2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bi de bana diyor ki yol boyunca bakarım ben orda da bakarım söz diyor
sana güvenmem dedm ankarada da 2 gece kaldık gece 4 e kadar uyumadı tek başıma baktım evde bile kızıyla hiç tek başına kalmadı ben yanlarında oluyorum hep ben olmazsam kızıyor bağırıyo kızıma
inanın her şey hazırdı sabah vazgeçtim diye kızdı annemle konuşmuştuk bi gece önceden gitme demişti bi ay daha sık dşini buraya geleceksin dayanamaz demişti aklıma yattı
ben de 1 ay sonra defolup gideceğim 2 ay rhat olursun dedim istersen hiç gelme dedi
moralim çok bzuk yaa cebinden 5 kuruş çıkmadı yani parası da yanmadı

boşver bacım takma erkeklere ne yapsan yaranamazsn bnde cumartesi atıştım ev temzleme yüznden hem çalışıyom hem çocuk bakıyom birde tezmlk yapcam işim yok gb inat etti yapmam dedi bnde yapmam enayi değilm dedim yapmadım yemek bile.

sen hiç takma bacım kızına bak güzel şeyler düşün .aklı başına gelcektr sinirle demiştr

benim eşim her zamanki gibi.....ben lohusayken çok hassastım hep aglak zırlaktım şimdi gülüyorum o hallerime..kaydirigubbakcemile3

aynen yaaa hele benim o ağladıklarım varyaaa ayy ayy gözümde yaş kalmamıştı resmen ama büyük oğlan çok etkileniyodu anne ne olur ağlama babamı üzdü seni diye ay kıyamama ben erkeğime yaa özledim keretayı babaanesinde tatil yapıyo daha gelmiyomuş 4 gün daha kalcam diyo bende kalkıyımhazırlanıyım 3te çıkcam evden

coğu eşler odun galiba :uhm:
biz hala konusmuyoruz 1 hafta olacak
neyse sayesinde 1 kg verdim
hep böle olur
biz ne zaman küssek en hemencik kilo veririm
iştahımm falan gidiyo sinirli olunca tatlı tüketemiyorum ben kahveyi bile acı içerim
1 ay daha su kavgayı uztırsak 5 kg veririm belkim

aslında benim eşim çok uyumlu ilk defa böyle çıkıştı .oda çocuk bakıyorya hem annelik-hem bablık hem çalışmak kaldıramadı galiba herkesin harcı değil feyza her yere yetıyodu anlasınlar analık ne kadr zormuş .yoksa benim ev temzlr yemek yapar herşeye yardım ediyodu bu hafta öyle yaptı bnde anlamadım

boşverin bebişler büyüyene dek varsın düzenli olmasın...çok çabuk büyüyolar. bol bol sevin..bugünler geri gelmiyo..

fotolarına bakım aa ne kadar küçükmüşler keşke o günler gelsene sevsek diceksiniz....ben öyle oldum .. bilmiyorum..

bencede sopalık hepsi:oklava:

ayy çok uykum var kız geldi emdi gitti bugün huysuzmuş niyeyse

offf sıkıldım yaaa.

benimkini şu an sağlık ocağında deliyorlar sanırım, kevgir bebek oluyor kaydirigubbakcemile3

offf sıkıldım yaaa.

benimkini şu an sağlık ocağında deliyorlar sanırım, kevgir bebek oluyor kaydirigubbakcemile3

Ayy canım benim sen kaçta çıkacaksın işten izin alsaydın keşke bende aşı olduğu gün geç geldim işe izin alamadım akşam çıkıştada 4de çıktım .aklın orda dimi şimdi

Ayy canım benim sen kaçta çıkacaksın işten izin alsaydın keşke bende aşı olduğu gün geç geldim işe izin alamadım akşam çıkıştada 4de çıktım .aklın orda dimi şimdi

valla aklım orda da izin alamam ki.
zaten alsam da eve gidişim 1,5 saat sürer bi işe yaramaz.
1,5 saat sonra paydos nasılsa.

ahh benim kuzumaa. inşş ateş yapmaz. yaparsa calpol verirsin iner şipşak) bunu diğer tarafa da yazdıydım di milaelaelaelaelae

ilkinde ateş yapmıştı. 38,6'ya çıkmıştı ama ilaç vermemiştim keyfi yerindeydi.
bu sefer gene beklerim 39'a dayanmazsa ve huzursuz değilse vermem herhalde gene.
doktor fitil yazmıştı zaten haftasonu her ihtimale karşı.
çok yükselirse tıkıştırırım poposuna

valla aklım orda da izin alamam ki.
zaten alsam da eve gidişim 1,5 saat sürer bi işe yaramaz.
1,5 saat sonra paydos nasılsa.

ilkinde ateş yapmıştı. 38,6'ya çıkmıştı ama ilaç vermemiştim keyfi yerindeydi.
bu sefer gene beklerim 39'a dayanmazsa ve huzursuz değilse vermem herhalde gene.
doktor fitil yazmıştı zaten haftasonu her ihtimale karşı.
çok yükselirse tıkıştırırım poposuna

ben tıkıştrdım iyi geliyor fitil

Back
X