2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Sonunda geldim tabi birazdan çıkmam gerekecek yemek hazırlıkları falan malum
Çok geçmişe gidemedim büyük buluşma yarın onu biliyorum ama çok güzel bir gün olacağı kesin. Bu kadar bebişle ne yapacaksınız onlar neler yapacak ben bile meraktayım . Bizim yerimizede mıncırın kuzucukları sizede bol muhabbetler
Zeynep babannene çok geçmiş olsun canım .Yaşlılık hali çok zor insan kıyamıyor onlara .Allah acil zamanda şifasını verir inş.

Hasta kuzularımıza çok ama çok geçmiş olsun .Diş çıkaran kuzucuklara ve annelerinede kolaylıklar diliyorum ağrısız sızısız atlatsınlar inş.

Biz yine geceyi sabaha bağladık .En son saat 8de bana cinnet geldi yeter artık diye bir bağırmışım . Kaynanam aşağıdan çıktı geldi ne oluyor diye
Allahım sabrım tükenmek üzere isyan etmek istemiyorum ama çok zor ya kaç gecedir sabahlıyoruz .Uykusuzluktan ne yaptığımı bilemiyorum isteğim dışında oluyor herşey .Çocuğun bir suçu yok ama benimde elimden gelen birşey yok . Sabır sabır ya Sabırrrrrrrr

ayten gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş....nasılsın canım,uzun uzun yaz,neler yapıyorsun?

iyim canım sen nasılsın artık vakit buldukça bakıcam şu günlerde oğlum diş çıkarıyor galiba çok huzursuz hafif bir şişlik var damaklarında ateşi ,ishali falan yok ama çok mızmız onunla uğraşıyorum geçmişi okumaya çalıştım ama yetişemeyeceğimi anlayınca bıraktım herkes iyidir inşallah

hadi gidin barii.iyi akşamlar canım.

serap bugün süt izninde şekerim..siz buluşacaksınız ben heyecanlanıyorum ya.. bursaya giderseniz, kayseriye de gelirsiniz. burcu uçak biletlerini ayarlar

öyle promosyonlar oluyorki 70 tl ye gidiş dönüş nasıl ama.

bursa yakın kız sen bursa ile aynı mesefedemisin.
hoş benim sağım solum belli olmaz gelen olsa gelirim ne olcek yanii.

ayten e bende yazdım msn den .aman iyi olsunlarda cevap yazmasın çok merak ediyordum gerçekten onları.

geçmişi okudum aklımda kalan tek şey burcu mamayı çöpe niye attın kız..
yazık günah çorbasına falan katsaydık..
sütüne az az koysaydık nimet anacım...

o zaman 2 aylıktı canım.ne çorbası ne sütü. sma biberon maması o zman yeni başlıyorduk.
ben mi yeseydim acaba

Son düzenleme:
kızlar yarın fotoları ve çekiliş sonuçlarını ekleyin haaaa...
ben yarın gidiyorum annmlere 4gün falan olmam giremem nete..
pazar günü arkadaştayken girerim..
bi daha giremem

oooooo duyanda bu ayten hiç konuşmamış sanır hey gidi günler ne çabuk unuttun.

bende çıkayım kızlar.iyi akşamlar.

oooooo duyanda bu ayten hiç konuşmamış sanır hey gidi günler ne çabuk unuttun.

bende çıkayım kızlar.iyi akşamlar.

ay ne yapayım canım bir sürü ayrı topik var hangisine yetişeyim dişlere baktım fotolara baktım daha sırada doğum hikayeleri ve slayt var ha birde boy kilo takip topiği var banada yazık daha bu topiğe hiç bakamadım daha göremediklerimde vardır illaki

ben geldimm
ersin şirketten birinin veda yemeği warmış oraya gitti. hadi dedim git,burnundan getirmicem. bugun ıyı gunumdeyım
ipoşu da yatırdım bende devrilcem birazdan
çokkk heyecanlıyım... yarın börek yapıcam taze taze ama bi aksilik olursa bizim karşıda meşhur bi kurabiye fırını var ordan tazecik un kurabiyesi alırım diye düşündüm.
ayyy 9 anne 9 bebek yarın nasıl olucak çok merak ediyorum.
haydin kaçar ben canlar,bol bol foto çeker eklerizzz

Ay ne kadargüzel bende yarın aranızda olmak isterdim.Bizim burda oyun grubu kuracağımız kimsemiz yok.
Yarın sizlere iyi eğlenceler diliyorum.Bol bol foto cekin bari bizde onlara bakalım.

Bİrde bir sey sorucam Duru 3 gündür yeni bir huy edindi.10 gibi yatırıyorum.10.30 uyurken mamayı veriyorum 11 de zırt diye uyanıyor baslıyor yatakta zıplamaya.Oyun oynamak isityor ne yapmam lazım ?DAha önceleri sabaha kadar deliksiz uyurdu hep böyle mi olacak şimdi

Yarin büyük bulusma var insallah güzel vakit geçirirsiniz kizlar
hepinize iyi eglenceler bol bol oynasin kuzucuklar
bizde resimleri merakla bekliyoruz

Ben bu hafta sonu çalisiyorum cumartesi pazar isteyim
çekiliside merakla bekliyorum bakalim bize kim çikicak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…