bide bizim şirketin durumu iyi değil. bakalım oda belli olur yaza kadar. ona göre bir rota çizeceğim. ama açıkcası bunlar büyüdükce zorluklar artıyor ve insan acaba mı demeden edemiyor.
Selaam şekerlerim.
Güzel gözlü gelinim hasta olmuş çok çok geçmiş olsun kıyamam ben sana iyileş hemen kuzum.
Fatooooş sen buralarda bi benimle buluşma istanbulda olmak varmış daha da gelmem küstümBu aralar pek giremiyorum sana o gün cevap yazamadım. Hastaneyle karşılıklı benim işyeri nerdeyse. Karşı köşesinde yani. Hiltonun olduğu dörtyol var ya altında büyük eczane olan köşe binadayım ben. Ama ben sana küsmüştüm de mi
bende vazgeçmiş değilim ama önce bi işe girip orda 1 sene çalışmam lazım. çalışmıyorken olmaz. çok zorlar bizi. 1 sene çalışırsam haklarımdan da faydalanırım. doğum falan derken 9 ay daha çalışmış olurum 1.5 seneden fazla eder. anca o zaman. iş olmadan 2.yi yapamam. yoksa çok istiyorum. olsa şimdi yaparım.
selam millet.
2. bebişi düşünenler varmış: helal olsun diyorum, başka bişey de diyesim yok.
herkes iyi mi???
temmuz agustos gibi benim hamile kalmam gerekiyor sanırım. bu sefer bahar bebeği olsun diyorum. allah gönlüme göre verirse. hayırlısı bakalım.
selam millet.
2. bebişi düşünenler varmış: helal olsun diyorum, başka bişey de diyesim yok.
herkes iyi mi???
slm elticim naber...kız evine yeni bişeyler aldınmı hemen gelip bakayım bende alayım..kıskanayım seni ayol
iyiyiz canım..yuvarlanıyoz işte..
komşum kahve içmeye çağırdı biz çıkıyoruz,sonra yine geliriz öptük sizi teyzoşlar.......
hadi hayırlısı olsun,planlar az-çok değişmiş yine de :)
ya ben de aynı şeyi düşünüyorum ayşegül..kız da olsa, erkek de olsa her halukarda yeniden düzeceğim..burak 6. aylıkken yazdı,bu bebiş 6. aylıkken kış olacak..denk gelmeyecek..neyse hayırlısı bakalım,kız olursa zevkli zevkli düzerim de, erkek olursa pek hevesim olmaz gibi geliyo :)
slm elticim naber...kız evine yeni bişeyler aldınmı hemen gelip bakayım bende alayım..kıskanayım seni ayol
iyiyiz canım..yuvarlanıyoz işte..
sana tavsiyem.eerki kıyafeklerin giydirecegim diyorsan.ayrı mevsim çok zor oluyo.zeynep agustosta dogdu yaz bebegi.defne kış bebegi.giysileri hiç uyumlu olmadı kız oldukları halde.zeynebin ilk tulumları hep askılı ve incecikti.ama defneye kışlık uzun tulumlar gerekiyordu.hep baştan almak zorunda kaldım..şimdi yeni yeni oturaya başladı kıyafetlir.bayadkce uyduruluyo bişey tabi.ama yaz bebegi dühü rahat büyütülüyo ..
hoşgeldinn..niye kızz.miray büyüsün sendeyaparsın evelallah.
hadi hayırlısı olsun,planlar az-çok değişmiş yine de :)
ya ben de aynı şeyi düşünüyorum ayşegül..kız da olsa, erkek de olsa her halukarda yeniden düzeceğim..burak 6. aylıkken yazdı,bu bebiş 6. aylıkken kış olacak..denk gelmeyecek..neyse hayırlısı bakalım,kız olursa zevkli zevkli düzerim de, erkek olursa pek hevesim olmaz gibi geliyo :)
burcu kız hep aklımda yazayım diyom unutuyom.sen akapunktura gidiyordun ne oldu.s
ah canım benim kaç kere çağırdım bacım gel kız ben burayada yazdım o gün hastanedeyim diyom acaba serap hangi binada gitsem nasıl sevinir diye...bende sana küstüydüm hülyaya yazmışsın gelirsen görüşelim ben burdayım görüşemiyoz diye ...kız istanbuldakiler kalabalık ya canım ah ah bide sık sık buluşıuolar ooondan kıskandım...Selaam şekerlerim.
Güzel gözlü gelinim hasta olmuş çok çok geçmiş olsun kıyamam ben sana iyileş hemen kuzum.
Fatooooş sen buralarda bi benimle buluşma istanbulda olmak varmış daha da gelmem küstümBu aralar pek giremiyorum sana o gün cevap yazamadım. Hastaneyle karşılıklı benim işyeri nerdeyse. Karşı köşesinde yani. Hiltonun olduğu dörtyol var ya altında büyük eczane olan köşe binadayım ben. Ama ben sana küsmüştüm de mi
aynene elifçim banada öle oluyoben geldim herkes gitti nerdesiniz uleynnn:)
Selam şekerler nasılsınız
İlginize çok teşekkürler kocişle barıştık haberiniz olsun
Doğum günü resimlerimiz fac. te haberiniz ola buraya yüklemesi çok uzun sürecek ordan paylaştım bende:81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?