aslında ne kadar da şanslısın psikolojik açıdan. Bebeğin doğacağı yer, tarih, saat, doğum şekli belli...
deniz seninde az kalmış sayılı gunde geçmez şimdi.ayy ben nezaman dogurcam acep...
Ay ins. dua edin, bir sorun yasamam.
Sen de bir sorun yasamadan dogum yaparsin ins.
evet ya çok heycanlıyım
aslında bugüne kadar gayet sakindim
bugün bebişin yatağınıda kurunca
bir acayip oldum
sürekli gidip yatağa bakıyorum
sanki içinde bebek yatıyormuş gibi geliyor bana
az kaldı ama gerçekten geçmek bilmiyor
aslında doktor bugün için gün vermişti
bebek herşeyiyle doğuma hazır demişti
ama daha erken diye ben kabul etmemiştim
bu nedenle ayın 24 üne gün aldık
daha ağda işinide halledemedim
onuda nasıl halledecem bilmiyorum
kıllar varla yok arasında çıktı bu sefer
alsam alınmaz bırksam yinede olmaz
ne yapacağımı şaşırdım
pose benimde normal başı aşagıda dogum şeklini almış ama son anda ne olcagını bilemeyizki.açılma olmaz bebişle ilgili sorun olur vs...bu dogum kapalı kutu işte...
denizeklim sezeryanı genel anestezi ilemi olacaksın çok az kalmış canım ya çok heyecanlandım ben bile
Feyzae
Haftaya bakarsak pringlesın olma ihtimali yüksek ama bu bebişler haftayı beklemiyor ki :)))
:teytey:alkisalkisalkishihoyyytkızlar melisamız geldiiii cok sukur ıyıler..
sabah julı mesaj atmış ama ben görmedım cok uzuldum
yenı gordum mesajı ıyıler ama detaylı bılgı verırım sıze sonra..
41.5 kere maşallah ikisine de :)))
canlarım ben mesajını aldıgımda cok gec olmustu dogum gerceklesmıstı.
telefonum dıger odadaydı duymamısım uyumusum sabah cok gec kalktım..
aradım ama az konusabıldık kapatmak zorunda kaldı tatlı Melisacık ağlıyordu..
aksam suyu gelmıs sonra acılmasını beklemısler uzun bır sure acılma olmazsa sezeryan olacak diye yazmıs mesajda ama belkı de normal olmustur..
sonuc olarak ben seslerını duydum ıyılerdı. kurban olurum zaten onun sesıne aglıyordu..
saglıkla kurtulmuslar bol bol anlatır julı sonra neler yasadıklarını ama yıne de ben bılgı aldıkca sıze yazarım..
vay hain kanka vayopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar son haber aksam 8 de suyu gelmıs julının sabah 9 45 te bana mesaj atmıs hala sunı sancı verıyorlar acılmam yok dıye bıraz daha bekleyecekler demıstı.. sonra acılma olmamıs spınal anestezı ıle sezeryan olmus bıraz agrısı varmıs.
Melisa inatçı çıkmıs gelmemıs normal yoldan..
aman geldi yaa olsun hayırlısıyla..
Melisa ellerinizden öper diyor bir de yerimseniben..
ee hayatım neden açıklama yapmadan kaçtın yaabebişi emzirip geliyom bekleyin
aaa zaten doğuracağım diyodu canım benim Allah analı babalı büyütsün inşallahkızlar feyzae arkadaşımızda dogum yapmış perşembe akşamı suyu gelmiş dun sabah sezeryan olmuş kızı çok tatlıymış hala hastanedeymiş yarın çıkcakmışş....
tebrik ediyrum ceyda elifle guzel bir ömür diliyorum...
canım verdiğin bilgiler için teşekkürlerCanım ben geçen hafta doğum yaptım.Epidural sezeryan oldu. Çok memnun kaldım. Tabii ki kişiden kişiye değişir ama tecrübemi paylaşmak istedim. Anestezi doktoru belden çok ince bir iğne yaptı. Hissetmedim bile nerdeyse. Uyuştuktan sonra kateteri yerleştirdi. Sonra ameliyathaneye alındım. Gözümün önüne bir perde çektiler. Bacaklarımın uyuşup uyuşmadığını kontrol ettiler. Sonra ben hiçbirşey hissetmedim. 5-10 dakika geçmedi ki bebek çıkıyor dediler. Sonra ağlama sesi ve o müthiş an... Bebeği şöyle bir gösterip hemen temizlediler ve ilk muayenelerini yaptılar. Bir on saniye kadar yanıma koydular. Sonra bebek üşür gönderelim dediler. 15 dk kadar benim dikişim sürdü. Sonra beni de kata çıkardılar.
Sonrasında zaten 5-6 saat uyuşuk olduğun için birşey hissetmiyorsun. Uyuşukluk geçince de belimdeki kateter takılı kaldı. Ağrın oldukça hiç çekinme şu butona bas dediler. Ama inan ki 2 günde 4 kere falan bastım. O da hani belki ağrım artar diye. Dayanamayacak bir ağrım olmadı hiç. Olsa da zaten butona basılınca hemen kesiliyor.
Ama tabii belirttiğim gibi herkeste farklılık gösterebilir.
aaa ndk damısence ayça kim dogum yapcak.
ndk doktora gitmiş 3,5 cm açılma varmış ama bebek kanala inmemiş dr bi haftada inmezse sezeryan demiş..
deniz güle güle kullanın aldıklarınızı.
bencede bencede kafama takılan bubu gidişle doguranı bırakın hiç normal dogum yapan olmayacak..
meraba kızlar bende genel sezeryan oldum çok memnum kaldım süresi çok kısa..
öneririm herkese..
bogaz gıcıklanması çok az old su içtim geçti
ben cesaret edemezdim spinal epidurale...çok korkarak gridim..
canım hayırlı olsun darıdı bizlerin başına....meraba kızlar bende genel sezeryan oldum çok memnum kaldım süresi çok kısa..
öneririm herkese..
bogaz gıcıklanması çok az old su içtim geçti
ben cesaret edemezdim spinal epidurale...çok korkarak gridim..
saol tatlım allah herkesi kurtarsın .zamnı gelince..çarçabukk.canım hayırlı olsun darıdı bizlerin başına....
bende genel anestezi ile olacağım diğerlerine hiç cesaret edemem şimdi ben amaliyathanede doktora müdahale filan ederim biliyorum kendimi yaparım kesin.en iyisi uyumak benim için.
bende korkuyodum hazırlarlakene beni.
bocuk bebiş uyuyo. gece çok uyanıyo ogluşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?