2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

nerede ki bizim öğretmenler..ödevler ve ailelerin ödev yapması konusunda ne düşünüyorlar çok merak ediyorum..biz nasıl bi tutum sergilicez onu da çok merak ediyorum..

Son düzenleme:
burcu yarın kaçta mecidiyeköyde olursun sen

kaçta istersen olurum.
ama 1 dk mecidiyeköydemi duraklama yapıyor metrobüs.ben ilk duraktan binicem öyle hesap et.sen söyle hangi durakta ineyim.aktarma yapmam lazım onu biliyorumda nerden yapacak onu bilmiyorum.

tamam burcucum alıcam sana bi tane. büyük agır bisey değil. zaten zeyneple gelicem sorun olmaz getiririm yarın.

sen getirirsinde ben nasıl götürücem.kucağımda duru sırtımda çanta.yer kaplıyorsada getirme haftaya karşı ödemeli yollarsın bana.

ne alıyosunuz yahuu merak ettimmm

esma bizde buluşalım artık arkadaşım burçinle meltem gelsindee

hülya üst üste çıktıkları bir ara çekeriz.
ayşegülü anladımda Serap nerde bugün Hülyada yok diyecektim ama başladı yazmaya.

çok utanıyorum ama ben hiç metrobüse binmedim ilk durak mecidiyeköyse eşime kendimi oraya attırayım diye düşünüyorum

nerde link özlem atsana tekrar.

Özlem sen bankadaydın dimi.

S&g demisin yoksa akmerkezde onunda müdürlüğü varya.

kadıköy-avcılar 63 dk diyor bu ya ben o kadar süre nasıl zapttedicem ki.arada iner bineriz valla sıkırır 1 saat

çaldırıyorum seni kaydet beni

SONU 60 KAYDETTİM.

o zaman saat 11.00 de biniyorum.11.20 falan herhalde mecidiyeköyde oluruz.ama yine tam binince ararım.

11.20 mecidiyeköyde buluşuyoruz o zaman.avcılar istika*****e doğru metrobüs durağında.

63 dk mı 1 saat daha gelin bursada olursunuz yahuu
ben diyorum zaten toplanın bursaya gidelim.aynı hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…