2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sormadan nası veriyolar yaa bide çilek bu alerjik bi meyve sinir oldum bak şimdi :mymeka:

mehlika çilek bir yaşından önce yasak alerjisi olabilir berilin.şikayet et ne buya çocuk bırakıyorsun kafalarına göre yediriyolar..

geçende de bal yalatmışlar,balın 1 yaşına kadar verilmemesi gerektiğini zararlı olduğunu sağır sultan bile biliyor,ne kadar cahillik....
ecrin şikayet edemem kime şikayet edecem 5 personel 27 çocuk,onların da işi zor ama
beril de huysuz sürekli kucak istiyor,her gidişimde birinin kucağında oluyor,
altını alıyorlar,ben sabah öylece bırakıyorum üzerini değişiyorlar ellerinden geldiğince bakıyorlar ama
sormadan bişey vermelerine çok kızıyorum,kendi kafalarına göre iş yapıyorlar..
bir de şikayet edersem çocuğuma doğru düzgün bakarlar mı,elim bağlı malesef...

Son düzenleyen: Moderatör:

bizimki çok gözü sulu ya kucaklarına almadılar ondan o kadar ağladı ya da başka bir çocuk mıncıkladı...
tanıdık biri yok malesef,10-15 gün sonra görümcem gelecek,bir kaç ay kalacak ,
daha sonra yine kreşe devam...
8,5'ta bırakıyorum 10,5 gibi emzirmeye gidiyorum,öğle paydosunda tekrar gidip kontrol ediyorum bir de öğleden sonra 2-2,5 gibi emzirmeye gidiyorum,
onun haricinde çok ağlarsa durmassa arayıp çağırıyorlar...
bundan sık gidersem bir daha gitmeme gerek kalmaz zaten evimin kadını çocuklarımın anası olurum artık:)

Son düzenleyen: Moderatör:
nese bugün iyice kontrol edim kızarıklık falan görürsem kreş sorumlusuna şikayet edecem uyarsın personelleri,

son cümlenle güldürdün beni allahım ya alemsin sen .neyse halası geliyormuş iyi o zman biraz rahatlarsın canım

ateşi yok hasta da değil vücut sıcakığı hep 37.5in üstünde oluyo genelde
merak ettim sadece

anaaam yağmur başladı eşim de pikniğe gitmişti sucuk gibi döner artıkkaydirigubbakcemile3

burda da öyle rezil bir hikaye duydum, adamin biri krese verirken cocugu keisnlikle domuz ürünleri vermeyin biz domuz yemiyoruz demis
bi gün cocuk evde domuz yediklerini söylemis adam gitmis krese ne cevap verseler iyidir o inanislar eskidendi o zamanlar etleri saklamak icin dolap imkani olmadigindan erken bozulup sagliga zarar veriyordu ama simdi öyle degil demis, ben olsam dava ederdim ama onu diyeni dövmek de iyi bir secenek tabi klava:

sanki kendi cocuklari

kızlar merhaba
moralim çok bozuk
benim oğlan kadar inat bi çoçuk yoktur sanırım
16 gün oldu işe başlıyalı almıyo biberonu ilk zamanlar yene iyiydi
2 gündür hiç almıyo bi akıl verin

içim bi tuhaf oldu.. ya...
kıyamıyorum ben bebeklere..boshayallersmile

mehlika sen nerede çalışıyorsun nekurumu?
canım devlet kurumu,kamuda çalışıyorum yani...
anaaam yağmur başladı eşim de pikniğe gitmişti sucuk gibi döner artıkkaydirigubbakcemile3
aşama tost yapasun atuk:))ya da sucuklu yumurta ımmm:))
kötükedihüsokötükedihüso

nese ben kaçar 19 mayıs gençlik ve spor bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum,
hadi iyi tatillee,en çok da tatil yönünü seviyom bu bayramların:teytey:

Allah koruyor :roflol:

yok yok koca korunuyor.
ah bi hastalansan spiral taktıracam da tık yok

ay ben 4. adetimi gördümmmmmm

ya inanmıyorum. bizim dr 1 yaşına kadar en yasaklı meyvelerin arasında çileği göstermiş idi. inanamıyorummm yaaa. canım benim çok iyi bir şekilde uyar bencee ne bu yaaa

ewet bırakıp gidiyoruz ne yapıyolar nasıl ilgileniyolar ne yediriyolar bilmiyoruz.

bende aynını yasadım küçük kızımı kreşe verdim..
5 yasındayken..acılsın sıkılmasın evde diye.
ögretmen hergün ceza veriyomuş ..
neymiş çok konuşup söz dinlemiyomuş bazen çok diktatörce davranıyolar..
suratsızdı zaten herkes şikayetciydi 1 ay kaldı çocuk çok mutsuz balktım bende aldım ne olduonlar para keybetti..çocugun dilinden anlıcaksın birazda yoksa bu işi yapma kardeşim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…