2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

offf ya huzursuz ece biraz her zamankinden farklı valla bugün aşıdan...
neyse ateşi yok allahtan...

valla öyle bişey demedi bize...
o şu verem aşısı içindi....iltihap olacak yanacak canı acır diye

valla öyle bişey demedi bize...
o şu verem aşısı içindi....iltihap olacak yanacak canı acır diye

aa iyi o zaman ben bugün yıkim ayaz'ı güzelce uyusun.

bu arada bebelac'tan numune istemiştim sadece 1 kutu sütlü pirinçli pişirilen mama yollamışlar.
insan bi kaç kavanoz meyve püresi yollar.
cimriler nolcek :dilcikar:
yazcan şimdi müşteri hizmetlerine şikayet diye ama :1closedeyes:

kızlar selam herkese bişey soracağım size demir ilacı kullananlar ilacı içirdiktem sonra bebeğin salyaları akıyor ve ne kadat dikkat etsemde üstü başı ilacın renginden boyanıyor ne yapıyorsunuz önlükmü taksam acaba ya...ama geçen gün eski bir tshirt ü vardı onu giydirdim ilacı içmesinden5-6 saat sonra üstünü değiştirdim ama onu bile boyamış salyaları anlamadımki kaç saat ağzında kalıyor bu ilaç

slm kızlar ne var ne yok
ya kızlar gece yatırırken şapka ve eldiven giydiriyormusunuz? ben yaklaşık 1 aydır şapka ve eldiven giydirmiyorum.ne giydiriyorsunuz bebişlere.biz kombiyi kapattık ama sabah kalktıgında yanakları soğuk oluyo acaba üşüyormudur.

kızlar ya şu yoğurt mayalama işine kafayı taktım...
bugün ilk defa deneyecem bakalım....
bir sitede şey yazıyor bebeklere 1 yaşına kadar inek sütü önerilmediğinden evde mama yapıyoruz ya o sütten yapın diyor...şimdi bnm kafam karıştıbilmiyorumkismile
nasıl yapacam?

biz geldik doktordan korkulcak bişiy yok dedi doktor amcamız sadece hafif bi soğukalgınlığıymış o boğazındaki hırıltıda sanırım abisi gibi buda alerjik dedi cildinde biraz kızaqrıklık vardı çağanda böyle yoktu hiç ne yedin sen bakem dedi bende haftasonu yaşpastayı birazfalaz yedim dedim acukta erük çilek dedim yime onlarda alerjisini tetikler dedi sadece burun spreyi sık dedi başka şurup falan verme dedi davite devam et dedi kilomuz ben 4 aylık dedim hayır ayın 4ünde 4 aylık olcak dedi kilosu 8700 olmuş boyu 69 kafası 49du sanırım kafayla boyda karışıklık olabilir küsürat gibi tam hatırlamıyom 8 kilo bebe taşıyom 2 saatir otri bebeyide çok sık kullanma dedi tahriş edersin dedi 2 aydaha sadeceanne sütü dedi başka hiçbişiy yok dedi bizden gelişmeler bölee enazından içim rahatladı

kızlar selam herkese bişey soracağım size demir ilacı kullananlar ilacı içirdiktem sonra bebeğin salyaları akıyor ve ne kadat dikkat etsemde üstü başı ilacın renginden boyanıyor ne yapıyorsunuz önlükmü taksam acaba ya...ama geçen gün eski bir tshirt ü vardı onu giydirdim ilacı içmesinden5-6 saat sonra üstünü değiştirdim ama onu bile boyamış salyaları anlamadımki kaç saat ağzında kalıyor bu ilaç

ben mamaya karıştırdığım için hiç öyle birşey olmuyor.
ama dikkat et bacım o leke asla çıkmaz döküldüğü yerden.

slm kızlar ne var ne yok
ya kızlar gece yatırırken şapka ve eldiven giydiriyormusunuz? ben yaklaşık 1 aydır şapka ve eldiven giydirmiyorum.ne giydiriyorsunuz bebişlere.biz kombiyi kapattık ama sabah kalktıgında yanakları soğuk oluyo acaba üşüyormudur.

şapka-eldiven mi.
ben onları hiç giydirmediğim gibi 1 aydır çorap da giydirmiyorum yatırırken.
kısa kollu badi, üzerine uzun kollu pijamaları o kadar.

kızlar ya şu yoğurt mayalama işine kafayı taktım...
bugün ilk defa deneyecem bakalım....
bir sitede şey yazıyor bebeklere 1 yaşına kadar inek sütü önerilmediğinden evde mama yapıyoruz ya o sütten yapın diyor...şimdi bnm kafam karıştıbilmiyorumkismile
nasıl yapacam?

benim ilk yoğurt denemem ayranla sonuçlandı kaydirigubbakcemile3
ben normal pastorize inek sütüyle yapmıştım
ama ben o inek sütü mevzusuna çok takık değilim. hatta bakarsın 2-3 aya kadar inek sütü verebilirim bile.
o yüzden ben pek makbul bi örnek değilim

biz geldik doktordan korkulcak bişiy yok dedi doktor amcamız sadece hafif bi soğukalgınlığıymış o boğazındaki hırıltıda sanırım abisi gibi buda alerjik dedi cildinde biraz kızaqrıklık vardı çağanda böyle yoktu hiç ne yedin sen bakem dedi bende haftasonu yaşpastayı birazfalaz yedim dedim acukta erük çilek dedim yime onlarda alerjisini tetikler dedi sadece burun spreyi sık dedi başka şurup falan verme dedi davite devam et dedi kilomuz ben 4 aylık dedim hayır ayın 4ünde 4 aylık olcak dedi kilosu 8700 olmuş boyu 69 kafası 49du sanırım kafayla boyda karışıklık olabilir küsürat gibi tam hatırlamıyom 8 kilo bebe taşıyom 2 saatir otri bebeyide çok sık kullanma dedi tahriş edersin dedi 2 aydaha sadeceanne sütü dedi başka hiçbişiy yok dedi bizden gelişmeler bölee enazından içim rahatladı

ooo minik dana olmuş çağan maşallah.
valla ben otri bebeyi günde 2 kere kullanıyorum tahriş neyim olmadı hiç.
anne sütü olayı da süper, tam gaz devam yani

ooo minik dana olmuş çağan maşallah.
valla ben otri bebeyi günde 2 kere kullanıyorum tahriş neyim olmadı hiç.
anne sütü olayı da süper, tam gaz devam yani
anne sütü değil sarı kız oo emme ben usandım emzümekten kendimi sömürülmüş hissediyom:olmaz:
tütütütütütütütütütüü 41 bin kere maşallah çağana :nazar:

kız julii banada yapsana şu hoplayan sarı kuzlu resimden bayılıyom ben buna yaaalaelaelaelaelaesırnaşık şey sen başladınmı ek besine julii

evdeki pastörize sütten yapsam olar mı acababilmiyorumkismile

anne sütü değil sarı kız oo emme ben usandım emzümekten kendimi sömürülmüş hissediyom:olmaz:

kız julii banada yapsana şu hoplayan sarı kuzlu resimden bayılıyom ben buna yaaalaelaelaelaelaesırnaşık şey sen başladınmı ek besine julii

yok canım gecmedik
facedeysen linkini verim sağa

Hasta olan tüm bebişlere ve annelere çok çok geçmiş olsun... Yoğurt konusunda ben de bir iki şey yazayım dedim, arzum yoğurt makinesi kullanıyorum ben, gerçi sarpın yoğurtla pek arası yok ama, makine çok kullanışlı, haznelerinin cam olması da artı bir avantaj. Fiyat olarak da ben alırken makuldu, şu an nasıl bilemiyorum ama makine almayı düşünenlere tavsiye edebilirim...

Back
X