kızlar bugün ben bisey farkettim. bu sabah kalkıp çorba yaptım icine bi cimdik tuz attım. doruk yemiş. anlaşılan tuzun tadını aldığı icin yemiyor yaptığım yemekleri bu cocuk. zaten nerdeyse 1 yaş artık. ben bi cimdik koymaya baslıcam yemeklere. yapacak bisey yok. yemek yemegen bebeklerin anneleri aklınızda olsun sizinde...:78:
yok canım kacırdığın bisey merak etme. bu ctesi toplanınca yapacağız çekilişi. ptesi sizlerede bildireceğiz.... artık ocaktan sonrada başlar gönderimler....
Sabiha Paktunanın kitap setini sipariş vermiştim geldi ama yanlış göndermişler "Bana Seni Anlat Anne""Bana Seni Anlat Baba" kitağları yerine yalnızca "Epilepsş" kitabını göndermişler.
sinir oldum
sibel sen nasıl yemek yediriyorsun damadıma bizim gibi yataraksa belki onu istemiyordur çocuğun sesini dinle s,ibel
bende 1 aydan fazla zamandır atıyorum az tuz.farkediyor gerçekten.kızlar bugün ben bisey farkettim. bu sabah kalkıp çorba yaptım icine bi cimdik tuz attım. doruk yemiş. anlaşılan tuzun tadını aldığı icin yemiyor yaptığım yemekleri bu cocuk. zaten nerdeyse 1 yaş artık. ben bi cimdik koymaya baslıcam yemeklere. yapacak bisey yok. yemek yemegen bebeklerin anneleri aklınızda olsun sizinde...:78:
sibel sen nasıl yemek yediriyorsun damadıma bizim gibi yataraksa belki onu istemiyordur çocuğun sesini dinle s,ibel
seçil hoşgeldin canım buluşma yapamadık daha melltem şahin yok burçin yok onları bekliyoruz arya gelirim dedi ona haber vericez sevilirirem gelir herhalde buraya çok takılmayanlar telefonlarımız alalım bursa gurubu olmuyo böyleee
hade kızlar actım kapıyı :) Ya keske yakın olsak ne güsel olurdu bebeklerde sıkılmaz bizler içinde iyi olurdu.
bizimkide bu ara zor yiyorduda dün akşam envayla yan yana güzel yediler sende utkuyla beraber oturtsan bievet yatarak yiyo..oturarak hayatta yemez..sağa sola dönüp duruyo..
yok anam benm çocukların bana kastı var..
öldürmeye niyetliler beni..
şöyle kuş gibi açıp yese ağzını nolur ...
yok sibel i kim çıldırtsın
sen minadex yada nutrigene başladınmı birine başla derim bak gör iştahı açılacakhe valla...
aslında benmkiler sıkıldılar biliyorum..
bu haftasonu kaçıyorum annmlere..
pazar günüde arkadaşa gitcez..
pazarteside çarşıya gitcem kardeşimle.
biraz kendime geleyim yaaa..
sen minadex yada nutrigene başladınmı birine başla derim bak gör iştahı açılacak
sen minadex yada nutrigene başladınmı birine başla derim bak gör iştahı açılacak
Zeynepcim ahmet uzun bir süredir bizim yediğimiz yemeklerden yiyor . Ona ayrı özenerek yaptıgım seyleri yemiyor.bende artık yemeklerimizi az yaglı az tuzlu yapıyorum bizim içinde daha sağlıklı. Hııı ahmet paşa bizimle birlikte masada yemek yemeye bayılıyor ayrı ona yatarak hayatta yediremezsin.kızlar bugün ben bisey farkettim. bu sabah kalkıp çorba yaptım icine bi cimdik tuz attım. doruk yemiş. anlaşılan tuzun tadını aldığı icin yemiyor yaptığım yemekleri bu cocuk. zaten nerdeyse 1 yaş artık. ben bi cimdik koymaya baslıcam yemeklere. yapacak bisey yok. yemek yemegen bebeklerin anneleri aklınızda olsun sizinde...:78:
oh ne güzel canm heralde kalabalık bi ailesiniz. Benim annem tek başına burada ama çalışıyor kadıncagız ve hafta sonu tatili bile yok aksamları arada biz gidiyoruz yada o geliyor . Özledim valla kardeşim babam annem hep bi arada oldugumuz günleri.he valla...
aslında benmkiler sıkıldılar biliyorum..
bu haftasonu kaçıyorum annmlere..
pazar günüde arkadaşa gitcez..
pazarteside çarşıya gitcem kardeşimle..
çocukları annme bırakıp..
biraz kendime geleyim yaaa..
geçen pazar arkadaş yemeğe çağırdı çalışıyo pazar günü gelin dedi...
çok samimi arkadaşım bacım gibi yani..
bende örümceğe gitmiyorum ya kendi geldi ben gitmedim..
bizim adam gidelim falan diyo ekip duruyodum..
arkadaş çağırınca örmceğin evide o semtte eee önce kardeşine gitcekmişiz sonra arkadaşa..
yok dedim ne ona giderim ne de ona..
arkadaşa çocuklar hasta dedik gitmedik.kırıldı tabü..canım ama bu hafta gelin dedi..
akşam dedim pazara gidiyoz müküye..tabüü önce laflarımı hazırladım bi doldum..
ozamn önce oraya sonra oraya dedi yine..
dedim ne saçmalıyosun ister gel ister gelme keyfin bilir..giderim oturrum akşam da çıkar gelirm..
seni sorarlarsada bacısına gitmedim diye gelmedi derim dedim rezil olursun..eşinide çok sever..
baktım tırsttı tmm tmm dedi..sen gündüzden git bende akşam gelirim..siz gündüz arkadaşınla oturun muhabbet edin..
vayy dedim içimden dinsizin hakkından imansız gelir..
anlatayım dedim..canımı sıkan bi konuydu halletm..alimallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?