2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet özlemcim bende başladım çay kaşığının ucuyla koyuyorum başka türlü yemiyor ne yapayım..

aklımdayken sana birşey sorayım diğer topikten takip etmeye çalıştım ama yine de kaşırmayayım doğum günü çekilişi için kaçırdığım dirşey var mı? neye karar verdik en son ben herşeye uyarım farketmez

yok canım kacırdığın bisey merak etme. bu ctesi toplanınca yapacağız çekilişi. ptesi sizlerede bildireceğiz.... artık ocaktan sonrada başlar gönderimler....

yok canım kacırdığın bisey merak etme. bu ctesi toplanınca yapacağız çekilişi. ptesi sizlerede bildireceğiz.... artık ocaktan sonrada başlar gönderimler....

çok güzel yaa çok heyecanlanıyorum.. hem doğum günleri geliyor hemde ne güzel hediye göndereceğiz miniklerimize.. çok güzel çok..

Sabiha Paktunanın kitap setini sipariş vermiştim geldi ama yanlış göndermişler "Bana Seni Anlat Anne""Bana Seni Anlat Baba" kitağları yerine yalnızca "Epilepsş" kitabını göndermişler.
sinir oldum

Akıllı hatunun hali başka olur.ben olsam sonradan açardım kargoyu.
sibel sen nasıl yemek yediriyorsun damadıma bizim gibi yataraksa belki onu istemiyordur çocuğun sesini dinle s,ibel

kız bizede direksiyon kursunda hoca diyordu arabanın sesini dinle diye bak aklıma geldi.

bende 1 aydan fazla zamandır atıyorum az tuz.farkediyor gerçekten.

seçil hoşgeldin canım buluşma yapamadık daha melltem şahin yok burçin yok onları bekliyoruz arya gelirim dedi ona haber vericez sevilirirem gelir herhalde buraya çok takılmayanlar telefonlarımız alalım bursa gurubu olmuyo böyleee

evet hediyeleşme güzel gerçektende. zaten ocak subat bizim dogum günü aylarımız olacak. cok heyecanlı gececek.

sibel sen nasıl yemek yediriyorsun damadıma bizim gibi yataraksa belki onu istemiyordur çocuğun sesini dinle s,ibel

evet yatarak yiyo..oturarak hayatta yemez..sağa sola dönüp duruyo..
yok anam benm çocukların bana kastı var..
öldürmeye niyetliler beni..
şöyle kuş gibi açıp yese ağzını nolur ...
yok sibel i kim çıldırtsın

hoşbulduk canım.. valla üzülürdüm buluşmayı kaçırsaydım.. neyse buradayım artık benden kaçamazsınız

hade kızlar actım kapıyı :) Ya keske yakın olsak ne güsel olurdu bebeklerde sıkılmaz bizler içinde iyi olurdu.

he valla...
aslında benmkiler sıkıldılar biliyorum..
bu haftasonu kaçıyorum annmlere..
pazar günüde arkadaşa gitcez..
pazarteside çarşıya gitcem kardeşimle..
çocukları annme bırakıp..
biraz kendime geleyim yaaa..

bizimkide bu ara zor yiyorduda dün akşam envayla yan yana güzel yediler sende utkuyla beraber oturtsan bi

he valla...
aslında benmkiler sıkıldılar biliyorum..
bu haftasonu kaçıyorum annmlere..
pazar günüde arkadaşa gitcez..
pazarteside çarşıya gitcem kardeşimle.

biraz kendime geleyim yaaa..
sen minadex yada nutrigene başladınmı birine başla derim bak gör iştahı açılacak

geçen pazar arkadaş yemeğe çağırdı çalışıyo pazar günü gelin dedi...
çok samimi arkadaşım bacım gibi yani..
bende örümceğe gitmiyorum ya kendi geldi ben gitmedim..
bizim adam gidelim falan diyo ekip duruyodum..
arkadaş çağırınca örmceğin evide o semtte eee önce kardeşine gitcekmişiz sonra arkadaşa..
yok dedim ne ona giderim ne de ona..
arkadaşa çocuklar hasta dedik gitmedik.kırıldı tabü..canım ama bu hafta gelin dedi..
akşam dedim pazara gidiyoz müküye..tabüü önce laflarımı hazırladım bi doldum..
ozamn önce oraya sonra oraya dedi yine..
dedim ne saçmalıyosun ister gel ister gelme keyfin bilir..giderim oturrum akşam da çıkar gelirm..
seni sorarlarsada bacısına gitmedim diye gelmedi derim dedim rezil olursun..eşinide çok sever..
baktım tırsttı tmm tmm dedi..sen gündüzden git bende akşam gelirim..siz gündüz arkadaşınla oturun muhabbet edin..
vayy dedim içimden dinsizin hakkından imansız gelir..

anlatayım dedim..canımı sıkan bi konuydu halletm..alimallah...

sen minadex yada nutrigene başladınmı birine başla derim bak gör iştahı açılacak

heh.. bu konuyu açtığınız iyi oldu ya da ben şimdi gördüm..

bizim doktorum gerek yok diyor ama bende vermek istiyorum hangisini önerirsiniz.. didem benden daha iyi bilirsin.. akşam eşime gelmeden aldırayım..

Zeynepcim ahmet uzun bir süredir bizim yediğimiz yemeklerden yiyor . Ona ayrı özenerek yaptıgım seyleri yemiyor.bende artık yemeklerimizi az yaglı az tuzlu yapıyorum bizim içinde daha sağlıklı. Hııı ahmet paşa bizimle birlikte masada yemek yemeye bayılıyor ayrı ona yatarak hayatta yediremezsin.
oh ne güzel canm heralde kalabalık bi ailesiniz. Benim annem tek başına burada ama çalışıyor kadıncagız ve hafta sonu tatili bile yok aksamları arada biz gidiyoruz yada o geliyor . Özledim valla kardeşim babam annem hep bi arada oldugumuz günleri.

nutrigen aldım canım..
aynı bilmiyorum niye böyle..
kız utkuyla oturuyo yine aynı..
hoş utkuyla en iştahlı adam oturup yemek yese iştahı kaçar
adamı dellendirir..

huuuuuuu geçmişi bırakın bugüne gelin..
sıpalr uyanmadan möhübet edek.....

Ohh iyi etmişssin bazen yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…