2010 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaar hero baby de paket geldihihoyyyt
karışık meyvalı kavanoz mama
iyi geceler bisküvisi
kahvaltı saati sütlü bisküvili muzlu
1 kitapçık birde ay ay büyümesi ve gelişimiyle ilgili broşür...
sen mi istemiştin?yoksa reklam amaçlı mı gönderiyorlar?
yok cnm huysuzlanmıyo gayet zinde babaya gülücükler saçıyo bana gelince üzerimde ne varsa tutmaya çalışıp göğüsüme dokunuyo
biliyo tabi sıpa sütün yerini .)

aynen canım...demek aynı dönemdeki bebeklerin tipik özellikleri değişmiyor...kaydirigubbakcemile3

evet cnm 14 ocak doğumlu
acaba dönemsel bişeymi hani her ay huy değiştirirler falan diyolar ya

kesinlikle her gün yeni bişeyler keşfedip uyguluyorlar.....huyları da saati saatine uymuyor..sürekli değişiyor...1 yaşına kadar böyle gider herhalde...oğlumdan biliyorum..gerçi kardeş kardeşe benzemez....sositososito

Hİİ Hİİİ Hİİİ:emir_bebek: senin kızında gözü açılmış demekki şekerim sempatiksalakcinni bu bıcırıklar büyüdükçe cin gibi oluyorlar l:nazar:

delf kız bizde niye öyle amca fln yoktur yaa biz ne alırsak kendimiz alıyoruz birde benim ailem sağolsun onlar destek oluyorlar. vayyy kıskandım şimdicik seni

canım bizde öyle aslında aradıkalrı zaman çok şaşırdım ama iyi geldi ne yalan söyleyeyim.hihoyyyt

kesinlikle her gün yeni bişeyler keşfedip uyguluyorlar.....huyları da saati saatine uymuyor..sürekli değişiyor...1 yaşına kadar böyle gider herhalde...oğlumdan biliyorum..gerçi kardeş kardeşe benzemez....sositososito

doğru sölüyosun
aslında daha bunlar ne ki?
kimbilir kaç gece daha uykusuz kalıcaz cıldırıcaz :)

Esmercim çok geçmiş olsun, inşallah hemen düzelir Ayaz abi...

Saç dökülme bende de inanılmaz boyutta, her gün fırçayı temizliyorum ve ayrıca yerden tutam tutam saç topluyorum, dökülenleri biriktirip peruk yaptırsam karlıydım valla.

Kış bebekleri de kış anneleri de yaza göre biraz daha şanslı sanırım. evet soğuk biraz dezavantaj ama kış bebeklerinin hareketlenme, etrafa karşı ilgilerinin arttığı dönem bahara yaza denk geliyo. böylece çevreye en açık oldukları dönemi dışarıda geçirme şansları oluyo...

eşim cok taraf tutuyor canım yaa.. Cok annesini savunuyo haklıda olsa haksızda...eskıden konuyu anlatırdım annesını savunmak adına bana kıza r bagırıdı sımdı daha mevzuyu anlatmadan bana kızmalay bagırıp cagırmaya basladı...esımle suan hıc konusulacak gıbı degıl.. Benı en son anlayacak ınsan konumunda.. Evın ıcınde kendımı öle yalnız hıssedıyorum kı. Oglum olmasa kafayı yemıstım... Kaynanam cok sey var hangı bırını anlatayım bılemedım.... Ben cocugun agzına yıyecek bısey surmeyın bazı seyler 1 yasına kadar yasak dedım dıye suclu oldum hem kocam hem annesı sureklı karsı safhamda... Bezı sık acıyorum dıye gecımsız oldum ıdare etmeyı bılmeyen müsrif oldum... Vs vs... Bugun de kaanı tek basına yıkayacakmıs ben okuldayken . Yıkama dedım tek basına sıkıntılı olur. Hem cocuk ıcın tehlıkelı daha oturmayı bılmıyo tutunmayı bılmıyohangı elınle dökup hangı elınle yıkayıp duruluycan... Dedım ıste ben kendı cocuklarımı nasıl yıkadım buyuttum dedi. Benım yanımda yardım etcek kımse yoktu falan dedı. Olsun sen genede kaanı tek basına yıkama bızı bekle dedım. Aksam eve gelır gelmes elımı yuzumu yıkamadan kaanı yıkadım ben dıye kıkır kıkır guluyor...yok yıkamamıssındır dıyorum yıkadım bı gusel oglumu ben dıye böbürlenerek anlatıyor... Cıldırdım kocam geldı ordan yıkasın ne var bunda dıye... Yok ali biz daha önce konusmustuk ondan dıyor annen yıkamamıstır. Yanı yıkama dedım yuh yanı hemen yıkamnırmı.? Guldu kahkha attı ben orda sınırlenırken. Yıkadım dedı sor bakayımdıyo ogluna ben sızlerı nası yıkamısım tek basım falan .... Sonra 10 dk ben cıldırdıktan sonra yıkamadım dıye karsımda kahkaha larla guluyo... Benle dalga gecıyor yanı sınır olmamdan haz alıyor. Kocamda bun akrsın bana sadece bıktım senden dedı.... Bu olayda ben ne yaptım sölermısınız... Aglıyorum suan dayanamıyorum .....

hantecim valla allah sana sabır versin cnm..ama ben senin yerinde olsam kocamla aramı açmamaya çalışırım...kaynananla olanı biteni herşeyi anlatma eşine...ama bebeğin için kaynana göre yanlışta olsa sen bildiklerinden şaşma o anlamasada sen yine söyle anlat..o senin inadına da yapsa bazı şeyleri elinden geldiğince aldırış etmemeye çalış en azından kaynananın yanındayken...

canım bizde öyle aslında aradıkalrı zaman çok şaşırdım ama iyi geldi ne yalan söyleyeyim.hihoyyyt

oh valla ne güzel yaaaa....hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun cnm.....gerçi bana da kuzenimden amcamın kızından hediye geldi doğum yapınca :))

ESMER çok geçmiş olsun cnm....bişeyik çıkmaz inşallah....

ahmir hiç bir fark olmuyor bence...sadece dışarı çıkmakta biraz temkinli olunabilir...ama ben daha kırkım çıkmadan çıkmıştım dışarıya bebişimle...çok bunalmıştım geln gidenden evden....
allaha şükür bişey olmadı....ayrıa kat kat giydirp bebeği terletmemeli...

Back
X