2010 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bide bizim şirketin durumu iyi değil. bakalım oda belli olur yaza kadar. ona göre bir rota çizeceğim. ama açıkcası bunlar büyüdükce zorluklar artıyor ve insan acaba mı demeden edemiyor.

ya evet öyle bi durum oluyo.sen istiklisin biliyoruz.o yüzden çokta ara vermeden hatta caymadan yaza nşallah.

hoşgeldin bacım.

ooo ozaman çok var deene.ee bi ara başlamışken sanki çalışıyormuydun.demek fitir değişikligi oldu.çalışmayınca evet zor oluyo zeynep.iki çocuk masraflı bee..

selam millet.
2. bebişi düşünenler varmış: helal olsun diyorum, başka bişey de diyesim yok.

herkes iyi mi???

slm elticim naber...kız evine yeni bişeyler aldınmı hemen gelip bakayım bende alayım..kıskanayım seni ayol

iyiyiz canım..yuvarlanıyoz işte..

temmuz agustos gibi benim hamile kalmam gerekiyor sanırım. bu sefer bahar bebeği olsun diyorum. allah gönlüme göre verirse. hayırlısı bakalım.

sana tavsiyem.eerki kıyafeklerin giydirecegim diyorsan.ayrı mevsim çok zor oluyo.zeynep agustosta dogdu yaz bebegi.defne kış bebegi.giysileri hiç uyumlu olmadı kız oldukları halde.zeynebin ilk tulumları hep askılı ve incecikti.ama defneye kışlık uzun tulumlar gerekiyordu.hep baştan almak zorunda kaldım..şimdi yeni yeni oturaya başladı kıyafetlir.bayadkce uyduruluyo bişey tabi.ama yaz bebegi dühü rahat büyütülüyo ..

selam millet.
2. bebişi düşünenler varmış: helal olsun diyorum, başka bişey de diyesim yok.

herkes iyi mi???

hoşgeldinn..niye kızz.miray büyüsün sendeyaparsın evelallah.

hadi hayırlısı olsun,planlar az-çok değişmiş yine de :)

ya ben de aynı şeyi düşünüyorum ayşegül..kız da olsa, erkek de olsa her halukarda yeniden düzeceğim..burak 6. aylıkken yazdı,bu bebiş 6. aylıkken kış olacak..denk gelmeyecek..neyse hayırlısı bakalım,kız olursa zevkli zevkli düzerim de, erkek olursa pek hevesim olmaz gibi geliyo :)

yok kız öyle deme.yine zevkli oluyo.hele bide minik minik alınca insan bi an önce dogsun giydireyim diyo..

slm elticim naber...kız evine yeni bişeyler aldınmı hemen gelip bakayım bende alayım..kıskanayım seni ayol

iyiyiz canım..yuvarlanıyoz işte..

slm elticimm. özledim valla. yok kız yeni bişey almadım. alınca haber ederim kıskanırsın. hahaa

amman iyi olun. allah iyiliğinizi versin. :)))

ayy ne bileyimm. bana sadece 1 kez yaşanması gereken özel bi duyguymuş gibi gelir hep annelik. bana kalsa 2.. yi hiç düşünmem ama kardeşin önemini de biliyorum. hele bi miray büyüsün de. bakıciiiizzz

sağlıklı, sıhhatli doğsun da....
bence erkek de olsa zevkle dizersin cicileri. hele bi tekmeleri yeniden hisset, o zaman görürüm ben seni cınımm.

konumuz ikinci bebişmi...oğluş 2 yaşına girsin hazırlıklar başlıyacağız hemencik::))))
bnde bi an önce istiyorum 2.bebişimi

burcu kız hep aklımda yazayım diyom unutuyom.sen akapunktura gidiyordun ne oldu.s

yok anam yok akapuntur yalan oldu.2. haftada gittim sonra bıraktım aslında sıgara isteğimi bayağı bi azaltımıştı iştahımıda kesti.ama ben kararlı olmadığım için kaçıp kaçıp sıgara içiyordum.canım istemediği halde zorumluymuşum gibi içiyordum.dr a dedim oda kararlı olmak bu işin aslı dedi.kesin ben bu zıkkımı bırakıcam dediğimde tekrar akapuntur a gidicem ve en etkşilisi 3 gün üst üste gitmek miş benim öyle şansım olmayınca şimdilik yattı bu iş.

selam selam selam
azıcık bakındım geçmişe : ayşegülcüm henüz başlamadım iişe ama arıyorum aslında aramıyorumda oturduğum yerden iş bana gelsin dercesine bekliyorum:)) kaynanamıda şimdiden ayarladım yani gelip bize bakacaksın haberin ola gibi hihi

esmacım diş karartısını bizzat yaşayan birisi olarak ferrodan kaynaklanıyo biz dr sorduk..dişlerine değişmeden verin demişti.ama biz tabi başaramıyorduk zorla içtiği için..ne kıyafetler ne çnlükler attım o melun ilaç yüzünden istine istelikte 9.aydan buyana kanımız çok düşük.geçen hafta hastaneye gittik damardan kan verdik yine düşük( şuan biz ferronun şurubunu içiyoruz bunu severek içiyor damla kadar kötüde kokmuyo lekede bırakmıyor.inşallah yükselir değerlerimizde kurtuluruz bunlardanda..dipnot: kan damlasını portakal suyuna karıştırıp vermek çok etkiliymiş bilginize:))

ah canım benim kaç kere çağırdım bacım gel kız ben burayada yazdım o gün hastanedeyim diyom acaba serap hangi binada gitsem nasıl sevinir diye...bende sana küstüydüm hülyaya yazmışsın gelirsen görüşelim ben burdayım görüşemiyoz diye ...kız istanbuldakiler kalabalık ya canım ah ah bide sık sık buluşıuolar ooondan kıskandım...

serapçım şaka bi yana bizde görüşelim anacım şimdi diyet işlerine giriştim accık zayıflıyayım öle yoksa beni görünce kaçarsın....bende çok istiyorum seni görmeyi hele berkuşu yerim ben oo tosbiği yerim...
ben geldim herkes gitti nerdesiniz uleynnn:)
aynene elifçim banada öle oluyo

canklarım berni biliyom siz beni motive edersin canlarım kuzu sarmalarım yerim sizi zayıflayalım atalım kiloları...

evet ayşegül benimki doktor kontrolu olmadan atılacak bi kilo değil zaten...

Selam şekerler nasılsınız
İlginize çok teşekkürler kocişle barıştık haberiniz olsun
Doğum günü resimlerimiz fac. te haberiniz ola buraya yüklemesi çok uzun sürecek ordan paylaştım bende :81:

ben gördüm ben gördümmm.eğlenceli geçmişe benziyor. ama sen pek mutlu değil gibisin ve yorgunluğun belli oluyor haşatım çıkmış gibisin.

mertkan aynı babası tugba, çok bakmışın heralde :) güzel geçmiş doğum gününüz..pek tatlı olmuş mertkan..nice yaşları olsun inşallah..

Elif damardan kan mı aldınız o derece yüksek mi çıktı kansızlık?yavrum benim ya çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…