

polis evleri ucuzsa ben bi tanidik polis bulup hergün gidiyim o zaman, ne güzel manzarasi var onun öle

çoğunluk karşıdaysa beylerbeyide olabilir çok severim beylerbeyini ya denizi boğazı göriimde öliim:)
istanbulu seviyorum ya

günaydın
bugün çok sinirliyim
normalde nevşehire gidecektik şimdi yolda olacaktık
gece nur 8 9 defa kalktı uyuyamadı ağladı gündüz de hapşurup duruyordu ben de gitmekten vazgeçtim
ankaraya gittiğimizde uçakla gitmiştik nur hastalanmıştı şimdi otobüsle gidecektik ben de dayanamaz diye gitmeyeceğim dedim eşim de yok ayıp olur yer ayırttk falan dedi kızım daha önemli dedim sonra kav ga ettik çok sinirlendim ağlayıp durdum zaten baştan söylemiştim gitmeyelim diye şimdi de önceden deseydin diyor
anlayacağınız zehir etti günümü
bir an önce 19 mayıs gelsin de defolup gideyim annemin yanına çok bunaldım:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…