2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar..
yarın büyük buluşma var anlaşılan.güzel vakit geçirirsiniz umarım.kuzular kaynaşıcak desenize..
geçmişe bi bakayım neler var..

valla gelin kızlar nasıl güzel olur herkese kapım açık beklerimm ama bende kafaya koydum gelicem istanbula burcuyla konuştuk dün hatta mudanyadan vapur geliyor güzergahlarda güzell

evet canım banka rbs bank

link te bu canım
The Walk-O-Long

yok sg derken bi bankadan bahsettim zaten.o değilmiş anladım :)

merhaba kızlar..
yarın büyük buluşma var anlaşılan.güzel vakit geçirirsiniz umarım.kuzular kaynaşıcak desenize..
geçmişe bi bakayım neler var..

kocaeli de çok güzel buluşmalar yapıyordu.kalabalıksınız ama bursa gibi bi ayarlanamadı sizdede.

mlek ne yapmış haberin varmı Pınar.
yağız nasıl bu arada.zıpır şeyy.

geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir.

maşallah kuzuya daha ne olsun.
yakında burayada kar gelir canım.pazardan sonra havalar iyice bozmaya başlayacakmış.

pınar hatırlarsan geçen hediyeleşmede sen bana hediye almıştın :))

evet özlemcim öyle olmuştu.yeni hediye çekilişi ne zamana.

evet kocaelide kalabalık aslında pınar, özlem, melek, fatolina ee diğer özlem var bide

biz en son yaz sonunda buluştuk kızlarla toplu olarak. ama özlemlerle 2 haftada bir evde buluşuyoruz.eşlerimizde tanıştı kaynaştı ev oturmalarına gezmelere gidiyoruz.
yakındaki planımız teknede balık yemek.burada güzel yerler var sahilde.bebişleri bırakıp 4lü takılcaz ama D

hamileyken, bebekler küçükken buluştuk ama şimdi toplanamıyoruz bi türlü.fatolina kayınvalidesindeydi şimdi evine geçmiş, melek taşındı, özlemle biz 2 haftada bir görüşüyoruz, diğer özlemle hiç bir arada görüşemedik malum onun 2.hamileliğine girince araya.
melek taşındı canım eve net bağlanıncaya kadar giremeyecek.aslında cebi var akşama bi arayayım kocişin bedavasından :)
yağız paşa iyi canım şımarıp duruyor.
face yeni resimlerini koydum belki görmüşsündür.poz vermeye bayılıyor bal surat...

bizde esmayla görüşüyoruz ama diğer kızlarla en son 9 aylık hamileydim görüştüğümüzde

valla görüşmek süper oluyo.kafa dağıtıyosun.aynı dili konuştuğun arkadaşlarınla görüşüyosun.sorunlar,heyecanlar,dertler,mutluluklar aynı oluyor.
benim çok hoşuma gidiyor özlemlerle buluşunca çok eğleniyoruz.
yağızla çınar da inşallah ilerde iyi anlaşırlar...

kızlar ben çıkıyımda bi pasta alim aklşam görümceme gidiyoz elim boş olmasın sonra kociş oğluma beni almaya gelicek inş. giremessem öpüyorum sizleri iyi hafta sonlar buluşanızda süper geçsin inş.

2011 anneleri şimdide bavul hazırlama için konu açmış valla böğğ geldi ya hiçbirşey bulamıyorum.

serap bugün süt izninde şekerim..siz buluşacaksınız ben heyecanlanıyorum ya.. bursaya giderseniz, kayseriye de gelirsiniz. burcu uçak biletlerini ayarlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…