2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi ben varim juli, millet kocasiyla birlikte heralde
benimki ise gitti ofis kapali ama yapacak cok is varmis

napiyim yusuf carliyor "alo anne hatti" yani kaydirigubbakcemile3

juli 5 haziranda toplanmayi düsünüyoz istanbul anadolu yakasinda gelcen mi sen de

ben geldim gezmeye gidecektim ayris uyanmadı kaldı.posi 6 aylık alırsan iyi olur.evet yassı olması lazım ayriste öyle olanları emiyor zaten.leopar desenli istiyorum ortası kırımızı gibiydi:))

ecrin resmini gördügüm iyi oldu kirk yil baksam bunun leopar deseni oldugunu düsünmezdim daha farkli bir desen olusmustu gözümde leopar deyince.

gider bakarim ben oraya hem kendime de biseyler alirimzemuszemus

ne güzel yerleri gezmisler öyle özendim ben de

evet ya bende özledim ortaköyü..ama ben önce adaya gitmek istiyorum çok özledim dolaşmayı...

napiniz kızlar ben azmanı çimdirdim misafirleri yolladım nasip olursa yazlıkları çıkarcam gürhanınkiler tamam bizimkiler kaldı en gıcık olduğum işte bu haa puff

posi çok uzak olur kimse istemez bence...aslında guzel olurdu piknik neyimmi yapsaydık yaw adaya gidip:)

ben haftaya geliyorum türkiyeye özelden mesajlasiriz artik bulusacagimiz yeri cünkü herkes bulusma topigine bakmiyor, ben maltepe ya da kücükyali sahil taraftariyim ama siz oralari daha iyi bildiginiz icin yer olarak size tabii olacam

anam kızlar saç dökülme olayı bendede çok var hapaz hapaz dökülüyo resmen
hoyacım annemde boyatma diyo hatta bu konuda çok kızıyo bana saçın doğal çok güzel die eşim karışmıyo sen bilün diyo bakalımm ama teşekkür ederim beni beğendüğün içün:))))
ay bisürü oyuncakları mama sandalyeleri alıyonuz ay tek benmi varım ezik böle yavv benim oğlumun pyun halııs yok mama sandalyesi yok bi ana kucağı var bi posi teyzemizin yolladığı ilk arabam var bide 2 liralık çıngırağı vaaarrohaoldumsmile anam benimkide meme emmiyo yavvv hertürlü memeyi aldık sadece bigün bi bakkal memesi aldıdı oda bigünle kaldı onuda emmiyo daha(((

oyyy benim kız birhaftadır çıglık atıyor normalmi:))))))))))))tv yi bile duyamıyoz onun yüüznden:))

bu kız bi gün beni kalpten götürecek
yüz üstü uyuyodu
kontrol edeyim dedim
bi baktım gözler acık gözbebekler büyümüş sabit tavana bakıyo
o kadar korktum ki bişi oldu sandım hemen kaldırıp melisa diye bağırdım
kortu yavrucak
offf nasıl büyüyecekler
bu bişi olcak mı korkusu ne zaman bitecek :1no2:

posi ben o zaman kusadasında olucam cok isterdim...
ecrinim bizimki de hep cığlık cığlığa
maç izlettirmedi bu akşam

oyy juli güldüm sana..korkmuşsun melisayıda korkuttun.rahatını bozdun işte:)öyle böyle büyüyecekler işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…