2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

didem senin kız özel okula gidiyor dimi. tüm özel okullar böyle işte. kendi üzerlerinden yük atıyorlar. bence bu senin görevin değil. o ödevi yapacak cocugu egitmek ogretmenin görevi.

ben görmüştüm 1-2 yerde ama o zaman duru yoktu.bakınayım biraz bulamazsam isterim canım.1 hafta bakınayımda yetişirsem indirimi alarım.

Gülşah onlar bizi ısırmaz helak etmezse arada ısıracağız, planımız öyle

helak olucanız kesin ama olsun ilk önce siz davranın onLAR SİZİ yormadan:)

İnş.. bende gelmeyi çok istiyorum bakalım kısmet:))

aaa çok güzel olur yaa hülya demişti çok sevindim inş gelirsin...develidemisin hala?

burcucum bu dükkan kapanıyor akmerkezde. fazlada kalmamış ellerinde. 3-4 tane kalmış bugün gördüm. bende aldım hemen. haftaya dükkan kapanmış bile olabilir. sen karar ver 5 e kadar. fikrin değişirse haber ver.

didem senin kız özel okula gidiyor dimi. tüm özel okullar böyle işte. kendi üzerlerinden yük atıyorlar. bence bu senin görevin değil. o ödevi yapacak cocugu egitmek ogretmenin görevi.

evet özel okul ama benim yardımım şöyle oluyor diyeyim hergün defterine gününü anlatan resim çiziyor onu zaten ben eve gidene kadar yapıyor bende öğrendiği harflerin içinde geçtiği 10 cümle yazdırıyorum her akşam yani cümlşeleri o kuramaz bıraksam okulda öğrendiklerini aynen akşam yazıyor ama o zamanda ezbere giriyor böyle ufku açılıyor bence

neyse didemcim sen üstüne alınma eminim sen benim kastettigim şekilde yapmıyorsundur. sözüm meclisten dışarı zaten. ama bizim zamanımızdaki gibi değil cocuklar artık resmen tembellige ezbere itiliyorlar. cok kızıyorum napim. bakalım benim başıma neler gelecek... bizim oglan belkide allahın tembeli olup cıkacak. bende yalvarıcam benimle ders calıssın diye calısmıcak... :)

aa duymadım kız valla duysam gelirdim seni görmeyee sen en üst kattasınya ondan görüyon demş beniii

YOK CANIM BEN ALINMADIM ANLADIM SENİ BURDA ARKADAŞLAR VAR BİZİM BİLİYORUM ÇOCUK TÜRKÇE ÖDEVİ YAPIYOR ONLARDA MATEMATİK ÖDEVLERİNİ YAPIYORLAr bende ona karşıyım yardımcı olurum ama oturup yapmam

özlem al.canım.ama büyük birşeyse yanında getirme.iş yerinde kalsın olurmu sonra konusuruz kargo yaparsın bana.20 tl birşey değil ya al sen ben istiyordum zaten bunlardan.

aa duymadım kız valla duysam gelirdim seni görmeyee sen en üst kattasınya ondan görüyon demş beniii

valla özledim arkdaşaım seni bu hafta içi gelin kocanla barim

kızlar kaynanam kızına gitti tee perşembe gelicek
görümcem sabah 8 de almaya gelicek oğlumu yüzüne görücem ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…