2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar,
Şu dişler beni deli edecek .Benim paşa dün gece sürekli olarak sabah 6ya kadar kalkttı .Ben yatırıyorum o yarım saat geçmeden kalkıyor. Bu böyle sabaha kadar sürdü . Allahım sabrım taştı biliyorum dişten ama bende robot değilimki dayanamıyorum artık Sabah 9a kadar uyudu işte 3 saat. Yanıma alsamda uyumuyor kesinlikle bizimle yatmayı sevmiyor nedense
Bende hem onu yatırdım hemde kendim yattım yatağıma birde öyle uyumuşuz saat 12yi geçmiş haliyle. Ama başım nasıl çatlıyor şuan bugün benim için böyle gider artık Dişlerimizde 2 aydır hep arka arkaya patlıyor çocukta ne iştah kaldı ne uyku çok zor ya . Sadece emiyor öylede doymuyor zırt pırt kalkıyor bazı geceler geri uyumakta yok dün geceki gibi ne olacak halimiz bilemiyorum

kızlar netden yemek takımı bakıyorum ama günlük kullanabileceegim fazla pahalı olmayan 6 kişilik bildiğiniz bi site varmı

didem bu yazdıkların ne vitamin mi?
reçetesiz alabiliyormuyuz?
kimler kullanıp sonuç aldı?

minadex balık yağı + vitaminler var içinde bizim kız balık yemiyordu başta o yüzden başlamıştık nutigende 15 vitamin 11 mineral karışımı süper bir vitamin hemide bitkisel bizim doktor bunları dönüşümlü kullanmamızı önermişti bende öyl eyapıyorum bizim iştahımız iyi kilo az oluyor ama olsun iştahı yerinde

Allah yardımcın olsun tugba cok zor valla bizim sıpada 4 tane birden cıkarıyor aynı dertten bende müzdaribim yani.

sadece nutrigen deyip alabiliyor muyuz yani yaş olarak farklı çeşitleri var mı??

nutigenin suprasınımı aldın sibel ondan değil üstünde supradam yazacak
burçin haftada 2 sefer balık yedirebiliyorsan minadexe gerek yok sadece nutrigen supra kullanman yeterli

Selda naber bacım coktan beri görmüyorum kız ben seni şimdi farkettim arada nette dolaşıyorum ya anca düştü jeton.
EE napıon ? Kız ben senin bebişi hiç görmedim .

sen minadex yada nutrigene başladınmı birine başla derim bak gör iştahı açılacak
Bizim dr minadex verdi .Şu an kullanıyoruz bitince tekrar al dedi devam edecekmişiz bir süre . Ama onun tadı berbat ya benim oğlan sevmiyor.
Kaç seferdir sana sorucam canım sen bilirsin onu nasıl içirebiliriz yani meyve suyuna veya yoğurta katılabilirmi. Eşimle şebeğe dönüyoruz içirebilmek için . Kokusunu alınca kafayı hemen istemiyorum diye sağa sola sallıyor .Reklam açıyoruz tvde zar zor içiriyoruz valla

huuuuuuu geçmişi bırakın bugüne gelin..
sıpalr uyanmadan möhübet edek.....

İyi etmişin bacım ne anlar onlar senin derdinden . Hepsi aynı kendi ailesi olunca hemen farklı davranıyorlar

Allahım rüya mı bu benim sıpa ben size bakarken beşiğinde kendi kendine uyumuş kalmış. Koca gece uyumayınca tabi sızdı kaldı

selam, mirayı banyo yaptırcam: giremem sonrasında da.
boğazı fena değil ama sabah tüm vücudunda döküntü oluştu kıpkırmızı oldu vucudu, korktum.
yarın annemlere gideceğim için kontrole götürecektim zaten ama apar topar oldu.
çok şükür öenmli bişeyi yok: antibiyotikten olmuş. augumentin yapabiliyormuş böyle. boğazı da daha iyiymiş. 3 günlük başka bi antibiyotik kullanıp ilaç faslından kurtulacaz.

kib. muckk.
hazırlık falan da yapıcam. ptesiye kadar giremezsem merak etmeyin. muckk

tuğbacım benim kızların ikiside sevmiyor büyüğün meyva suyuna katıyorum küçüğünde çorbalarına katıyorum

Allah yardımcın olsun tugba cok zor valla bizim sıpada 4 tane birden cıkarıyor aynı dertten bende müzdaribim yani.
Sağol canım hepimize .Kolay değil tabi çocuklar diş çıkarırken helak oluyorlar .Allah bize güç kuvvet bolca sabır versin ne diyeyim

Ay kıyamam kuzuma tabi antibiyotiklerin yan etkileri oluyor .Kullanmasanda nasıl iyileşecek. Bitince rahatlar yavrucakta. Sanada çok kolay gelsin canım
Fazla yorma kendini mazallah sende hasta olacaksın

Allah kolaylık versin tuğba..
uyumayan iştahı olmayan bebişin işi zor valla..
Evet canım hepimize kolaylıklar versin inş.

huhu nerdesinizzz kızlar kalabalığız bayağı
Kalabalıkız ama kimse konuşmuyor .Herkes geçmişi okuyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…